There are no ads, please add some


Perez: ‘Ajax heeft wel twintig spelers die presteren, dat missen ze bij Psv’

0731kenneth_perez

Kenneth Perez is momenteel actief als analist bij Fox Sports en de oud-Ajacied is onder de indruk van Ajax. De oud-voetballer is vooral verbaasd over het gemak waarmee de Ajacieden hun wedstrijden winnen en dat mist Psv, volgens Perez. De Eindhovenaren werden dinsdagavond met een 0-0 roemloos uitgeschakeld door FK Rostov, en zijn hiermee uitgeschakeld voor verdere deelname in Europa.

‘Ajax heeft gewoon een bizar goede vorm en dat zie je ook aan de reeks wedstrijden die ze winnen. Het maakt niet uit wie ze opstellen want ze presteren gewoon. Weet je hoe prettig dat is? Psv kan bijna geen acht spelers vinden die presteren, Ajax heeft er wel twintig. Tegen Panathinaikos winnen ze gewoon met een B-team en dat is echt niet omdat de Grieken er niet heel veel van kunnen. Afgelopen zondag tegen FC Groningen zag je het ook terug. Als Groningen één van de kansen had gemaakt was Ajax overgeschakeld en hadden ze die wedstrijd gewoon gewonnen, geen twijfel mogelijk’.

Bron: Fox Sports

Gerelateerde posts

22 reacties

  1. jojocoolio

   Pisvee heeft het verprutst vanavond… Nu moeten wij komend seizoen twee voorronde wedstrijden spelen als
   Kampioen in de CL

  2. vak411

   Had eenmalig de hoop dat pisvee zou winnen.. dan hadden ze 2 doordeweekse wedstrijden extra waarna ze in het weekend daarna punten verspelen. Maar als ik ze zo zie is er werkelijk niets om bang voor te zijn. Totaal geenncreactieviteit. Ben benieuwd welke spelers ze allemaal weer gaan huren in de winterstop om zonder eigen spelers toch om het kampioenschap mee te kunnen doen.. en de jeugd mag dan weer terug naar de bank zoals altijd daar… hendrix schrikt nog wakker van van Ginkel..

   1. HURBIE

    Perez aanstellen om contacten te
    onderhouden tussen de spelers van het eerste en het Technisch Hart
    Een soort Praatpaal

    1. Widi

     Levensgevaarlijk! Perez staat bepaald niet bekend als iemand die met veel mensen goed kan opschieten. Prima analist. Laat hem dat maar blijven doen.

 1. KBouter

  Psv zit momenteel in de hoek waar klappen vallen. Voor ons hartstikke mooi en hoop dat ze nog veel meer klappen krijgen.

  Dank zij het zeer matige optreden van psv, moet Ajax in 2018 twee voorrondes spelen in de CL. En bedankt!!

  1. jood84

   het is mooi en leuk om te zien. Maar niet voor het Nederlands voetbal. we hebben resultaten nodig om als voetballand te overleven en anders moet je helaas gewoon ermee stoppen, want serieus kunnen we het niet meer nemen dan

 2. rickert

  Wat hij beschrijft, dat gevoel had ik zondag ook. We hebben momenteel de mogelijkheid om even gas te geven en uit te lopen. Het eerste kwartier begonnen we vol gas en dan ben je gewoon oppermachtig.

 3. woody79

  wel slecht voor het nl voetbal en daar baal ik van. ik hoop oprecht dat de knorries en kaasies winnen voor de xtra puntjes. en wij ook met ons 2e A-team

 4. -buitenkantje rechts-

  Bosz zei het ook al.. ik heb geen 11, maar wel 20 basisspelers.. Heerlijke groep om te trainen en coachen lijkt me. Voor bijna iedere speler staat een andere klaar van gelijk niveau. Dat kan wel eens de sleutel tot het kampioenschap zijn.
  Wat ik van PSV wil zeggen is dat het beter voor Ajax en het nl voetbal was geweest als ze nog wat (zware) Europese potjes hadden moeten spelen..

 5. De seijs

  Het is te hopen dat ajax kampioen wordt dit seizoen. Dan spelen we zeker cl volgend seizoen. Daarna gaat het moeilijk worden met de voorrondes.

 6. Indojood

  Pas op wat je zegt, Kenneth. Van die twintig zijn er maar elf de volledige toegangsprijs waard.

Reageren is niet mogelijk.