There are no ads, please add some


Traoré over wissel: ‘Ik geef alleen om de overwinning, om bijzaken geef ik geen shit’

Bertrand Traoré heeft het lastig bij Ajax. De huurling van Chelsea werd aan het begin van dit seizoen gehaald als spits maar moest al snel Kaper Dolberg voor zich dulden. Traore werd ‘verbannen’ naar de rechtervleugel maar voelt zich daar zichtbaar niet op zijn gemak. Trainer Peter Bosz houdt angstvallig vast aan ‘zijn’ aankoop maar de supporters beginnen zich steeds nadrukkelijker te roeren. Toen hij afgelopen zondag tegen Twente gewisseld werd klonk een cynisch applaus.

“Ik geef alleen om de overwinning, om bijzaken geef ik geen shit”, herhaalt de Burkinees nog maar eens nadat hem gevraagd wordt over die wissel. Voor Kluivert en hem klonk applaus, al was het voor de een oprecht en voor de ander cynisch bedoeld. De frustratie lijkt er vanaf te druipen bij de 21-jarige. “Ik wil sowieso niet over personen praten.”

In De Telegraaf liet Peter Bosz weten het spijtig te vinden dat Bertrand Traoré in eigen stadion werd uitgefloten. ‘Dat vind ik jammer. Het is nooit goed als er één speler wordt uitgepikt. Het is ook makkelijk, maar niet de manier waarop je je team moet steunen. Schiet Bertrand er straks twee ballen in, dan zal het echt wel weer anders zijn.’

In gesprek met Goal.com laat Traoré zelf weten totaal nog niet bezig te zijn met zijn toekomst. Normaal gesproken vertrekt hij aan het eind van dit seizoen weer naar Chelsea. De vraag is welke toekomst hij daar heeft. “De focus op dit seizoen is heel belangrijk. Na dit seizoen zie ik wel weer verder wat er op mijn pad komt. Nog even geen sms’jes en telefoongesprekken met Antonio Conte, maar we zullen zien hoe dat loopt.”

Lees het volledige interview van de aanvaller op Goal.com


Gerelateerde posts

33 reacties

 1. Skills

  Jezus wat is hij slecht zeg. Nu is het verstandig om zn mond te houden en in vorm te raken want je wordt niet voor niets uitgefloten door eigen publiek!

 2. Charka53

  Het maakt hem allemaal niets uit , zou hij het zelf niet zien dat hij zo slecht speelt en helemaal niets toe voeg aan dit Ajax en met deze instelling zou Bosz er goed aan doen om voor hem Kluivert maar op te stellen die jongen wil graag en laat met zijn invalbeurten meer zien dan Traore.

 3. -buitenkantje rechts-

  “Als hij straks 2x scoort” Daar begint de fout al.. Hij als rechtsbuiten moet in eerste instantie assists afgeven.. Dat lukt hem niet.. Ten eerste is hij geen rechtsbuiten.. hij is een nr 9 of 10.. Hij speelt het best met ruimte in een 2 spitsensysteem.. Grote inschattingsfout achteraf hem te halen.. of je moet hem gewoon in de spits zetten..
  Wil je hem toch gebruiken als vleugelaanvaller dan op linksbuiten! Rechterbeen gebruikt hij alleen om te lopen.

  1. Litmanen

   Ik denk dat niemand hier een fan is van Traore. Wat ik vreemd blijf vinden is dat Younes heel erg traint op buitenom en een voorzet met links. Dat zie je in de wedstrijd terug.
   Bij Traore is het zo, hij zo stijf links, dat hij met rechts er uitziet als een motorisch gestoorde man. Zelfs uit stilstand komen balletjes over tien meter niet aan.

   Hier moet Bosz echt wel gaan ingrijpen.

   1. -buitenkantje rechts-

    Eens Litmanen, zelden een speler gezien die zo stijf links is.. Daarom heeft hij eigenlijk geen keus dan altijd naar binnen.

 4. Indojood

  Wel of geen rechtsbuiten, het is ook iemand die bijzonder weinig geestdrift of overtuiging laat zien.

 5. Erwin1995

  Weg met deze stumper. Niets gebracht, zal ook niets brengen. Mag de veters van Swart of Van ’t Schip niet strikken. Opdonderen naar Chelsea…

 6. Dagrump

  Met je oogkleppen op geloof ik dat graag !! Alles voor eigen belang!! Je kunt beter zeggen: ik geef alleen in mij ZELF het TEAM BOEIT mij NIET !! Ga snel terug naar chelsea

 7. De seijs

  Bosz, Traore niet meer opstellen. Het was al niet veel en hij wordt alleen maar slechter. Hij gaat nu alleen maar voor eigen succes. 2 doelpunten heeft hij nodig volgens Bosz! Nou daar gaat hij voor! Hij ziet straks geen speler meer vrij staan.

   1. Never forget Johan and Piet, never forget that beauty always comes first (AB)

    En? Oh ja, bij jou is “soort” als: andere huidskleur. Oh ja, tuuuurlijk. Je kan beide ook als mensen zien die dezelfde gedachten en ideeen hebben ongeacht, ras, huidskleur, geloof of afkomst. Maar dat is geheel nieuw voor je natuurlijk. In de tekst van Ajaxpers kan je het vertalen als: beide van het eigenwijze soort.

     1. Never forget Johan and Piet, never forget that beauty always comes first (AB)

      Ach de Seijs, jij bent de persoon die zich belachelijk maakt. Je hebt het alleen niet door. Wat betreft is dat in jouw taal: hebbes

     2. De seijs

      😂😂😂😂😂haphap 😂😂😂😂 was weer een eitje. eitje😂😂😂

     3. Never forget Johan and Piet, never forget that beauty always comes first (AB)

      En nu weer terug naar Parnassia.

     4. Widi

      Jij bent de enige die er nog op reageert. Idee om het verder dood te zwijgen? Dan stopt het vanzelf.

     5. Never forget Johan and Piet, never forget that beauty always comes first (AB)

      Racisme dood zwijgen??? Nooit. De enige manier om duidelijk te houden wie er fout is is een reactie plaatsen. Zwijgen is instemmen.

     6. Widi

      Iedereen heeft het al lang gezien. Niemand reageert nog. En als je hem er op aanspreekt, gaat hij op een heel flauwe, kinderlijke manier ontkennen. Of roepen dat hij het alleen doet om jou een reactie te ontlokken. Hij heeft niet de ballen om toe te geven dat hij een hekel heeft aan gekleurde mensen. Dit is de laatste reactie die ik er nog aan wijd.

 8. Geroldkohlen

  traore is puur met zich zelf bezig. en hij maakt zich ook niet druk ,logisch Bosz stelt hem toch op! en zolang dat gebeurt verandert hij ook niet bah.

 9. Sarretje8

  al zou traore er 5 inschieten, dan nog op de bank zitten. pb snapt er niks van. zoveel mensen die uitfluiten en dan nog hem verdedigen. pb heeft wel humor

 10. Jimmy1971

  Traore kan echt wel ballen maar komt het best tot zijn recht in een counterploeg met liefst 2 spitsen , past dus alleen daardoor niet bij Ajax ..

 11. Slingertje.

  Ook bij Chelsea zal dit zwaar overschatte mannetje het niet gaan redden. Die lenen hem weer uit of misschien komt er middelmatige club die hem koopt.

  1. Never forget Johan and Piet, never forget that beauty always comes first (AB)

   Geef ik jou toch maar ff geen hand 😂

Reageren is niet mogelijk.