There are no ads, please add some


Sonck: ‘Jonkies van Ajax moeten zich voorbereiden op vijandige sfeer in Luik’

1116standaardluik-ajax

Oud-Ajacied Wesley Sonck heeft een boodschap voor de jonge Ajacieden die donderdagavond mogen aantreden op Sclessin, de thuishaven van Standard Luik. Sonck speelde meerdere malen in de Belgische industriestad en weet dat het er soms heftig aan toe kan gaan. ‘Zelf vond ik dat vijandige altijd wel lekker maar voor jonge spelers kan het ook intimiderend werken. Ik zeg niet als je daar overeind blijft, blijf je overal overeind maar voor de jonge spelers wordt het wel een mooie les. Voordeel is natuurlijk wel dat Ajax al geplaatst is voor de volgende ronde dus kunnen ze zonder enige druk spelen, maar het kan daar soms een behoorlijke heksenketel zijn’.

Bron: AD

Gerelateerde posts

31 reacties

 1. Iceman

  Ja het kan een hekse ketel worden dus Boys wees er maar op voorberijdt, maar heb een goed gevoel dat het goed zal gaan dus laat het zien aan heel Europa dat het 2e taem van Ajax net zo goed is als het 1e elftal go for it Boys.

  1. jojocoolio

   Wat een gelul… in 010 griekenland spanje maakt niet uit we blijven overal gehaat… no one like us WE DONT CARE!!!! CBS

 2. KBouter

  Ach…in Griekenland zou het ook gaan spoken en zijn we ook overeind gebleven. Mooi is dat Luik móet voetballen, dus zal er ruimte komen voor ons. Heerlijk deze uitgangspositie.

  1. paulvos

   Nou dat intimiderende zijn ze wel gewend, ook hier in de competitie gebeurt het regelmatig, dus daar kijken ze niet zo van op, geeft je vleugels.

  2. Litmanen

   Luik is uitgevoetbald en hoeft dus ook niet meer volgens mij. Wordt een heel vervelende wedstrijd. Hoop dat onze jongens heel blijven.

    1. Ajax belg

     Weten jullie het nog … laatste oefenmatch in Luik. Ik was er….Zware rellen er staat dus nog een rekening open . Wees op jullie hoede in die achterlijke stad . Aan onze toppers SUCCES

   1. SPHAFCA

    Luik staat 2e met evenveel punten als de nummer 3. Conclusie : Luik is uitgevoetbald.. 😅😅

 3. dickst14

  Dat zijn dezelfde idioten die fakkels tussen het publiek gooiden in de arena. Luik scheelt 200 kilometer maar ook 200 jaar.

  1. Charka53

   En daarom gedragen zich nog als Neanderthalers ,laten we hopen dat de jonkies zich laten zien en een nederlaag is niet erg alleen voor die Neanderthaler met de naam Guidetti 😀

 4. Gert Ajax

  Die supporters sporen niet daar dat hebben we al verschillende voorbeelden van.
  Gewoon concentratie en vol gas tegen die belgen!

 5. afcadeluxe

  zelfs als die reservefransen met 3-1 voorstaan lopen ze nog te smijten met troep en benadelen zichzelf (charleroi verleden wkend),echt slimme jongens daar…..

   1. afcadeluxe

    klopt krijg er spontaan zelfmoordneigingen😉alles grauw en vies,luik is niet veel beter..

    1. Indojood

     Inderdaad, daar word je niet vrolijk van. Vind België sowieso een lelijk land als het om gebouwen en infrastructuur gaat. Wat een contrast met de mooie Ardennen in het achterland.

Reageren is niet mogelijk.