There are no ads, please add some


‘Ajax verkoopt Menig aan Nantes dat hem direct uitleent aan Oldham Athletic’

Ajax rondt op de laatste dag van de transfermarkt nog een transfer af, zo meldt De Telegraaf. Queensy Menig maakt de overstap naar het Franse FC Nantes. Het is nog onduidelijk hoeveel geld er gemoeid is met de overgang. Opmerkelijk is dat het Franse Quest France meldt dat de aanvaller door Nantes weer per direct  wordt uitgeleend aan Oldham Athletic. Menig mag dus in de derde Engelse Divisie speelminuten gaan maken om wellicht in de toekomst een rol te gaan spelen in de Ligue 1.

Menig, die in totaal vijf wedstrijden in actie kwam voor Ajax, werd de laatste twee seizoenen verhuurd aan PEC Zwolle. Er was vanuit binnen- en buitenland veel interesse voor de 22-jarige Amsterdammer.

Gerelateerde posts

72 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Verrassend! Had verwacht een vertrek naar PEC Zwolle.. Mooie move voor hem! Succes Queensy.

  1. Litmanen

   Wat ik niet snap is dat hij in Engeland op het derde niveau gaat spelen, terwijl er blijkbaar veel belangstelling voor hem was.
   Zal wel weer een geld kwestie zijn.

   1. Geroldkohlen

    had je Marc dan niet 2 a 3 maanden eerder kunnen aanspreken ,wat betreft met het aantrekken van spelers? of was jij ook met hem op vakantie?

 2. Basisspeler

  Klinkt leuk. Laatste update geeft ff een andere blik.
  Hij wordt volgens Franse media onmiddelijk uitgeleend aan Oldham Athletic. Een Engelse derde divisieclub. Gaat lekker dan.

  1. Widi

   Hmmm. Lullig. Misschien zou het goed zijn als hij zich de rest van zijn carriere richt op het verwerven van een financieel zorgeloze toekomst

 3. Ab: Ajax=Cruijff=Ajax. Op dit moment is het fc Amsterdam

  In de derde divisie van Engeland je centen verdienen. Tsja.

 4. vanzanten

  Ik kan het allemaal niet meer serieus nemen, het voetbal. Ik heb echt mijn best gedaan, maar volgens mij draait het echt alleen nog maar om geld verdienen en worden voetballers gekocht en verkocht alsof het aandelen zijn. Enige verschil is dat je aandelen alleen op papier te zien krijgt en een voetballer gewoon in levenden lijve.

 5. JohnDoe77

  Waarom zullen die Franse hem in hemelsnaam gehaald hebben? Hij is 22 dus een “talent” kun je hem dan niet meer noemen. Waarom zou je dan zo’n speler kopen en meteen verhuren? Zit daar winst in voor ze? Heel apart! Voor iemand onder de 20 zou ik het wel begrijpen, maar 22 en dan niet eens in je eigen selectie laten terugkomen…

  1. fjonkman

   Sja, duidelijk gevalletje van te vroeg vertrokken en achteruit gegaan in zijn ontwikkeling. ADO is een mooie club om toch nog iets te presteren

   1. De seijs

    Hoop dat onze jonge kanjers nu eens gaan nadenken voordat hun zaakwaarnemers hun hoofd op hol laten slaan!

  1. fjonkman

   Nog eentje die met zijn staart tussen de benen terugkomt. Ik hoop dat de jongens op de Toekomst deze berichten ook lezen en niet meteen bij de eerste de beste engelse interesse er vandoor gaan.. ontwikkel je eerst bij Ajax, zorg dat je het eerste haalt, en dat je daar minimaal 4 jaar aan vaste kracht bent, dan kun je daarna flink cashen… en haal je bij Ajax het eerste niet, dan ga je dat in Engeland al helemaal niet lukken! Dus neem je tijd en ontwikkel je bij een club waar je alle kansen krijgt om beter te worden!

 6. fjonkman

  Succes Queensy, jammer dat je het hier niet kon doen, maar dankzij je goede spel bij Zwolle nu een mooie transfer!! Toppie!!

 7. Brokamp

  Te triest voor woorden. Hij kiest het 3e nivo inEngelend boven de eredivisie bij Pec Zwolle. Dacht niet dat hij daar beter van gaat worden. Heb hem delaatste 2 seizoenen veel zien spelen maar kan de hoogsteFranse afdeling zeker iet aan. Weinig zelfkennis en een waardeloze zaakwaarnemer die dit geregeld heeft.

  1. Ab: Ajax=Cruijff=Ajax. Op dit moment is het fc Amsterdam

   Denk dat hij 2 tot 3 keer zoveel gaat verdienen. Hij weet dat hij de top niet zal halen en weet ook dat hij maar weinig kansen zal krijgen om te cashen. Voetbal is geen hobby meer. Wij hopen nog op voetballers die het doen om het spelletje.

 8. AFCA my World

  Geweldig gaan spelen in de engelse 3e divisie ! Echt een vooruitgang ! Toppie ! ⚽️

 9. Ab: Ajax=Cruijff=Ajax. Op dit moment is het fc Amsterdam

  Off: tete was eerste keus. Helaas niet fit. Nu Mensah, gehaald bij jong Oranje en geen Veltman. Zou Litmanen nog wel gaan kijken nu?

   1. Ab: Ajax=Cruijff=Ajax. Op dit moment is het fc Amsterdam

    Tegen mij debieltje? Triangel stuk? Maar 👍 foutloos stukje.

  1. Widi

   Geen WK. Slecht spel. Geen uitzicht op beter. En wat jij er mee doet is Litmanen uitdagen?!? Really? Oelewapper!

   1. Ab: Ajax=Cruijff=Ajax. Op dit moment is het fc Amsterdam

    En jij De hoeder van Litmanen. Jij zoekt mij ook steeds op he.

    1. Widi

     Het ligt nooit aan jou. Je hebt met het halve forum ruzie. Maar het ligt nooit aan jou. Ik ben niemands hoeder. Jij daagt Litmanen nu toch weer uit. Zoals je er nog veel meer uitdaagt. En maar provoceren. Je moet wel erg veel frustratie kwijt hier. Nieuwe nick: AB=gefrustreerd=AB. Toedeloe

     1. Ab: Ajax=Cruijff=Ajax. Op dit moment is het fc Amsterdam

      Doe nu eens echt toedeloe. Jij blijft reageren op me. Hoeft niet hoor.

 10. Indojood

  Wat zijn we toch diep gezonken als voetballand. Na Robben en Sneijder zit er gewoon niets, alleen maar dommekrachten en watjes.

  1. -buitenkantje rechts-

   Wat mij opvalt is het verschil in ‘power’ tussen NL en Frankrijk.. Sommige posities worden compleet overlopen.

    1. -buitenkantje rechts-

     Strootman.. nu 2-0.. stop met kijken.. Wat een afgang! NL krijgt voetballes in modern aanvallend en fysiek voetbal.. Viva la France! NL kunnen goed lullen.. maar poetsen en leveren ho maar.. gal in m’n bek

     1. De seijs

      Mooi hè dat Frankrijk en helemaal zonder inbreng van Cruyff! Het nieuwe moderne voetbal.

     2. Ab: Ajax=Cruijff=Ajax. Op dit moment is het fc Amsterdam

      En jij noemt mij een verrader? Goh, apart.

     3. Ab: Ajax=Cruijff=Ajax. Op dit moment is het fc Amsterdam

      😘 je moest eens weten wat je met zo’n “eng bek” kan doen. Mijn vrouw is er gek op. 😛😛. Zal jij nooit meemaken.

     4. Geroldkohlen

      het was een eerste klas vernedering en een pakslaag! onze top aanvoerder gedegradeerd tot 3de keus, zegt ook genoeg. man wat waren ze slecht!

    1. Ab: Only change will work

     Spelers hebben niet meer de bagage om snel te schakelen naar een ander systeem. Ze zitten vast gebakken in het systeem van hun club en snelle aanpassingen zitten er niet meer in. Dat zie je zelfs bij Ajax waar een trainer vooraf een aantal scenario’s doorneemt maar waar spelers tijdens de wedstrijd niet mee om kunnen gaan. Het mist aan voetbal intellect. Om dat terug te krijgen heb je een dijk van een jeugd opleiding nodig en spelers die niet alweer verkassen bij de kleinste tegenslag.

 11. Iamsterdam2015

  Ja het is niet om aan te zien van NL zijde. Maar ja, ze zijn ook ruim een klasse beter. Pffft wederom geen eindtournooi

 12. De seijs

  We hebben er weer 2 buitenlandse voetballers bij. 2 Zuid Afrikanen. Wordt nog druk op het trainingsveld 😂😂

 13. Ab: Ajax=Cruijff=Ajax. Op dit moment is het fc Amsterdam

  Zeg maar drie klasse beter. Frankrijk doet het nog rustig aan.

Reageren is niet mogelijk.