There are no ads, please add some


‘Bayer Leverkusen richt zich op Viergever’

 

Volgens het Duitse BILD is Nick Viergever in beeld bij Bayer Leverkusen. De club is op zoek naar een ervaren leider van de jonge verdediging en zou in Viergever daarvoor een goede optie zien. BILD denkt dat de verdediger van Ajax voor vijf miljoen euro te halen is. Of Ajax bereidt is mee te werken aan een transfer valt echter te betwijfelen; Ajax heeft met Tete, Westermann en Riedewald als drie verdedigers laten vertrekken en Viergever is voor de club een belangrijke speler voor zowel centraal achterin als op de linksback positie.


Gerelateerde posts

21 reacties

  1. Litmanen

   Het is te hopen dat na het bericht over Appie er sowieso gevoetbald kan worden. Alles is ineens onbelangrijk.

  2. RickyAmsterdam

   Lijkt me sterk dat ze em weg doen hoor. 5miljoen? Weer een back? En hij speelt ook erg goed de laatste tijd en is zelfs basisspeler. Ik ga er van uit dat ie gewoon blijft 🙂

   1. De Ajacied

    Ja maar 5 miljoen met een contract tot 2018 is best veel,
    Mocht hij gaan dan moet Ajax als een speer Haps van az gaan halen,
    Dat is een aanwinst voor de club
    ❌❌❌

    1. HURBIE

     AJAX is net als C&A hebben ook vlaggetjes dagen
     Is er nog wel een achterhoede over als de competitie en de voorrondes CL starten

    2. RickyAmsterdam

     5miljoen is niks. 100+ miljoen euro is veel, en de Europa League winnen al helemaal! Geld staat allang al niet meer op de eerste plaats. Ik hoop dus dat de club daar ook niet te veel naar handeld. Salaris plavond omhoog en geen onnodige uitverkoop meer.

 1. De seijs

  Viergever wacht al maanden op contact verlenging. Ajax laat hem nog steeds wachten. Ook een vreemde zaak. Hoop dat Viergever wel blijft bij ajax. Maar dan moeten ze hem wel snel belonen. Anders is hij weg. En ja dan geef ik hem groot gelijk.

 2. nick-afca95

  Normaal zou ik zeggen; Viergever, pak je kans, want heel veel hoger zal je nooit gaan spelen. Maar nu we zo enorm krap zitten in de verdedigers hoop ik toch dat ze hem houden. Het is geen absolute topper, maar toch zeker wel een hele degelijke verdediger die ook nog aardig mee kan voetballen. En laten we eerlijk zijn, hij klaagt echt NOOIT.

  1. Machlas

   İk snap dat niet. Pak je kans? Hij speelt voor ajax. Jij bent toch ook een ajacied? Dus als jij de kans krijgt wordt jij dan een feyenoord supporter? Vind je t zo erg bij ajax?

 3. Ajax1958

  ” De club is op zoek naar een ervaren leider van de jonge verdediging….” We hebben aan de andere kant nog iemand lopen die ook als cv kan spelen, met een schitterende crosspass.

  1. rickert

   denk dat we na het verlies van veel verdedigers we in onze handen mogen knijpen, dat Veltman én Viergever blijven.

 4. Iamsterdam2015

  Nou gelijk heeft hij als hij gaat. Net wat je zegt De Seijs hij wacht al tijden. Hij heeft een goed seizoen gedraaid en verdiende die verlenging. De leegloop is wel aan het oplopen nu. Stel Sanchez gaat ook nog weg nou dan mag je achterin weer opnieuw beginnen let alle gevolgen van dien. Over teee welen de voorronde van de CL…. niet genoeg ingespeelt op elkaar, etc etc etc. Ik hou mijn hart vast. Wil niet te negatief klinken maar het lijkt wel traditie te worden bij ajax. Bazoer, gudelj, Ghazi, Tete, Riedewald, klaassen en wie weet sanches en Viergever…… is niet niks mensen.

 5. koote207

  Met wie zullen we spelen, We zullen nog wel een belangrijke speler kwijt raken voor de CL begint..!😒

 6. AFCA my World

  Er gaat nu precies gebeuren waar ik al voor gewaarschuwd had,er was en is belangstelling voor alle basisspelers van het afgelopen seizoen,er moeten nu echt stappen genomen worden anders gaat het compleet mis ! Bovendien is 5 miljoen veel te weinig er moeten er minstens 15 over de tafel gaan ! ⚽️

 7. AFCA my World

  Er gaat nu precies gebeuren waar ik al voor gewaarschuwd had,er was en is belangstelling voor alle basisspelers van het afgelopen seizoen,er moeten nu echt stappen genomen worden anders gaat het compleet mis ! Bovendien is 5 miljoen veel te weinig er moeten er minstens 15 over de tafel gaan ! ⚽️

 8. Overdwars

  Kom nou eens met gelijkgestelde financiele huishoudregels voor iedere club incl dezelfde salarisplafonds. Wordt het een stuk eerlijker.

 9. De Nees

  Hoop toch niet dat Ajax Viergever laat vertrekken, dat geld heeft Ajax niet nodig, maar zijn ervaring en volwassenheid in het elftal des te meer. Laat der Rudi maar ergens anders gaan shoppen anders rochelen we hem weer onder met een dikke fluim.

Reageren is niet mogelijk.