There are no ads, please add some


Ajax geeft duidelijkheid, Younes niet naar Olympische Spelen

0508graafschap-ajax_younes

Amin Younes hoeft niet meer te twijfelen of hij deel zal nemen aan de Olympische Spelen of aan de voorronde van de Champions League. Ajax heeft namelijk besloten om de speler geen toestemming te geven om af te reizen naar Rio de Janeiro waar het voetbaltoernooi zal worden gehouden van 3 tot en met 20 augustus. Als verklaring geeft Ajax dat het wekenlang geen beroep kan doen op Younes die de voorronde CL en de start van de competitie dan zal moeten missen. 

Bron: VI

Gerelateerde posts

25 reacties

 1. Kishna4ever

  Heel verstandig van Ajax, de belangen voor de club zijn te belangrijk aan de start van komend seizoen. Ook Younes zal dit onderkennen.

  1. De seijs

   Terecht ajax is zijn broodheer. ajax heel goed gehandeld we moeten alles op alles zetten dit seizoen. We gaan voor zeker 2 prijzen in Nederland en misschien zit er nog wel een verrassing in . Kom op ajax alles voor dit seizoen.

   1. 11Younes11

    Inderdaad, bovendien is Younes een van de weinige spelers die uit het niets gevaarlijk kan zijn

 2. Geckoo

  Eindelijk! Naar mijn idee een trainer die het belang van Ajax voorop stelt.

  Vervelend voor Younes als hij mee had willen doen, maar we hebben hem nodig met de aankomende voorrondes..

  1. rickert

   Denk dat Younes in deze beslissing gehoord zal zijn en er ook vrede mee heeft. Hij gaf zelf al aan beide dingen graag te willen, maar als het moet voor Ajax te kiezen.

   1. HURBIE

    Zal de club dan eindelijk een keer eensgezind worden in het nemen van beslissingen
    Deze is een hele goeie om Younes niet naar de O S te laten gaan

 3. Kishna4ever

  Heel verstandig van Ajax, de belangen voor de club zijn te belangrijk aan de start van komend seizoen. Ook Younes zal dit onderkennen.

  1. Litmanen

   Vervelend voor die jongen als Bosz straks na de voorbereiding voor een andere man op links kiest. Ik kan me voorstellen dat je als sportman de Olympische Spelen wil meemaken.
   Laten we er maar van uitgaan dat hij straks de sterren van de hemel speelt.

 4. Charka53

  Jammer voor Younes maar Ajax is nu eenmaal de club die hem een mooi salaris betaald

 5. neslopu

  Terechte reactie van Ajax! Younes zal zich er bij neer moeten leggen, denk ook wel dat hij het zal begrijpen!!

 6. -buitenkantje rechts-

  Logische beslissing.. Hij is nog jong.. Over 4 jr krijgt hij nog een kans op OS..

 7. Niels1983

  Ik ben het wel met de meeste eens maar als het andersom was geweest hadden we ook geklaagd als Nederland olympische spelen had gespeeld hadden wij ook sterke spelers mee willen nemen

 8. EugAjax

  Eerlijk gezegd vind ik dit beetje kortzichtig van Ajax. Het halen van de Champions League zal niet afhangen van alleen Younes. Terwijl zo een jongen a) heel veel bijleert van het spelen op groot toernooi met alle media aandacht van dien, en b) als dank voor vrijgeven zeer gemotiveerd terug komt om Ajax wat terug te geven. Nu dreigt gevaar van teleurgestelde speler in de CL. Dat is een groot risico. Gelukkig is het een Duitse speler dus dat laatste zal wsl geen rol spelen.

  1. BobbyHaarms

   Ik denk dat deze situatie wel mee zal vallen met Younes EugAjax. Lijkt me een verstandige jongen die weet wat hij wil. Een Fischer en Kishna die al weg zijn hadden er denk ik meer problemen mee gehad. Overigens goede zaak dit, in overleg met de speler besluiten dat je broodheer voor gaat. Hij wordt er immers rijkelijk voor betaald en je loopt niet het risico om een geblesseerde speler terug te krijgen. Younes is tevens te belangrijk om te missen.

   1. EugAjax

    Denk ook niet dat Younes mentaliteit in de weg zal gaan zitten. Lijkt een goede kop te hebben wat dat betreft. Ik denk alleen dat dit niet in overleg is gebeurd. Ajax geeft geen toestemming. En op olympische spelen had Younes veel goede ervaring op kunnen doen. Die later te gebruiken is als het echt erom zal gaan.

Reageren is niet mogelijk.