There are no ads, please add some


‘Ajax informeert naar felbegeerde Braziliaanse verdediger Lopes(19)’

Op 1 januari opent de winterse transfertermijn en dus begint ook de geruchtenmachine weer op toeren te komen. Ajax zou overwegen zich te versterken met Guilherme Antonio Arana Lopes, een negentienjarige linkerverdediger van Corinthians, zo weet althans UOL Esporte te melden. Het Braziliaanse medium voegt eraan toe dat de club van trainer Peter Bosz geen bod heeft uitgebracht, maar dat er van belangstelling wel degelijk sprake is. Arana, een international van Brazilië Onder-20, werd eerder al in verband gebracht met clubs als Manchester United, Tottenham Hotspur, Internazionale en Sporting Portugal.

Arana komt uit de jeugdopleiding van Corinthians en speelde tot dusverre zeventien wedstrijden in het eerste elftal. Daarin kwam hij tot twee doelpunten. De linkspoot heeft nog een contract tot nieuwjaarsdag 2020 en veertig procent van de eigendomsrechten zijn in handen van de club en de overige zestig procent behoort toe aan investeerders.

 

Gerelateerde posts

59 reacties

  1. De seijs

   Haps zit bij az met dat soort voetballers hebben geen geluk. Zijn het net niet dus dan maar eigen jeugd.

   1. Ajacied407

    Vind Hapsie toch wel een kwalitatief betere speler dan bijvoorbeeld Viergever. Niet alles van AZ hoeft een flop te zijn.

    1. De seijs

     Haps zit bij az is wel een paar niveaus minder dan ajax. Als dat naar ajax komt weet je al bijna 100% zeker dat het net niet is voor ajax.

     1. Iamsterdam2015

      Ja klopt De seijs. Ik vond Poulsen in zijn AZ tijd ook een goeie verdediger, is naar psv gegaan en staat nu op de lijst vermiste voetballers……..nooit meer wat van vernomen!!!!

     2. De seijs

      Kijk ik gun al die jongens die van een andere club naar ajax komen het allerbeste. Maar we hebben genoeg leergeld betaald. En ja Poulsen daar hoor je ook niets meer van, zonde.

    2. De Ajacied

     Ja hoop dat Ajax eens daadkrachtiger wordt op de markt, geef eens wat geld uit, aan spelers die echt meerwaarde hebben en zich onderscheiden
     ❌❌❌

  1. Jimmy1971

   Lekker Kishna terug halen als linksbuiten , die heeft hier vast van geleerd en mag weg !!!

 1. Amoebe

  Als hij op de plek van viergever kan spelen vind ik het sowieso goed….die mag van mij echt terug naar az of zo.

  Ik vind het zo een grijze muis…qua persoonlijkheid en qua voetbal.

 2. Gert Ajax

  Zou een goede versterking kunnen zijn.
  Ben alleen bang dat hij financieel een moeilijk verhaal wordt

 3. KBouter

  Met die verdediger uit Uruguay die ze op het oog hebben, en met Sanches en de Ligt…krijgt Ajax uitstekende verdedigers. Kennen doe ik ze niet, maar de mentaliteit van Zuid Amerikaanse spelers is altijd goed.

 4. EugAjax

  Ik zal wel weer commentaar krijgen van scout Widi. Maar laat Ajax nu eerst eens spelers verkopen alvorens weer spelers aan te trekken. Ajax heeft overal dubbele bezetting, of meer. Dan kan je altijd over kwaliteit discussieren, maar dan moet je doorselecteren. En voor doorselecteren moet je ook spelers verkopen. Dan nog eerst in eigen jeugd kijken, voordat je selectie aanvult met jonge aankopen. Niet door gaan slaan Ajax.

 5. Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

  Volgens mij heeft Ajax vlak voor de winterstop al aangegeven dat ze op een paar plaatsen versterking willen aantrekken. Niets bijzonders aan de hand dus. Op een paar plaatsen ontbreekt een direct inzetbare dubbele bezetting.

 6. EugAjax

  GT er is dus wel wat aan de hand als Ajax blijft kopen zonder ook spelers te verkopen. Een veel te dure huishouden en Ajax moet niet terug naar veel te grote selectie, die hebben we al vooral op middenveld. Overigend grappig dat je tegen me ingaat want plan Cruijff was gebouwd om vooral dit soort dingen tegen te gaan. Je moet er namelijk naar toe om alleen pareltjes te kopen. Zoals Sanchez en Ziyech. Maar alleen als er geen eigen jeugd word dwars gezeten in eigen ontwikkeling. De aankopen moeten dus stukken beter zijn dan we hebben lopen. Het is natuurlijk altijd achteraf praten voor ons. Sanchez en Ziyech zijn duidelijk een versterking met wat we hadden lopen. In geval Sanchez komt De Ligt aan, die kan zich nu in komende 2 jaar ontwikkelen door steeds vaker speelminuten te krijgen. Nouri krijg ik persoonlijk steeds meer twijfel over dus is Ziyech goede aankoop. Maar Aajx blijft beter in opleiden dan aankopen, en als je mij niet gelooft bel anders Jonk, of lees zijn mening nadat Sanchez en Cassiera werden gekocht! Dus juist jij zou blij moeten zijn dat ik dit aanhangig maak. 😄

  1. Widi

   Ik heb je al verteld dat er spelers weg gaan. Je weet zelf al dat Bazoer weg is en dat Gudelj uit de selectie is. Er zal nog meer worden doorgeselecteerd. Waarschijnlijk eerder in de zomer dan in januari zullen weer spelers vertrekken.

   1. EugAjax

    Kijk Widi dat denk ik ook. Maar nu jij het zegt is het ongetwijfeld beter. Dus eerst verkopen dan kopen, dat heet doorselecteren ik ben volledig eens dat kan je beter in de zomer doen.

    1. Widi

     Ik zeg niet dat Ajax eerst moet verkopen en dat er anders niet gekocht kan worden. Ik zeg dat er buitenspelers moeten komen. En dat er in de zomer zeker spelers zullen vertrekken. Goed lezen. En liever niet mijn woorden anders weergeven. Ik schrijf zelf precies wat ik bedoel.

     1. EugAjax

      Sorry Widi maar dan ben ik het idd niet met je eens! Buitenspelers en kwaliteit genoeg voor wat Ajax dit seizoen nog kan winnen. Dan in zomer maar alles doen. Eerst verkopen dan kopen blijft mijn mening. Maar ga gerust jullie gang. Koop een selectie van 35 man en dan houd Bosz iedereen wel tevreden……..PS dat kan hij nog niet eens met een 25 man volwaardige selectie. Bij nader inzien laten we maar hopen dat naast mijn persoontje jij ook niet bij Ajax werkt 😄😄! Laten we beide maar van de zijkant ze scherp houden 😄

     2. Widi

      Je mag denken en hopen wat je wilt. Je kunt ook gewoon blijven kijken. Dan zie je vanzelf hoe het zal gaan.

  2. Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

   Ik zeg nergens dat het wel of niet volgens plan Cruijff is, alleen dat dit al voor de winterstop is besloten omdat er, volgens Ajax uiteraard, onvoldoende bezetting is op enkele plekken waar, wederom volgens Ajax, op dit moment onvoldoende doorstroming uit eigen geledingen voor is. Daarnaast is het een feit wat Widi zegt, er gaat verkocht worden er is al zelfs verkocht. Het “niets aan de hand” slaat op het feit dat het geen bijzonder iets is wat Ajax nu doet. In het hele stuk geef ik verder totaal geen mening over al of niet handelen volgens visie Cruijff. Jammer dat ik het zo in den treuren moet uitleggen aan je.

   1. Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

    Oh ja, geen enkele bijdrage van jouw kant maakt mij blij dat zou je nu toch eindelijk eens moeten snappen bijgoochem.

    1. EugAjax

     Oh ja dat was me allang opgevallen! 😄 reageren op personen en niet op inhoud want dan val je dus door de mand zie je laatste bijdrage.

   2. EugAjax

    GT voor nu. Je bedreigt mensen, scheld ze uit elke keer als men beetje kritiek heeft op Wim Jonk. Ergo dan vind je men meteen een Cruijff hater en weet ik niet allemaal. Moeten we op zebrapaden uitkijken zijn we racist of van alles en nog wat. Maar nu geef eindelijk eens een inhoudelijke mening. Gaat die 180 graden in tegen beleid Jonk en essentie van plan Cruijff destijds. Dat is wat ik bedoel. Je hebt het zelf niet helemaal door. Hoewel ik niet uitsluit dat Widi en jij dezelfde zijn. Als dat niet zo is. Ga je hier echt vreselijk de fout in. Maar goed het is daarom waarom veel mensen je niet meer serieus nemen. Bij mij ook niet alleen ik vond het niet erg 😄

    1. Widi

     Je mag van mij bij de redactie informeren of ik naast Widi ook AH ben. Aan mijn woord en een duidelijk afwijkende stijl heb je kennelijk niet genoeg.

     1. EugAjax

      Widi het is GT nu😄, maar ok serieus ik geloof je 100% dat je niet dezelfde bent. Ik dol daar af en toe mee. Maar dat is meer omdat jij vaak in forum discussie komt als GT zijn woordvoerder. Kijk maar eens hoe vaak jouw bijdrage vlak bij of onder die van GT staat. Vaak ook als aanvuliing of steun. Daarom dol ik erover. Gelukkig heb jij andere stijl dat is zeker! Latersss

     2. Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

      Beste eneug, je bent inmiddels te dom voor woorden bezig. Ik ben ik en wie Widi is, ik zou het niet weten. Daarnaast ga ik niet op commando zaken verder uitleggen aan je.

     3. De seijs

      Zo kakkerlak je bent en blijft stoken hier. Met je Jordi classie en wim Jansen en frank r? ? ? Het enigste wat jij moet doen is achter je toonbank Blijven en je muil houden. Mensen zoals widi daar hoor jij niet naast te staan! Jij bent een opruier dat vindt jij prachtig. Maar is voor hier heel zielig. probeer dat maar eens te begrijpen kakkerlak. Jij bent enkel hier om rottigheid te veroorzaken. Ga er vanuit dat zeker Widi het niet met je eens is zoals jij hem elke keer bijstaat. Als jij respect heb voor widi waaraan ik dus zeker twijfel, ga je je dan eens in 2017 normaal gedragen dan krijg jij ook misschien eens respect. Want dat heb jij in je hele leven gemist heb ik in de gaten! En praat nu eens niet over een ander. Maar ja dat is nou net het probleem bij jou dat kan en durf jij niet. Of ben jij wel Widi? Kan het niet geloven maar het zou zomaar kunnen. Twijfel een klein beetje soms!

     4. Ajax Barcelona / Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

      Krijg het idee dat jij voor Widi wilt spreken. Trouwens triest hoe jij met voetbal iconen omgaat. Een ding is zeker: voor jou zal ik in ieder geval nooit respect hebben, dus bespaar je de moeite. Racisten zijn voor mij uitschot.

     5. Ajax Barcelona / Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

      Oh ja, ik zal het nu maar zeggen dan. Er zit een levensgroot verschil tussen Jordy en Jordi. Misschien dat je je vanaf nu minder belachelijk maakt.

 7. Widi

  Seijs, AB, inhoudelijk ben ik het heel vaak met AB eens. Dat heb ik er met nog een paar. Met anderen ben ik het vaker oneens. Heel normaal. Dat heb je ook in je voetbalteam, op je werk etc. Jullie vinden het allebei wel eens leuk om de boel wat op te stoken. Dus dat hoef je elkaar niet te verwijten. Niemand is hier een kakkerlak. Iedereen is Ajacied. Behalve Toon. Die is van Pisvee. Op rascisme ben ik heel erg tegen. Vaak komt het voort uit onbekendheid met culturen. Zelf heb ik het geluk om met andere culturen in aanraking te zijn gekomen. Wat ik eigenlijk bedoel: van mij mogen jullie iets minder vijandelijk tegen elkaar doen. Laten we met z’n allen proberen die 14e minuut te regelen. Zal voor meer sfeer en samenhang zorgen.

  1. De seijs

   Als ik hier op het forum iets zeg over Utrecht en een bom , kom jij met een ban. Niet speciaal voor mij maar toch. Als die gek met zijn vele Namen hier iemand dood wenst en meer van dat soort verwensingen hoor ik je niet! Daar gaat het mij om. Of maak jij onderscheid hier. Want dat lijkt er toch wel heel veel op. Als jij weer niet reageert op verwensingen. Dat valt mij namelijk op. Dacht dat jij je hier eerlijk opstelde. Maar krijg sterk de indruk van niet. Hoop dat jij in 2017 echt iedereen eerlijk behandeld hier want daar mee verdien jij respect. Hoop dat we elkaar begrijpen. Een goed uiteinde toegewenst namens mij.

   1. Widi

    Het verschil is dat hij zich direct richt op enkelen hier. Jij zet er soms dingen op die mij doen denken aan de mensen die ook daadwerkelijk gekke dingen doen zoals laatst in Luik. Ik moet er niet aan denken dat iemand echt een bom gooit op iets of iemand van Utrecht. Hoewel ik persoonlijk alleen aan Pisvee een grotere hekel heb. Er zijn nu eenmaal mensen die weinig aanmoediging nodig hebben. Je hebt vast gelezen wat ik vind van jullie “vete”. Kun je iets betekenen voor de 14e minuut? Of hoef je daar in jouw vak niet mee aan te komen?

   2. Ajax Barcelona / Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

    Seijs, nok nu eens ff. Jij bent d grootste rden van mijn gedrag je laatste tijd. Wat jij mij allemaal hebt toegewenst is ongelooflijk, daar ben ik een lieverdje bij. Dus nu gewoon je grote mond houden en niet de Calimero gaan uithangen. Jij en eerlijk zijn, zijn twee dingen die niet samen gaan. Namens mij ……. voor jou …….. een kut 2017. Je hebt het wederom voor elkaar gekregen. Chapeau. Widi aan jou een verzoek: stop met de discussie over mij met een ander ajb.

    1. Widi

     Verzoek wordt ingewilligd AB. Was niet meer dan een goedbedoelde poging om de verhoudingen hier wat te normaliseren. Maar dat begreep je wel.

    2. De seijs

     Jou toegewenst? Volgens jou ben jij enkel en alleen ah! Zijn toch echt jou worden. Van al die andere Namen weet jij toch niets af?? Nogmaals zijn jou worden. Erg verwarrend allemaal. Dan weer wel en dan weer niet. Weet je zelf wel waar je bed staat? En als ik jou zo lees over EugAjax zegt dat weer genoeg knul. Jij bent ziek en onbetrouwbaar. En nu weer achter je toonbank!

     1. EugAjax

      Thanks De Seijs. Ik ben blij dat het anderen ook opvalt. Op naar super 2017! Met veel mooie Ajax momenten en ook vooral veel gezondheid iedereen! Ja zelfs mijn ‘vrienden’ AH, AB, GT etc😄

     2. Johan Cruijff. Wereld voetballer met een voetbalvisie om nooit te vergeten. AH/AB

      Alsof het vanaf het begin niet duidelijk was. Ongelooflijk. Vond het wel leuk dat er getwijfeld werd ondanks exact dezelfde stijl. Maar zie hier mijn nick om het nieuwe jaar in te gaan. Een onderdeel van mogelijk komende acties en activiteiten om te voorkomen dat Cruijff en zijn visie wordt vergeten.

     3. De seijs

      Ik heb nooit getwijfeld imojc! Maar dat durf jij ook weer niet te zeggen! En hierboven ook weer de boel verdraaien ongelovelijk. Wie denk je nou in de maling te kunnen nemen! Ziek in je hooft was ben en blijf jij! En nu weer achter je toonbank! !

     4. Johan Cruijff. Wereld voetballer met een voetbalvisie om nooit te vergeten. AH/AB

      Racisten zijn ziek in hun hoofd, niet ik. Mensen die anderen een val vanaf de 2e ring toewensen zijn ziek in hun hoofd. Mensen die anderen de meest erge ziektes toewensen zijn ziek in hun hoofd. Maar goed, ik weet een leuke nieuwe sport voor je: vuurwerk happen. Zal wel weer als gewelddadig worden uitgelegd. Ik vind het grappig. Computerspelletjes zijn erger denk ik zo. He Seijs, eet ze meid.

     5. Widi

      Ik bemoei me er niet meer mee. Maar zit wel met een vraag. Wat is dat met een toonbank? Heb ik iets gemist?

     6. Johan Cruijff. Wereld voetballer met een voetbalvisie om nooit te vergeten. AH/AB

      Al sla je me dood. Niet doen hoor, maar ik weet het echt niet.

    1. De seijs

     Ja bedankt man je was natuurlijk zo druk hier hahaha en dan vergeet je bijna nog het belangrijkste. 😂👍

Reageren is niet mogelijk.