There are no ads, please add some


Swart: ‘Bij winst op Heerenveen worden ze kampioen’

1106-Hatto-LuckyAjax12

Sjaak Swart weet het zeker. Mocht Ajax aankomende zondag het uitduel winnen bij SC Heerenveen dan kan het buffet alvast worden besteld. Mister Ajax ziet een stijgende lijn bij het elftal van Peter Bosz en is van mening dat men aankomend weekend een flinke stap kan zetten richting de landstitel.

‘De uitwedstrijd tegen Heerenveen is op dit moment heel belangrijk en ik zeg je, als je deze wedstrijd wint, word je kampioen. Momenteel is Ajax de enige ploeg die voetbal speelt en zijn de meeste ploegen vooral aan het knokken om de punten binnen te halen. Heerenveen is zo’n ploeg die ook wil voetballen dus verwacht ik een open wedstrijd. Tevens is dit altijd een lastige uitwedstrijd dus al je hem nu wint zet je een flinke stap richting de landstitel’.

Bron: Ajaxshowtime


Gerelateerde posts

21 reacties

    1. HURBIE

     Daar hoef je geen Sjaak Swart voor te heten om dat te zeggen
     Is alleen de hoop van zijn gedachte

   1. De Ajacied

    Sjaak is echt een topper,
    Maar dat dachten we afgelopen seizoen ook toen we naar Doetichem moesten, maar helaas pakte dat anders uit 😢😢
    Dus positieviteit is top maar overmoedigheid is ook héél gevaarlijk,
    Dus blijf zo spelen zo als ze nu doen dan komt het best wel goed
    ❌❌❌

  1. vak411

   Sjaaakie sjaaakie… we worden kampioen..

   Als je hoereveen wint dan doe je uit wel goede zaken. Dan hebben we Met Az, hoereveen, en de kakkerlakken de lastigste uitpotjes al gehad. Alleen Utreg nog.. pisvee heeft vooral thuis punten laten liggen en moeten nog veel lastige uitwedstrijden en die kakkerlakken hebben totaal geen kwaltiteit op de bank.

 1. dickst14

  we moeten gewoon de laatste 4 wedstrijden voor de winterstop winnen. dan zijn we zo wie zo psv kwijt en 010 is geen probleem op 2 april

  1. Widi

   We moeten alles op alles zetten om van nu af aan alle wedstrijden te winnen 😂😂😂😂

 2. Gert Ajax

  Sjaak staat er lekker zijn bordje vol te gooien.
  Hoop dat hij gelijk heeft maar lijkt me iets te optimistisch

  1. Charka53

   Ik ga met Sjaak mee en ik heb al een hele tijd het gevoel dat het gaat lukken ook er wordt steeds beter gevoetbald , feijenix komt tekort en die lampenkappen hebben het ook nog niet en verliezen nog wel wat punten dus mijn bordje mag ook vol.

 3. Iceman

  Ik teken daar wel voor Mister Ajax we gaan er voor voor derest eetsmakelijk Sjaak en proost op de Titel voor jou ons Aller Ajax.😄👍🏻

 4. KBouter

  Lul allemaal maar raak, maar de competitie is nog lang niet beslist. Psv gaat echt nog wel terug komen.

  1. 11Younes11

   Ik denk ook dat psv uiteindelijk een grotere bedreiging is dan feyenoord. Los daarvan ziet het er goed uit voor Ajax op het moment!

  2. BobbyHaarms

   Daar ben ik ook bang voor KBouter, het is echt nog lang niet gespeeld! Maar Sjaak is gelukkig nog van de oude garde met een heerlijke dosis Amsterdamse bluf, iets wat van oudsher gewoon bij Ajax hoort. Sjaak, held en onze enige echte Mister Ajax!

 5. Jimmy1971

  Als ze de komende 3 winnen , Heerenveen , Twente en PSV ,
  Dan hebben we de schaal met 1 hand wel al vast ..

 6. -buitenkantje rechts-

  Beetje voorbarig Sjaak..
  Volgens mij mieten we voor de winterstop ook nog tegen Groningen.. Twente en PSV.. Laten we daarna nog maar s zien hoe we er voor staan.

 7. EugAjax

  Dat dachten we vorig jaar ook en toen was er nog maar paar wedstrijden te gaan…….Sjaak is wereldvent en meer supporter van de club dan wie dan ook, en dan is dit soort taal heerlijk om te lezen verder niet

 8. slm020

  Sjakie is een echte ajaxcied maar hij is af en toe net gek als die Kromme uit 010 in ze colum. Nee laten we gewoon elke wedstrijd in gaan dat we nog zat punten achter staan!! Az uit ben ik nog niet vergeten zeker de 1ste helft😉. Het word wel wat beter en zker de jeugdige talenten laten zich nu ook streeds meer zien!! Laat a.u.b Tete nu keer naast Sanchez beginnen of de Ligt.

Reageren is niet mogelijk.