Krul voor het eerst op trainingsveld Ajax

0822TimKrul

Tim Krul stond dinsdag voor het eerst op het trainingsveld als Ajacied. De van Newcastle United gehuurde doelman deed nog niet mee met de groep, maar ging aan de slag met fysiotherapeut Peter Hoogland. Krul moet nog wedstrijdfit worden. De 28-jarige keeper raakte vorig seizoen geblesseerd aan zijn knie en werkt sindsdien hard aan zijn herstel. De verwachting is dat hij na de interlandperiode klaar is om weer het doel te verdedigen. Ajax speelt 11 september pas weer zijn volgende wedstrijd. Die zondag komt Vitesse op bezoek in de Amsterdam ArenA.

Related posts

20 Comments

    1. De seijs

      Hoop dat hij snel onder de lat staat. Dat geeft veel vertrouwen voor de jongens want dat hebben ze wel nodig.

      1. rickert

        Dat hoop ik ook, een man met premier league ervaring, dat is geen overbodige luxe. Ik denk dat hij onze goal mooi schoon kan gaan houden!

        1. De seijs

          De hoop ik zeker. Wij allemaal toch. Krijg er langzamerhand weer een beetje vertrouwen in.

  1. frenkynairo

    uitstekende keeper. Maar is niemand verbaast hier. dat ze niet al eerder een goede 2 keeper hadden. die kan doorschuiven. voor wat is boer gehaald. alleen om de beker te keepen?

    1. BobbyHaarms

      Boer mag voorlopig de eerste en tweede keeper gaan inschieten voor de wedstrijd denk ik ?

  2. -buitenkantje rechts-

    Vond Onana ook prima keepen afgelopen zondag.. Mooi overgangsjaar voor hem om na dit seizoen de eerste keeper te worden.

  3. bloedgroep AFCA

    Krul is slechts een pleister…na dit seizoen is hij gewoon wef of te duur dus weg….denk dat de nadruk moet liggen op vertrouwen opbouwen en klaarstomen Onana

Comments are closed.