Ajax A1 treft IJslandse Breidablik in eerste ronde UEFA Youth League

youth_league

Ajax A1 treft IJslandse Breidablik in de eerste knock-outronde van het ‘Domestic Path’ van de UEFA Youth League. Dat bleek tijdens de loting, dinsdag in Nyon. Ajax speelt op woensdag 28 september eerst een uitwedstrijd. Het uitduel wordt vanaf 18:00 uur (Nederlandse tijd) gespeeld. De return wordt op woensdag 19 oktober vanaf 19:00 uur gespeeld op de Toekomst. Als de Amsterdamse talenten de tweede knock-outronde van de UYL bereiken, komt de tegenstander uit de confrontatie tussen Puskas A Felcut en PAOK.

In de afgelopen twee seizoenen schreef Chelsea FC het prestigieuze jeugdtoernooi op zijn naam. Ajax A1 heeft in het vorige seizoen laten zien dat de knock-outrondes van het Domestic Path een prima mogelijkheid bieden tot overwinteren in de Youth League. De A-junioren brachten het uiteindelijk tot de kwartfinale, waarin de uiteindelijke winnaar Chelsea met 1-0 te sterk was.

Related posts

26 Comments

  1. afcamike

    Moet te doen zijn toch? Ze zijn niet zoals t eerste dus ik verwacht wel een makkelijke overwinning

  2. Rinus

    Die halen toch wel weer de kwart finale, alle ploegen uit de poule fase balen wanneer ze tweede worden omdat ze dan Ajax tegen komen, in veel gevallen een sterkere tegenstander dan de beste uit andere poules?

  3. BobbyHaarms

    In dit jonge Ajax heb ik zeker vertrouwen. In tegenstelling tot hun “grote broer” zie ik dit elftal wél bewondering oogsten in Europa. En ver komen. Iets waar “het grote Ajax” misschien nog iets van zou kunnen leren..

Comments are closed.