There are no ads, please add some


‘Riedewald kiest ondanks interesse Newcastle en Everton voor Crystal Palace’

Volgens Voetbal International kan Jairo Riedewald rekenen op de nodige belangstelling uit de Premier League. Zowel Newcastle United, Crystal Palace als Everton zouden hem graag in willen lijven. Riedewald zelf verwacht op korte termijn een transfer te kunnen maken. Riedewald heeft volgens De Telegraaf in principe zijn keuze op Crystal Palace laten vallen. Daarmee is een hereniging met Frank de Boer aanstaande.

De belangstelling van Ronald Koeman’s Everton, dat zich dinsdag bij Ajax heeft gemeld, lijkt te laat te komen. Crystal Palace zou bereid zijn te voldoen aan de vraagprijs van ruim 8 miljoen voor Riedewald.


Gerelateerde posts

70 reacties

  1. Amoebe

   Dat kan ik wel begrijpen….dan zal hij waarschijnlijk veel spelen en van daaruit zichzelf verder ontwikkelen.
   Hij speelt het dus op safe

  2. Emilio4Ajax

   Off topic; Oops Viergever in beeld bij Leverkusen… Moet daar ervaring geven aan jeugdige verdediging…☀️🍻😎

 1. dickst14

  Het wordt een aardige leegloop zo langzamerhand. Weer een veelbelovende speler de deur uit.

  1. HURBIE

   Gaat ze alleen maar om het geld bij AJAX
   Oplijden ff spelen en verkopen
   Dat is het AJAX van tegenwoordig

   1. AjaxKat

    Leegloop? Zeg maar gerust uitverkoop.
    Begin me steeds meer zorgen te maken over de selectie. Wat blijft er in de verdediging over? Komt er nog iets uit de hoge hoed van MO of is de jeugd goed genoeg?

    1. Litmanen

     Leegloop? Riedewald heeft vorig seizoen anderhalve wedstrijd gespeeld. Dat hij weg wil en dat Ajax dat orima

     1. Litmanen

      Prima vindt, is begrijpelijk.
      Dat Ajax nog 8 miljoen pakt en dat er zoveel belangstelling is verbaast mij meer.
      Niet om Riedewald, maar voor welke reserve uit de eredivisie betalen ze 8 miljoen?

    2. KBouter

     Leegloop of uitverkoop??

     Dit heet doorselecteren…als je verder wilt als ploeg móet je elk jaar de zwakkeren eruit doen en je als ploeg verbeteren.

     Vorig seizoen amper gespeeld en ik denk dat Keizer hem te kennen heeft gegeven dat hij ook dit seizoen tot de bankzitters behoort.!

     Maar het gaat je goed Riedewald, mooie club en een mooie competitie ga je in spelen. Succes.

   2. dickst14

    Ja Hurbie, ik dacht dat ze deze selectie redelijk in tact wilden houden. Het is alleen nog wachten dat Sanchez voor 40 weggaat en Dolberg voor 20. Dit zijn de bedragen die Overmars heeft genoemd en waar elke Duitse Engelse of Spaanse middenmoter om lacht.

     1. Litmanen

      voorlopig zijn we alleen Klaassen kwijt uit het eerste.
      De rest was geen basis.
      Traore was gehuurd.
      Schade valt tot nog toe mee.

      Dolberg zal blijven, Sanchez is vervangbaar door De Ligt.

     2. dickst14

      Ik zal toch maar weer eens reageren op al jou onzin.
      Mooie defensie Veltman De Ligt Viergever Sinkgraven. Hopelijk houden we het onder de 50 tegengoals deze competitie.

     3. Litmanen

      Die onzin valt wel mee. In het jaar voor Sanchez hadden we de minste goals tegen.
      Verdiep je toch eens in de cijfers Dickst.
      Zonder Sanchez heeft de Ajaxdefensie jaren goed gefunctioneerd.

  2. De Nees

   D’r wordt hier ook te veel gekeken naar de emotionele waarde van onze jeugd. Riedewald speelde ook vaak ongeconcentreerd of slecht positie kiezen. Zoals in de finale de bal zo in de voeten gooien van een ManU speler, waaruit meteen het doelpunt van Pogba valt. Dat hoge krediet komt te veel van 1 kant, als je ziet dat de meesten al een carrierepad hebben uitgestippeld, op de 18e al bedenken 2-3 jaartjes bij Ajax en dan de stap maken naar het grote geld, komen ze onverhoopt toch op de bank dan krijgen we lange gezichten bij de heren. De lat is schijnbaar hoger gelegd bij Ajax, jeugd krijgt genoeg kansen, maar haal je het niveau niet dan wordt er door geselecteerd. Goede zaak.

 2. Iedereen heeft een mening

  Net als met Tete, jammer dat hij weg gaat. Succes bij CP. Je 2 doelpunten tegen Roda blijven mij altijd bij. 💪💪👍👍

 3. Reservewissel

  Het is hem gegund. Ik houd mijn hart nu alleen vast voor wat betreft de defensie bij de start van de CL voorronde. Blessures kunnen we nu gewoon echt niet hebben.

 4. ajaxpers

  Echt doooooodzonde. Te zot voor woorden om hem en Tete weg te laten gaan.

 5. De seijs

  Ja als je niet goed genoeg bent, en je ziet dat je het niet gaat redden bij ajax. Ja dan kan je beter verkassen. Veel succes Riedewald en het ga je goed.

  1. Charka53

   Zo is dat De Seijs het is al een prestatie als naar het eerste van Ajax mag alleen zijn de eisen weer wat hoger en dat kan dan wel eens een teleurstelling worden .

  2. Mijn Club

   Eens Seijs. Waren veelbelovend, maar de rek was er blijkbaar al gauw uit. Idem geldt voor Tete. Er komen is 1, erbij blijven en verder ontwikkelen is 2. En dat hebben zij te weinig laten zien.

    1. Litmanen

     O ja, schuld van Bosz, net als die finale plaats en dat prachtige voetbal.

     1. Litmanen

      Zou dat niets met elkaar te maken hebben gehad?
      Tjonge, jullie hebben niet vooraan gestaan he?

 6. Jimmy1971

  Ik gun hem het beste maar ik denk dat zijn weerstand daar ook nog wel getest gaat worden ..

 7. fjonkman

  Ik blijf er bij dat Riedewald zijn kansen echt nog wel had kunnen krijgen. Alleen als je club je zo degradeert naar rugnummer 36, dan snap ik hem wel. Ik vind ondertussen het wel tekenend dat zoveel talenten tussentijds de deur uit lopen bij ons….

 8. Indojood

  Talent nr. zoveel die vertrekt. Slechte zaak. Riedewald kon in de winter naar Spurs maar besloot te blijven om te vechten. Jammer dat hij door velen hier is bestempeld als zakkenvuller die puur voor het geld gaat. Wens je heel veel succes, Jairo en doe FdB de groeten.

  1. Jari10

   Helemaal eens. Tete, Riedewald, El Ghazi en Bazoer in een jaar weg. Komt natuurlijk ook wel weer talent door maar in het licht van de meerjaren visie wel bijzonder. Ze zouden beter moeten investeren in het verwachtingsmanagement richting talenten. Dit is kapitaalvernietiging en slecht signaal richting eigen jeugd.

   1. Litmanen

    Je vergeet Kishna, ook zo’n jongen die de tijd wilde nemen om door te breken.

    Allemaal ongeduldige over paard getilde, net niet genoeg voor Ajax zijnde, talenten.met de verkeerde zaakwaarnemer.

  2. De Nees

   Hoeveel van deze heren hadden het geduld om 1 stap terug te doen en dan terug knokken? Ik ben wel met je eens dat Ajax verantwoordelijkheid heeft om dit beter te managen, maar deze spelers hebben ook een ego van hier tot Tokyo. Als je nu 24-25 bent dan kan ik me dat ongeduld wel voorstellen maar niet als je net 18-19 bent en net komt kijken.

   1. Jari10

    Daarom vind ik ook dat ze dat vanuit de club beter moeten begeleiden. Bazoer was toch ooit meer dan 20 miljoen waard! Jonge spelers krijgen allemaal een dip. En dan kruipen de Raiola’s van deze wereld er tussen en maken ze gek. En voorlopig heeft geen van de te vroeg verkochte talenten het ergens kunnen maken. Sportief op zijspoor en financieel slecht op de langere termijn.

   2. Indojood

    Nou, nou, wat hebben ze een ego. Lul niet zo dom. Ze komen hier niet aan spelen omdat de staf andere spelers kiest. Jairo heeft nota bene Spurs laten lopen afgelopen winter omdat hij hier voor zijn plek wilde vechten en Tete heeft een mooi respectvol bericht richting Ajax en de supporters geschreven. Riedewald en Tete zijn internationals die hier vast zitten. Volkomen logisch dat ze ergens anders heen gaan.

    Waar komt dat gebrek aan krediet voor onze eigen talenten toch vandaan?

   3. De Nees

    Lul zelf niet zo dom. Het is te prijzen dat Riedewald Spurs liet lopen, maar 2-3 jr na zijn debuut heeft hij toch niet kunnen overtuigen. Tete was wel vlug in zijn eer aangetast als reserve, dat is een ego issue. Maar talenten lopen ook net zo makkelijk de deur uit. De opmerking van de Ligt en Dolberg laatst dat ze nog wel 1 of 2 jaar willen blijven…alleen die intentie al en dat na 1 seizoen basis. Bazoer en co hadden ook bar weinig krediet voor hun verkregen kansen maar wij moeten wel alle krediet voor hun opbrengen.

   4. De Nees

    En dit zijn broekies van 19 ook nog die nog amper wat hebben laten zien, die Ajax stempel moet pas echt tellen als ze ook echt wat betekent hebben. Dat weegt voor mij wel zwaar, want de meesten zijn Ajax passanten die ik weliswaar waardeer maar het echte krediet bewaar ik voor hen die langer Ajacied zijn en veel hebben betekent voor de club. Tot die tijd kijk ik uitsluitend naar wat ze te bieden hebben op het veld. Maar iedereen mag gerust naar andere zaken kijken, prima.

  3. frenkynairo

   goed gesproken indojood. zo voel ik het ook. volgens mij zijn veel mensen hier die zo negatief doen riedewald zijn debuut vergeten. 2 goals uit tegen Roda in de laatste 5 min. zeker geen zakkenvuller zijn puur de keuzes geweest van de trainer(s).

   1. KBouter

    Ik heb nooit iemand gehoord dat hij vond dat Riedewald een zakkenvuller was.

    Mijn mening is wel dat hij te kort kont voor dit Ajax, op elke positie speelt een betere of komt een betere aan.

    Dat hij het niet ziet zitten om nog een jaar te banken en te verkassen naar een andere club, heeft hij groot gelijk aan, je wilt graag spelen en dat geld ook voor Tete.

    Tete zag ik eerder een basisplaats krijgen dan Riedewald.

    Niet alle eigen jeugdspeler halen de top en dan zijn deze clubs waar ze naar toe gaan natuurlijk hele mooie.

 9. vak411

  Leuk voor hem! Toch niet geworden wat we gehoopt hadden. Mooie club man! Succes, kom nog eend terug!

   1. vak411

    Kwak kwak… hahaha.. mooi dat je iedere reactie letter voor letter leest!

    1. Mijn Club

     VAK411 😉 sorry, ik kon het niet aan me voorbij laten gaan, ook al was het een simpel typefoutje

   1. Machlas

    Soooo wet een stelletje (k)leuters hebben we hier. Of moet ik zeggen zwaar autistisch met een vleugje add

    1. vak411

     Pffft.. de enige die deze kinderachtige reactie serieus neemt ben je waarwchijnlijk zelf.. mocht je last hebben van je autisme en Add.. neem
     Je medicatie dan kun je het misschien meer waarderen dat er ook mensen zijn die af en toe slap ouwehoeren hier. Trouwens, je naam laat al zien hoe serieus je genomen wil worden.. kwak kwak

 10. HDfan

  Als je eenmaal basisspeler geweest bent van Ajax1 dan kan ik me voorstellen dat een stap terug lastig is, maar voor Ajax is het niet goed om geen goede reserves te hebben. Zeker niet als je CL gaat spelen.

 11. Wenen 1995

  Zo directie: Nu is er geld genoeg, dus op alle aandelen op en de Johan Cruyff Arena. Laat de jeugd maar doorstromen, dan komt alles goed!!!!

 12. stylo1984

  Voor riedewald zijn genoeg betere verdedigers te vinden, 8 miljoen lijkt me zelfs nog te veel in verhouding met tete… nou hooen dat marc netto ook iets interresant binnenhaalt… sanchez de 2de ofzo 😂

 13. Mijn Club

  Tot nu toe is iedereen weg van wie ik had verwacht dat ze zouden gaan vertrekken. Dijks? Al weg of …?
  Als de selectie verder intact blijft, vind ik het prima zo. Ik verwacht nog wel een aankoop van een wat meer ervaren speler. En ik hoop dat Veltman blijft. Voor de rest zie ik niemand meer vertrekken.

 14. PvL020

  Kan hij weer lekker zijn spelletje spelen; traag in de opbouw en lekker balletje breed

 15. Basisspeler

  Het ga je goed Jairo. Laat zien hoe verkeerd ze het zagen bij Ajax. Nu wel bij een trainer die vertrouwen in je heeft. Samen met Tete raakt Ajax twee topverdedigers kwijt. Nog maar te zwijgen over het bod van Real op Sanchez vsn 40 miljoen. We willen CL spelen??
  Holle frazen voor de supporters. Voor geld is alles te koop bij Ajax. Vergeet de sportieve ambities maar.

  Kortzichtig pijnlijk.

Reageren is niet mogelijk.