Ajax loot Willem II in eerste ronde bekertoernooi

KNVB-Beker

Ajax begint het KNVB-bekertoernooi met een thuiswedstrijd tegen Willem II, zo heeft de loting zaterdagavond uitgewezen. Alle bekerduels in de eerste ronde worden op 20, 21 of 22 september gespeeld.

0828loting_beker

Bron: KNVB

 

Related posts

50 Comments

          1. Charka53

            Ja De seijs , vroeger speelde Ajax op z’n Ajax iedere ploeg probeerde zich er op in te stellen maar dat lukte zeer weinig nu lopen er 10 man rond die niet eens weten wat en hoe ze moeten voetballen , te triest voor woorden ik ben er zelfs voor vanmiddag niet op gerust dat het goed afloopt. Hoe diep zijn we niet gezonken.

          2. Charka53

            Het ergste is ik zit op een camping en er loopt een hele dag een kakkie met een rotte grijns op z’n bakkes rond. Ik ben gelukkig een fatsoenlijk mens anders …….

          3. De seijs

            Hahaha ja moeilijk. Maar denk er ook aan zo liepen wij jaren echt jaren rond. Maar wie weet valt het kwartje vandaag goed. En kan jij ook met een breede grijns vanmiddag lopen. We gaan het zien Succes Charka53

        1. Litmanen

          Verleden jaar nog glimlachtte we om deze loting. Eitje. Na het zien van Ziyech gister zie ik maar 1 uitweg om uit deze vizieuze cirkel te komen. We hebben echt een positieve boost nodig. Maar Marc zal wel weer te laat zijn. Zoals gewoonlijk.

      1. BobbyHaarms

        Ze zullen het gras moeten opvreten om dit Willem II te verslaan Quadsboy. Ik hoop echt dat Ajax er een verlenging uit weer te slepen ?

    1. Charka53

      Natuurlijk is het te doen als nu nog niet snappen hoe voetbal moet kunnen ze beter gaan korfballen.

  1. KBouter

    Mooi…soort revanche wedstrijd, kunnen ze het opnieuw laten zien dat dit soort tegenstanders gewoon naar huis gestuurd moeten worden met 3 a 4 doelpunten verschil.

  2. Mokum69

    WZAWZDB❌❌❌ en dat blijft zo. Dit jaar geen dipje na de winterstop, we hebben hem nu al…. straks in 1 keer door naar de dubbel!

    1. afcamike

      Ik hoop het! Als ze vandaag gewoon overtuigend winnen hopelijk komt dan het zelfvertrouwen terug..

  3. ajaxpers

    Van Gaal moet ons komen redden. Hij zou het team kunnen voorbereiden om een waardige opvolger.

    1. BobbyHaarms

      Van Gaal, de grootste Judas van de laatste jaren, redt ons door vooral heel ver weg te blijven uit Amsterdam.

      1. bloedgroep AFCA

        die snap ik ook niet….waarom vragen om vGaal? als er iemand niet onze “verlosser” is dan is hij het

    1. bloedgroep AFCA

      tegen zo’n club heb je niets recht te zetten….hun winst zal voor altijd blijven staan…je kan en mag gewoon nooit verliezen van Willem2…ik snap jou reactie wel maar als we winnen zullen zij alsnog zeggen…weetje nog die eerste ontmoeting….zo werkt het nu eenmaal bij die kleine clubjes….niets te verliezen

  4. ajacied1982

    kunnen ze het gelijk weer rechtzetten.heel nederland lacht nog.gewoon 7-0 winnen hoor je ze niet.als je gewoon als een idioot elke bal opjaagd vallen dr zo ruimtes maar dan moeten ze wel allemaal gaan.als ik zon salaris had liep ik me rot.en het blijft ons cluppie jongens.AJAX FOREVER in mijn bloed

  5. Sonsee

    Als ze dan maar niet zo belabberd spelen als vorige week. Want dan heb je het zelfs nog moeilijk tegen clubs uit de JL (met alle respect).

  6. Michel6172

    Ohjee een zware dobber voor Ajax.??? Natuurlijk blijf het ons cluppie ajacied1982. En idd met zo’n salaris moet je eigenlijk ook rot rennen op het veld en presteren. Maar ons Ajax on cluppie is de weg totaal ff kwijt. Een amateur die kan het Ajax op dit niveau wat ze spelen nog moeilijk maken.
    Ik hoop ook net als ieder ander Ajacied dat het gaat veranderen, maar voorlopig heb ik m’n twijfels bij elke mats. Er moet heel wat gebeuren bij ons Ajax.

  7. Iamsterdam2015

    Precies quadsboy, drama tegen Willem II en Rostov…. Nu die drollen zijn doorgeslikt en de smaak de afgelopen dagen langzaam is weggespoeld moeten WE de draad weer oppakken. Tuurlijk kijk ik vanmiddag met enige spanning naar ajax (en Jos haha) maar we moeten nu stoppen. Q de boodschap is duidelijk voor ern ieder. Winnen no matter what!!! Dus KOM OP AJAX!!!!!??

  8. AFCA-075-

    2 gratis kaarten van ajax. Aangezien de seizoenkaart niet op tijd was en het te druk was bij de kaartverkoopboxen voor de arena. Zo vul je je stadion wel….

  9. Slingertje.

    Mooi dan kunnen ze die kruikenzeikerds meteen uit de beker flikkeren.
    Opgeruimd staat netjes.

Comments are closed.