There are no ads, please add some


Zaakwaarnemer: ‘Ajax bekijkt volgende week of ze een bod doen of niet’

Volgens zijn zaakwaarnemer Marineu Barros gaat Ajax volgende week een besluit nemen of het een bod gaat doen op Everton Felipe de Oliveira Silva, kortweg Everton Felipe. De transfersom van de 19-jarige Everton wordt op acht miljoen euro geschat. “Maar om hem daadwerkelijk weg te kunnen halen bij Sport, zullen ze meer moeten bieden”, zo verteld Barros in gesprek met SuperEsportes.

Naast Ajax zouden ook clubs uit Duitsland en Portugal belangstellig hebben voor Everton, die bij zijn huidige club Sport Recive nog een contract heeft tot eind december 2020. De international van Brazilië Onder-20 speelde tot dusverre 26 wedstrijden in het eerste elftal van Leão da Ilha en daarin kwam hij tot nul doelpunten en twee assists.

Zie ook eerdere bericht:
‘Ajax informeert naar felbegeerde Braziliaanse verdediger Lopes(19)’

Gerelateerde posts

32 reacties

  1. rickert

   moet je nagaan hoe goed deze dan kan zijn… laten ze dat gokje maar gewoon nemen, hij zal niet slechter zijn dan wat we hier nu hebben lopen lijkt mij.
   als je 8 millies voor Gudelj kan neerleggen…

   1. De Ajacied

    Met 0 doelpunten en
    2 assists is 2 miljoen meer als genoeg vind ik hoor
    Allemaal een fijne jaarwisseling en een sportief en bovenal een gezond 2017 💥💥💥💥
    ❌❌❌

     1. De Ajacied

      Klopt Rickert,
      Maar dan nog is 8 miljoen veel te veel
      Of Ajax moet het als een investering cq. Belegging zien, dat hij na zo’n 3 jaar voor het veelvoudige kan verkopen
      ❌❌❌

  2. koote207

   Normaal zou ik zeggen, 8.000.000 is veel te veel, maar je moet gokken om weer mee te doen, het geld is er dus ik zou zeggen gewoon doen👊

 1. KBouter

  Is een hoop geld voor een jeugdinternational, maar als hij het niveau heeft van Sanches dan is hij van harte welkom.

  Met de mentaliteit van Zuid Amerikaanse spelers is meestal niets mis mee.

  1. HURBIE

   Ze moeten meer doen als alleen maar kijken als ze weer naam in EUROPA willen maken SCHRAPERS

   1. KBouter

    Om dat te willen, heb je spelers nodig in de categorie welke nu al bij topclub spelen. Én laat nou net dat soort spelers zijn die de Nederlandse competitie niet zien zitten. Met uitzondering van spelers zoals Sanches…die Ajax als springplank hogerop ziet.

    Of je moet een lichting treffen zoals in midden jaren 90. Ajax was al ver met de lichting onder Wim Jonk, ben benieuwd wat daar nu nog uitkomt.

  2. dickst14

   En een goede linksbuiten ook niet. Met 2 goede vleugels en Dolberg in de spits moeten we alles in de competitie kunnen winnen.

 2. Mooi

  Het is wel Engels voetbal ,en als we daar een speler weg kunnen halen is het volgens mij geen top ,ik denk dus nee

  1. Rickie

   hoezo engels heb ik het nou helemaal gemist hij komt togg brazilie weg ? hij heet togg everton nog wat

 3. EugAjax

  Sierlijke voetballer, heeft wel veel kansen nodig. Verder maar weer afwachten wat Ajax echt gaat doen. Ik blijf herhalen dat Ajax wel heel veel lijkt te doen om een jeugdige buitenspeler aan te trekken. Geruchten blijven maar binnenstromen. Zijn de buitenspelers uit de jeugd nu echt niet beter als deze jongen? Hij word iig revelatie van Braziliaanse competitie genoemd dus kwaliteit zal deze jongen wel hebben. We zullen zien. Winterse aankopen zijn zelden goede aankopen, dus hopelijk is Ajax zorgvuldig. We zullen zien

  1. KBouter

   Waarschijnlijk doet Ajax dit omdat een rechtsbuiten gewoon nodig is, én dat Ajax een vermoeden heeft dat deze speler later voor het veelvoud te verkopen is.

   1. EugAjax

    Kbouter vermoed ik ook hij heeft wel wat weg van Traore als ik beelden zie van hem. We zullen zien laatste actie in Zuid Amerika was super 😃

 4. JohnDoe77

  Ben benieuwd! Zou mooi zijn, we hebben een aantal zwakke plekken in de verdediging die nu altijd speelt; Veltman, Viergever en Linksback. Dus een nieuwe, Tete en De Ligt!

   1. Johan Cruijff. Wereld voetballer met een voetbalvisie om nooit te vergeten. AH/AB

    Nog ruim 5000 keer een reactie van jezelf liken en je bent er. Succes.

    1. De seijs

     Nagemaakte jankert met je ajb. Jezus wat een kind ben jij. Je heb zeker een Burn-out 🙂 🙂 🙂

     1. Johan Cruijff. Wereld voetballer met een voetbalvisie om nooit te vergeten. AH/AB

      Laat het voor iedereen duidelijk zijn dat jij in het nieuwe jaar op de oude voet doorgaat. Overigens ik zie geen ajb en daarnaast heb je een ajb en een ajb. Daar kan een wereld van verschil tussen zitten. Dat weet je echter alleen als je al je schoollessen daadwerkelijk gevolgd zou hebben.

     2. De seijs

      Jij ziet geen ajb?? Kijk maar bij ajax informeert naar felbegeerde Braziliaanse verdediger Lopez (19). Je liegt hier en bedriegt hier. En jij jij gaat Door kijk maar bij Gelukkig nieuwjaar. Je bent gewoon een rat maar dat heeft iedereen hier Door . En dan maar weer met een excuus komen dat je dat zo niet bedoeld. (en daar heb jij toch een hekel aan!) Maar jij blijft het doen. Nagemaakte!

Reageren is niet mogelijk.