There are no ads, please add some


Ajax Cape Town levert Leo Thethani en Dean Solomons

De kogel is door de kerk en Ajax Cape Town levert op de laatste transferdag rechtsbuiten Leo Thethani en verdediger Dean Solomons. De beide heren krijgen een contract met een looptijd van drie seizoenen met een optie tot verleningen van nog een seizoen. Al eerder hadden we het hier over deze spelers maar nu is het officieel dan ze tot 30 juni 2020 zeker in Amsterdam zullen spelen.

Gerelateerde posts

61 reacties

 1. ajaxpers

  Wat een kutelftal is oranje, echt een schande. Beter om ook het wk te missen want zo sta je voor lul.

  1. afcadeluxe

   ja man echt 1drama en zelfs franse commentatoren snappen het niet hoe het mogelijk is zo slecht te spelen

    1. afcadeluxe

     ja zei al tegen mn vrouw dat ze gewoon bij het volgende wk erbij zijn,zeker als ze nederland tegen komen voor kwalifikatie..wat was dat tranendrijfend slecht

 2. Vak 120

  Klaassen thuis laten en strootman opstellen…strootman had ik in zo’n belangrijke pot na 25 min gewisseld!

 3. Jari10

  Die snappen in ieder geval wel hoe je verbinding houdt met de 6. Wat een topper die Griezman.
  Verdediging is best goed. Maar met Strootman in het elftal is er geen houden aan. Wat een prutser.

   1. AFCA my World

    Jongens verder naar onderen heb ik een klein stukje over deze jongens geschreven,het zijn talenten die misschien dit seizoen al de selectie halen !

 4. Koning Haarms Wolfs

  Doet best pijn, om zo af te gaan. Het ergste is nog, dat we waarschijnlijk nooit meer terugkomen op ons oude niveau…. Een kutgevoel.

  1. Ab: Ajax=Cruijff=Ajax. Op dit moment is het fc Amsterdam

   Mond open. Niet zo’n bijster slimme aanblik.

   1. JohnDoe77

    Ab: Ajaxforum=Mooie plek om de hele tijd negatieve namen Ajax voor mijzelf te bedenken=Ab

 5. Litmanen

  Ik ben blij dat er geen een Ajacied meedoet.
  Slecht voor het zelfvertrouwen om in zo’n wedstrijd mee te moeten doen.
  Ben wel blij dat de scheids op tijd Strootman heeft gewisseld…..

   1. Litmanen

    Nee joh, ze stellen liever iemand op die na 55 minuten kramp in beide benen heeft.
    Allemaal heel wedstrijd fit die gasten.
    Lachwekkend.

 6. JohnDoe77

  Leuk twee nieuwe talentjes, maar wel 17 en 19. Had toch liever één linksback van 20+ gezien. Een jaar lang Dijks… 🤢

 7. fjonkman

  Helaas is Strootman sinds zijn knieblessures geen schim meer van wat hij was bij Oranje. Toch speelt hij wel altijd in Italië. Maar vandaag was het het klasseverschil met de Fransen zo groot dat je rustig kunt concluderen dat we echt niets, maar dan ook echt niets op het WK te zoeken hebben. Wat was Oranje zwak… en dan moeten we van Bulgarije, Belarus en Zweden winnen?? Vergeet het maar!

 8. Ab: Only change will work

  Spelers opstellen die langdurig reserve staan. Speler laten debuteren. Vervolgens raar opkijken dat je wordt afgestraft.

  1. Litmanen

   Inderdaad, ze hebben niets geleerd van De Ligt. Ook deze jongen had helemaal naar de kloten kunnen gaan, ongelooflijk!
   En nu even niet om de speler zelf, maar waarom selecteer je Veltman als je van te voren weet dat hij derde keus voor zijn positie is?
   Waarom wel Sneijder en vPersie wel en Hunter niet? Die heeft wel vorm en wedstrijdritme.
   Waarom een centraal duo waarvan je weet dat geen van tweeën één bal diep kan spelen?
   En waarom in godsnaam Strootman, de man die nog nooit een voldoende haalde in Oranje?
   Wat een blamage!

  2. De Nees

   Zelfs in deze toestand van oranje ga je starten met 433. Met zo’n middenveld als frankrijk vraag je om overlopen te worden.

 9. Brokamp

  Hoop niet dat we het halen want op een wk hebben we niets te zoeken. Misschien over 3 jaar weer een ek. Eerst weer bouwen.

 10. fjonkman

  Laten we gewoon realistisch zijn… We zijn aan alle kanten voorbij gehold door heel veel landen.. Het Nederlandse voetbal is echt ver afgegleden. We houden krampachtig vast aan Robben, Sneijder en nu ook weer Van Persie (al speelde hij in de korte tijd dat ie kreeg nog beter dan Jansen) omdat de spelers die erachter zitten gewoonweg de kwaliteit missen om zich te kunnen meten met de grote landen en ook de subtop. We zijn weer terug in de begin jaren 80. Ook toen hadden we een vreselijk slechte generatie, en wisten we ons steeds niet te plaatsen voor eindtoernooien. Er moet echt wat gaan veranderen aan de manier waarop we voetballers opleiden. Heb je gezien wat voor spelers er bij Frankrijk opgesteld stonden? Allemaal lopers, met zwaar bespierde body’s.. met slechts een paar pure voetballers. En wat kan Nederland daar tegenover zetten? Niets dus.. zelfs al had Klaassen er wel bij geweest of Donny… dan nog waren we volledig overlopen.. Als we als voetballand ooit nog eens potten willen breken, zal de hele voetbalstructuur op de schop moeten. We gaan echt de resterende 3 wedstrijden niet winnen, dat kan ik je nu al garanderen. En we verdienen dat ook niet eens… gewoon weer thuis op de bank de wonden likken en goed nadenken hoe we ons voetbal weer op kunnen richten…

  1. De Nees

   D’r viel op voorhand al niks te halen vanavond, moest al blij zijn met een kleine nederlaag, maar helaas ook dat was niet gegeven. Nee de teloorgang was a inlgezet met danny blind.

  2. -buitenkantje rechts-

   Klopt Jonkman.. Atleten..stuk voor stuk, maar daarnaast kunnen ze ook nog voetballen. Pijnlijk het klasseverschil. Oranje werd gedevalueerd tot veteranenteam.

 11. Brokamp

  Het is niet alleen Strooman, ook Wijnaldum haalt zijn nivo niet en dat zijn dan jongens die spelen he . Veel te weinig jongens die te weinig spelen. Die Janssen heeft er toevallig in 1 jaar eredivisie een paar ingeschopt maar is helemaal niets.komt er ook bij de spurs niet aan de bak. Ze hebben net vandaag een nieuwe 2espits gekocht. Kan het nu helemaal schudden. Zondag Huntelaar er maar in. Die is tenminste in vorm.

 12. dickst14

  In ieder geval moeten ze inzet tonen en niet hun poot terug trekken zoals ik vanavond van een aantal gezien heb. Met name Promes.

 13. Indojood

  Onze kracht was altijd creativiteit en vindingrijkheid. Dat zijn we helemaal kwijt, zowel bij Ajax als bij Oranje. Na Robben, Van Persie en Sneijder zit er helemaal niets. De bodem is nog lang niet bereikt.

 14. -buitenkantje rechts-

  Ken leo en Dean nog niet. Hoop in de toekomst nog veel positiefs van ze te horen en zien..

 15. -buitenkantje rechts-

  Wij NL denken altijd de wijsheid in pacht te hebben en het voetbal te hebben uitgevonden. We hebben het voetballen bijna gedevalueerd tot debatteren. Het missen van het EK had al een wake-up call moeten zijn! We zijn op dit moment een ontwikkelingsland qua voetbal. Plaats 34!! Op de wereldranglijst…
  We zijn volledig stil blijven staan.. praten nog star over systemen.. 3-4-3 oei!!! Gewaagd hoor!! Of het vertrouwde 4-3-3 … In het moderne voetbal vervagen systemen.. De rechtsback van Fr was bv de meest aanvallende speler van Frankrijk… Zet daar onze Veltman tegenover.. daar zit 3 klassen verschil tussen.
  Continu beweging en lopende mensen.. Neeehee.. niet 10 – 15 min.. Gewoon 93 min lang gaan!!
  Er zijn atleten gevraagd!! Mannen die blijven en gaan en daarbij ook nog uitstekend kunnen voetballen.. Wat een kracht.. wat een drive.. wat een aanvallend spel van Fr.. NL geen schim..
  We staan op 0.
  Wat Ajax betreft.. beschamend dat er geen enkele Ajacied in Oranje staat..Ajax was ooit hofleverancier. Nu zie je het vertwijfelde hoofd van Veltman op de reservebank als derde keus rechtsback. Slechts opgeroepen door blessure van Tete. Als je die Fransen ziet denk je bij jezelf.. Laat ons nu maar definitief uitgeschakeld zijn.. Alle ouwe hap eruit.. gaan bouwen aan een nieuw team..

  1. Ab: Only change will work

   Maar welk nieuw team. Zolang de meeste jonge spelers te vroeg voor het geld en de reservebank gaan, zal het niet snel veranderen. Zelfs gisteren was een langdurige plek op de reservebank en vrijwel geen speelminuten voldoende voor uitverkiezing. Volkomen gestoord. Straks hebben we een Nederlands elftal met 8 van deze spelers.

  2. Indojood

   We hoeven Frankrijk niet heilig te verklaren en te kopiëren. Vind Portugal (leidt al jaren prima voetballers op) en Duitsland (die goede sier maakt met onze identiteit) betere voorbeelden voor ons, vooral Portugal want dat is ook een klein land. Frankrijk is fysiek indrukwekkend maar speelt al jaren zo en wint ook geen prijzen. Je hebt dan toch wat meer gogme nodig wat ze met Zidane en Platini hadden. Spanje domineerde jarenlang met veelal kleinere spelers met enorm veel voetballende kwaliteiten.

   Jammer voor degenen die Johan spuugzat zijn maar wat we gisteren zagen daar heeft hij ook voor gewaarschuwd. Het gaat nu niet om systemen maar om het individueel opleiden van creatieve en vindingrijke spelers. Weer doen waar Nederland ooit goed in was.

 16. AFCA my World

  Geweldig krijgen we 2 goede jonge spelers uit Zuid-Afrika een centrale verdediger en een rechterspits, gaat het alleen over dat kutelftal van nederland !
  Ik kom zelf uit Zuid-Afrika (heb zelf gespeeld bij de Kaizer Chiefs voordat mijn linkerenkel 2x aan gort geschopt is) en volg het allemaal nog wel, dit zijn echte talenten en bij de juiste begeleiding gaan ze Ajax nog heel veel mooi’s geven.
  Er staan op You tube mooie filmpjes over ze,ze kunnen ons nog gaan verrassen ! Heet ze welkom net als ik en laat ze zien waarom wij Ajaxfans zijn !⚽️

  1. EugAjax

   Afca my world, wat mij betreft heb je groot gelijk om aandacht te vragen voor deze twee nieuwelingen. Ik volg het ZA voetbal niet, maar had al wel goede verhalen gehoord over Dean. Mooie info zo dichtbij over ze en van wat ik lees heeft Ajax evt toekomstige pareltjes. Ik ga you tube bekijken en voor die tijd inderdaad welkom Leo en Dean en mogen jullie talenten helemaal eruit komen hier in Amsterdam. Ook nog eens van onze dochter dus ja dat zou plaatje compleet maken. Sorry van je enkel man. Misschien vooroordeel maar zal wel stevig voetbal zijn aldaar

Reageren is niet mogelijk.