There are no ads, please add some


De Telegraaf: ‘Huntelaar zondag weer in de basis tegen Vitesse’

Kasper Dolberg scoorde woensdagavond drie doelpunten in het gewonnen bekerduel met SVV Scheveningen maar ondanks die hattrick zal de Deen aankomende zondag tegen Vitesse weer starten vanaf de bank, zo weet De Telegraaf te melden. Volgens de ochtendkrant kampt Dolberg nog steeds met een vormcrisis en zijn de drie doelpunten dus niet meer dan een ‘mooie opsteker’ voor Dolberg die daarmee eindelijk van ‘de nul’ af is dit seizoen. Trainer Keizer zal zondag dus opnieuw kiezen voor Klaas Jan Huntelaar in de punt van de aanval.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

70 reacties

 1. Indojood

  Begrijpelijk. Rustig aan met Dolberg. Als ie erin staat en hij scoort niet ben je weer terug bij af.

   1. Marc Overdwars

    Huidige vorm? Hij was onzichtbaar tegen Den Haag, terwijl hjj toen juist het verschil kon/moest maken. Toch weer in de basis zetten is het beste, dat wel.

    1. Charka53

     Ja Marc dat is niet alleen zijn schuld hij wordt ook niet aangespeeld dat is het manco bij dit Ajax geen bal van de vleugels er wordt voor eigen roem gespeeld .

  1. De seijs

   Begrijpelijk dat de telegraaf de spits bepaalt voor zondag? Dacht toch echt dat jij hier constant verteld dat Bergkamp en Spijkerman de opstelling maakt!

   1. Indojood

    Iedereen met een beetje hersens begrijpt dat de TG een voorspelling doet, al dan niet op basis van bronnen. Alleen jij met die ene hersencel snap dat weer niet, domme lul.

    1. De seijs

     Tuurlijk,maar niet een feit, die bron van jou! Zoals ik al eerder vertelden hier jij gelooft wat het beste in jou straatje past! Als het maar tegen ajax is! Onruststoker! ! Nee indojood jij bent net als de telegraaf een onruststoker! En om stoer te doen hoef je in Nederland niet te vloeken en te schelden indojood!

     1. Basisspeler

      Seijs hou je bek sukkel! Hoe kan jij keer op keer de plank mis slaan. Deze reactie, die van Robbie de Wit, die over Ziyech. Keer op keer laat je zien geen enkel verstand van voetbal of Ajax te hebben. Ook gevoel voor verhoudingen, normbesef en ethiek ontbreekt bij jou volledig. Je bent een dagelijkse bron van ergernis!

     2. Ab: Ik mis Johan.

      Zou toch wel aardig zijn als onze DG last krijgt van het Guillain-Barré Syndroom. Het is een tijdelijk syndroom, dus geen definitief ongemak maar wel verdomd handig voor hier op het forum.

     3. De seijs

      En basisspeler ik zeg niks ik tik het bericht! En over Ziyech ik vind dat hij ondanks hij nog niet in vorm is momenteel, nog steeds de betere ajacied. En ook vind ik dat hij als marokaan in het nationale elftal van Marokko hoort te spelen. En ik vind het echt een toffe gozer. En dat is mijn mening. En als jou dat niet bevalt, jammer dan.🤑

     4. Indojood

      Seijs die zegt dat in Nederland we niet aan schelden en vloeken doen. Lichtelijk last van geheugenverlies blijkbaar.

    1. Bakkie

     Ik vind het allemaal nogal overdreven…
     Een spits die niet in vorm is, die mist grote kansen. Dolberg heeft nog nauwelijks kansen gehad vanwege de manier waarop we spelen.

     1. HURBIE

      Door tekortkomingen van Keizer
      Begrijp ook nog steeds niet dat dit bestuur Bosz heeft laten gaan Lulo’s

 2. Marc Overdwars

  Laat Keizer nu eindelijk eens 4 wedstrijden met dezelfde opstelling beginnen. Vastigheid is dit onervaren team aan toe.
  Dus ja Huntelaar in de basis

  1. dickst14

   Wat ik niet begrijp.
   a) we hebben een vervelende voorbereiding gehad.
   b) de aankopen waren veel te laat
   c) Het elftal staat totaal niet.

   waarom speel je dan tegen Scheveningen niet met je beoogde basis en de nieuwe aankopen.
   Rouleren is totaal onnodig met die ene wedstrijd in de week.

    1. De seijs

     Wie widi het schijnt dat volgens enkele hier wel een stuk of 4 trainers of de telegraaf😉 de opstelling maakt.

     1. Widi

      Daar heb ik geen zicht op. Maar laat ik het zo zeggen: Keizer neemt in ieder de geval de indruk dat hij niet volledig de baas is niet weg met zijn optredens.

 3. Iceman

  Terecht THE Hunter is op dit moment gewoon beter dan Dolberg en THE Hunter is bal vaster dan Dolberg.

 4. Rechtvoorzijnraap1

  Dolberg verdient een kans, maar doe het wel rustig aan met die jongen, hij word een hele grote.

 5. Ab: Ik mis Johan.

  Even voor de fans van Frank en voor de fans van:”de punten zijn het meest belangrijk”.
  Ajax hoor synoniem te zijn van mooi, spannend en aanvallend voetbal. Punten halen is hierdoor een logisch gevolg. Dit gaat echter, jammer genoeg, niet samen met een trainer als Frank of Jaap. Ben je tevreden met alleen de punten dan adviseer ik om supporter te worden van een Italiaanse club. Verder mogen we ons gelukkig prinzen dat de meest enge trainer met pensioen is en ook lekker met pensioen moet blijven. Er is al genoeg verziekt binnen de club op dit moment.

  Optie voor nu: Bergkamp weg, Spijkerman weg, Keizer stapje terug en een tussenpaus. Verbeek is misschien voor deze groep nog niet eens zo gek. Ook een man die zich niet laat piepelen en de wet voorschrijven.

  1. Charlie2011

   Haat bosz nog steeds en die ei doet het ook lekker bij borussia dortmund. Maar vorig jaar heb ik echt genoten van ajax nu word het weer iedere week minder.

     1. Ab: Ik mis Johan.

      Verschil is: ik weet dat het een vertikking is. Jij snapt je eigen teksten niet eens. Maar genoeg forum vervuiling weer. Bedtijd voor onze DG en pas op voor het GB syndroom.

     2. De seijs

      Als jij ziet dat het vertikken is dan kan jij het nog herstellen. Maar met je burn-out abje ja dan zie je dat niet! Nou pilletjes innemen en naar je mandje 😂😂😂😂

  2. Litmanen

   AB, de eerste schalen haalde Frank met prima voetbal. Hij moest steeds verkopen en mocht geen dubbeltje inversteren, dus moest steeds presteren met minder kwaliteit.
   Ik weet zeker dat Frank met dit team aantrekkelijk voetbal kan/gaat spelen en verder in Europa komt ( hij had erg veel pech met groepsindeling maar haalde toch opmerkelijke uitslagen).

   Iedereen had het er destijds over hoe goed de prestatie was dat hij ondanks dat hij een veel mindere selectie had dan PSV ze toch steeds voorbleef.

   Frank is bovendien iemand die een groep bij de strot pakt. Verbeek doet dat ook, maar heeft nog nooit bij een topclub gewerkt/gepresteerd. Bij Feijenoord werkte het niet met hem en in de Tweede Bundesliga redde hij het ook niet. Overigens, zijn elftallen spelen ook geen spectaculair vietbal.

   Keizer gaat het niet redden, Frank is vrij en binnen een dag gewend bij Ajax. Pak hem nu, anders ben je te laat, want ik weet bijna zeker dat als Oranje uitgeschakeld wordt ( en dat gebeurt) ze bij Frank op de stoep staan.

   1. Ab: Ik mis Johan.

    Frank had gewoon ook spelers om aantrekkelijk voetbal te spelen. Hoe langer hij trainer was hoe minder het spel werd. Frank heeft het idee dat je met eindeloos geschuif en getik mooi voetbal kan brengen en dat is gewoon niet zo. Groot mede-boosdoener in zijn periode …….. Spijkerman. Je merkt dat die man een enorme invloed kan hebben. Onder Bosz had hij gewoon niets te zeggen en zie daar ……. voetbal naar voren en op het moment dat hij zich er weer mee mag bemoeien ……. tikkie terug en breed.
    Frank is het of hier mee eens of hiermee verpest gezien zijn wedstrijden in zowel Italië als ook Engeland.
    Dus nee, geen Frank of je moet de Arena “Beter bed” gaan noemen.

    1. Ab: Ik mis Johan.

     Overigens wel goed voor die kleine van Moosie, die slaapt als een roos elke keer 😂

    1. Litmanen

     Je hebt gelijk, maar ik heb het nu een paar keer gezien. Ik kan er echt niet meer tegen. De tranen blijven komen. Overigens, ik blijf er bij dat de hele seizoensstart erg beinvloed is door dit vreselijke ongeval. Bij sommige jongens is alle energie weg ( vdBeek, Ziyech).

 6. Jimmy1971

  Logisch wanneer Dolberg midweeks heeft gespeeld !
  Maar haal alsnog Laudrup , Keizer assistent , Spijkerman ballenjongen ..

  1. Litmanen

   Viergever op linksback. Zou me niet verbazen als hij zondag achterin start zoals tegen Den Haag.

Reageren is niet mogelijk.