Schöne: ‘Ik heb Overmars niet gezien, maar er komt snel nieuws over mijn contract’

Lasse Schöne heeft een aflopend contract bij Ajax en directeur voetbalzaken Marc Overmars liet in een eerder stadium al weten dat het verlengen van de verbintenis van de routinier de hoogste prioriteit heeft. Vooralsnog is er nog geen witte rook gesignaleerd bij Ajax, maar de Deen denkt dat er binnen afzienbare tijd meer duidelijkheid komt.

“Ik heb Overmars niet gezien”, aldus Schöne na afloop van de wedstrijd tegen ADO Den Haag tegenover AT5 op de vraag of de bestuurder zich nog in de kleedkamer had gemeld met een nieuw contract. Schöne is het nieuwe jaar met drie doelpunten uit drie wedstrijden uitstekend begonnen. Vorige week was hij matchwinner tegen Utrecht met een fabelachtige knal en vandaag krulde hij een vrije trap op fraaie wijze in de bovenhoek. “Dat ik scoor komt mij wel ten goede denk ik. Binnenkort komt er meer nieuws over de contractverlening.”

Ajax won weliswaar met 3-0 van de tegenstander uit de Hofstad, maar Schöne was na afloop van de wedstrijd niet erg enthousiast over het spel van zijn ploeg: “Ik vond ons spel niet heel sprankelend, maar we zijn ook niet echt in de problemen gekomen. We hebben genoeg kansen en heel veel voorzetten gehad. Een paar keer op een vrije trap zijn we gevaarlijk geweest. Als je er dan twee of drie meer maakt, dat had gekund vandaag, dan zou dat doelsaldo ook wel meehelpen.”

Related posts

15 Comments

  1. Bigboss

    Dit had alleen geregeld moeten zijn natuurlijk. Binnen hengelen zodat hij blijft en als ze na dagen komen meteen een functie aanbieden binnen de club

    1. Widi

      Ik weet niet of jij ergens de grote baas bent…..je nickname doet vermoeden van niet…..maar bij Ajax ben je het in elk geval niet. Nadat de transferperiode is verstreken, zal het heus in orde worden gemaakt. En ook tegen jou: hij is 30. Kan nog minstens 5 jaar voetballen. Hoezo nadagen?

  2. Ajaxslied

    Toch bizar hoe het kan lopen. Puur toeval dat hij op 6 is beland en het daar uitstekend doet. Dat had niemand verwacht. En aan het begin van het seizoen riep bosz nog riedewald is mijn enige nummer 6.

  3. KBouter

    Zal wel een mooi contractje klaar liggen voor hem, en het voordeel is dat hij tevreden en gelukkig is hier in Nederland.

  4. Charka53

    Nou Lasse Marc zal toch wel langs komen hoor ook door jou draaid dit team zo goed dus wees maar niet bang je mag van ons ook blijven.

  5. -buitenkantje rechts-

    Lasse heeft zijn onderhandelingspositie na vandaag weer een stuk verbeterd..?

  6. theomar

    Ze moeten Lasse snel contract aanbieden. Vreemd dat er nog geen andere ploeg zich gemeld heeft deze transferperiode. Snel afhandelen Marc!

  7. De seijs

    Als ik het bericht zo lees, zal het niet aan Schone liggen ,als het straks misschien niet doorgaat dat hij niet zal bijtekenen.

  8. EugAjax

    Dit gaat goed komen. Schone heeft het enorm naar zijn zin bij Ajax, hij woont bij ex collega in straat. En zelfs toen hij op de bank zat een en al lof over onze club! Hij speelt met de week beter lijkt wel. Zeer goede zet en hoe ik ook fan van FdB ben dit heeft hij helaas niet in Lasse gezien. Jammer want nu kunnen we pas 1 seizoen zo van hem genieten op die plek. Contract komt goed! En als hij perse naar buitenland zou willen is het hem ook gegund natuurlijk paar laten we eens egoistisch zijn en hopen van niet ?!

  9. Iceman

    Marc schiet nu eens op man met Schöne en wat aan kopen want wij worden weer leeg gekocht en wat staat er straks op het veld een kleuterklas met alle respect voor de jonkies maar wij zitten ook nog in de europa league en met dit elftal komen niet echt ver dus kom op schiet op met die contract verlenging en ga wat investeren. Maar dat zal wel weer niet gebeuren.

  10. JohnDoe77

    Heldere kijk op de wedstrijd van Lasse! Nu rap doorkomen met een contract waarin hij spelen en (toekomst) een rol in het opleidingsteam kan combineren!

  11. Jimmy1971

    Nu eerst een sterke aanvaller erbij ( tijd dringt !! ) , en dan heb je de rest van de week tijd voor Lasse , Marc !

Comments are closed.