A1 in kwartfinale Youth League uitgeschakeld door titelhouder Chelsea

 

0315gino_dekker

Ajax A1 is er niet in geslaagd de halve finale van de UEFA Youth League te bereiken. In de kwartfinale werd uit bij Chelsea met 1-0 verloren. Ajax was in de eerste helft de betere, maar moest over de volledige wedstrijd toch de meerdere erkennen in de titelhouder van vorig seizoen van de UEFA Youth League. Scott tekende op slag van rust voor de enige treffer van de wedstrijd. In de laatste minuten scoorde Ajax nog wel uit een hoekschop maar de goal werd discutabel afgekeurd vanwege het hinderen van de Chelsea-doelman. Chelsea treft in de halve finale nu Anderlecht. In de andere halve finale staan Real Madrid en Paris SG tegenover elkaar.

Opstelling Ajax A1: Groothuizen, Matusiwa (67. Bakboord), De Ligt, Eiting, Dankerlui, El Mahdioui, Cerny, Nouri (77. Sierhuis), Walian (60. Kluivert), Van de Beek, Dekker

Related posts

23 Comments

   1. Remco425

    Zal wel weer. Net als die penalty van Valencia tegen Chelski gewoon niet werd geteld…

    1. Jari1995

     Keeper kwam maar half in hoor. Was weinig aan de hand.. dacht ik. Maarja bekijk het misschien ook door een Ajaxbril. Jammer maar helaas.

 1. De seijs

  weer genaaid Door een scheidsrechter blunder niet tegeloven. Als dat zondag maar niet gebeurd want dan zijn we klaar.Ga er maar vanuit dat kuiper ons goed gezin is.

 2. Indojood

  Cerny, Nouri en Donny haalden niet hun normale niveau. Chelsea speelt net zoals hun 1e. Fysiek sterk, verdedigend en loerend op een kansje. Bij die afgekeurde goal was niet zoveel aan de hand maar keepers worden altijd beschermd. Jammer, volgend jaar weer opnieuw proberen.

  1. Ajax nr 1

   Precies indojood. Laten we wel eerlijk zijn de eerste helft was niet zo bijzonder. Balletje breed balletje terug en 1,2 echte kansen. 2e helft afgekeurde goal ja ik denk dat 90% van de scheidsrechters hem ook afgekeurd had. Ajax mannen van onze A1. Volgend jaar hebben we het geluk en de vorm misschien wel die nodig is om een wedstrijd te winnen. Vandaag vond ik van niet.

 3. Kuijff

  Mooie wedstrijden gespeeld, goede resultaten gehaald.

  Balen dat bij deze uitschakeling de arbitrage een rol speelt.

  1. BobbyHaarms

   Balen dit! Toch een beetje het paradepaardje van de jeugd dit jonge elftal. Volgend jaar dan maar oogsten..

 4. Niels1983

  Ik vond het een zeer slechte tweede helft van de boys op de laatste 10 minuten na wat zal fdb van donny v/d beek zijn geschrokken

 5. LeroyT

  Kunnen we die spits van Chelsea kopen. Wat een gast zeg bijna 2 meter en nog kunnen voetballen ook. Die pak je geen bal af. Wat een BEER!!!

 6. San Marco

  Wel te makkelijk weggegeven die goal mag nooit gebeuren!
  De grote en rijkste clubs krijgen weer het voordeel die worden nooit genaaid en omdat het natuurlijk een veel mooier affiche is!
  Volgend jaar beter!!

 7. paulvos

  Zonde dat onze jongens niet of nauwelijks hun normale nivo niet konden halen, wellicht de spanning toch wel.

Comments are closed.