Gametalk Go Ahead Eagles – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

goahead-ajax

Zondag speelt Ajax de uitwedstrijd in de competitie tegen Go Ahead Eagles en die zal voor velen dienen als eerherstel na de verloren wedstrijden tegen Willem II en FK Rostov. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0827goahead-ajax-henkveen


Related posts

28 Comments

  1. BobbyHaarms

    Tsja wat zal ik ervan zeggen? Hoop dat het geen zooitje wordt in Deventer en dat de supporters zich daar gedragen. Over de uitslag durf ik het al niet eens meer te hebben.

  2. Charka53

    Wat eerherstel , dat is er pas als aan het eind van het seizoen de schaal omhoog gehouden wordt.

  3. frenkynairo

    nou nou nou wat een zielige reacties. een supporter staat er in goede en in slechte tijden!

    1. Rinus

      Zielig of Reëel? Iedereen hier staat achter Ajax op het ‘moment supreme’ maar als je eerlijk bent, wordt erg lsstige pot daar en natuurlijk hoopt iedereen dat het 0-5 wordt….

    2. imoJC

      Als de slechte tijden zo lang duren als bij Ajax (jaren dus) is het in mijn ogen helemaal niet zo gek om eens een of meerdere wedstrijden te laten schieten. Dat heeft niets te maken met wel of niet supporter zijn. Zoals wel meer mensen zeggen: er is ook nog een leven naast het voetbal. Jezelf bewust ergernissen aanhalen is ook niet echt gezond.

      1. BobbyHaarms

        Slecht voor je gezondheid idd imoJC. Ik ga vandaag met het vrouwtje lekker het terras op bij het strand ?

    1. BobbyHaarms

      Is dat humor Ajaxlied? Maar wie weet, we hebben gezien dat dit Ajax het namelijk wel kán.

      1. Ajaxslied

        Nee ik denk het echt na die wanprestaties hebben ze iets recht te zetten en zullen ze 200% geven. (hoop ik dan) haha

    2. -buitenkantje rechts-

      Na de afgelopen oorwassingen zou me dat zeer verbazen.. Maar wie weet! Ga in ieder geval kijken..

  4. gambit32

    waarom veranderd hij constant de basis elf dit wordt hem niet vandaag gelijkspel of kleine verlies pb moet snel vandoor anders eind van het jaar plek 5

  5. Slingertje.

    Hoop doet leven zullen we maar zeggen.
    Als ze wwer niet winnen moet de bezem door deze selectie want je kan de instelling niet op Bosz afschuiven. er lopen een aantal spelers ver naast hun nichtenschoentjes en die moet je eruit flikkeren. Laat ze maar lekker op de tribune zitten misschien beseffen ze dan dat ze niet zo goed zijn als zij zelf denken dat ze zijn.

  6. f-side64

    ik las dat gudelj weer 1 basisplaats heb is toch niet te geloven hè dit is net zo’n boillessen geval maar dan servisch blijven aanmodderen maar toch 1 basisplaats !

Comments are closed.