‘Bosz denkt aan goalgetter Maccabi als eventuele vervanger Milik’

0511peter_bosz

Peter Bosz is de komende drie jaar trainer van Ajax en zal de komende tijd de selectie doorlichten waar hij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen mee aan de slag wil gaan. Voor Bosz blijft het echter de vraag of dat met spits Arek Milik is die volop in de belangstelling staat van Europese clubs en bij een goed EK een transfer kan maken die Ajax vele miljoenen gaat opleveren. Ter vervanging zingt de naam van Eran Zahavi rond.

De 28-jarige Zahavi komt momenteel uit voor Maccabi Tel Aviv, de ploeg die Bosz tot voor kort onder zijn hoede had.  In 120 competitiewedstrijden maakte hij al 99 doelpunten en tevens heeft de spits het goed naar zijn zin in Israël waar hij tevens nog een doorlopend contract heeft. Journalist Raphael Gellar zegt tegen Voetbalzone dat men Zahavi niet graag ziet vertrekken bij Maccabi maar mochten Ajax en Bosz hem toezeggingen doen over een basisplaats en mocht het salaris ook kloppen dan is er zeker wel wat mogelijk en zal men meewerken aan een transfer, al zullen de fans van Maccabi er wel van balen als Bosz spelers gaat meenemen naar Ajax’.

Bron: Voetbalzone

Related posts

98 Comments

      1. HURBIE

        Hij kent hem ,dus zal wel weten wat hij in huis wil halen
        Als hij hier net zoveel scoort als daar
        Van harte welkom

        1. creutz1977

          idd Hurbie… altijd mensen afschrijven zonder enige vorm van kennis…

        2. creutz1977

          idd Hurbie… altijd mensen afschrijven zonder enige vorm van kennis…

        3. Geroldkohlen

          ten eerste als hij echt zo goed is dan voetbalt hij niet bij maccabi kom op zeg! en ten tweede als hij zo goed is dan komen de chelseas , de manu’s en de psg’s van deze wereld hem wel op halen. ten derde we willen nu toch ook wel eens weer presenteren in europa! en dat tegenstanders bang worden van onze spelers in de catacomben wanneer ze naar rechts kijken, dat gegok of een speler goed uit gaat pakken hebben we te vaak gedaan!

    1. De seijs

      We willen (moeten) Namen waar de tegenstander bang van word. En niet deze en niet deze onbekende woestijn jood!

      1. De Ajacied

        Nou nou de Seijs
        Kan het wat minder,
        Als deze gast er 30 inschiet voor ons aller Ajax zijn we allemaal dik tevreden en zelfs jij, toch???
        Dus beetje respect
        ❌❌❌

        1. De seijs

          Als deze spits echt wat is dan zat hij al in Engeland. Dit is C keus .We moeten een echte spits erbij. Niet een of andere koekenbakker uit de woestijn.

          1. creutz1977

            dr seijs… Je reactie zegt al genoeg over het aantal hersencellen die jij bezit… Hoe simpel kan je zijn… Hij weet zelf het beste wat deze spits kan… Hij heeft met hem gewerkt… Maar het gaat jou om zijn naambordje… Dus Zlatan moet komen…. wees realistisch grote namen komen niet naar Nederland!

          2. De seijs

            Janssen is nog niet zoon grote naam. of kan jij die niet. Ik zal je helpen AZ. effe na denken. Dan moet jij hem wel voor de geest kunnen halen. Of weet jij niet meer welke dag van de week gisteren was. Ja dan neem ik het je niet kwalijk.

          3. rickert

            jij bent echt behoorlijk infantiel De seijs… en ook nog eens extreem kort door de bocht. Janssen is iemand waar men wel bang van wordt? Niet alle goede spelers zijn al ontdekt.. en de spelers waarvoor de topclubs in Engeland komen, komen niet naar ons.

          4. De seijs

            Janssen is heel bekend in Nederland Daar zijn de verdedigers inderdaad bang voor zeker als hij bij ajax voetbalt. Dat ziet een blinde nog wel. En die zandhaas als hij echt goed is dan komt hij zeker niet naar Nederland. Maar jij weet het allemaal wel. Bijdehand.

          5. rickert

            In Nederland schijt elke verdediging in zn broek van een spits die een doelpunt kan maken. Je hebt geen idee hoe deze jongen speelt, maar toch heb je je oordeel al klaar dat het niks is? in de CL noemen ze Janssen ook gewoon Vincent who?

          6. De seijs

            Ja en in het Nederlands elftal was Janssen ook niks zeker volgens jou. En die joodse spits is heel goed vind jij zeker .Nou ik heb er nog nooit van gehoord. En het artikel kwam van ad. Dat is 010 die zitten altijd te stoken. Maar jij neemt het voor vol aan . Knap hoor knul.

          7. rickert

            Ik zeg niet dat Janssen niks was, dat kan je nergens teruglezen. Verder zeg ik ook niet dat de Joodse spits geweldig is. Ik zeg alleen dat jouw argumentatie infantiel is. that’s all. Maargoed, bij jou gaat dat sowieso iets minder lekker allemaal.

          8. creutz1977

            Rickert laat die eencellige lekker… zonde om daar tijd aan te besteden… jij blijft altijd van die bijzondere figuren houden 😉

          9. Bansberg04

            Ik begrijp niet waarom jij het woord jood steeds zo moet benadrukken in jouw betoog

          10. rickert

            En als hij echt goed is en de werkrelatie met Bosz fijn vond, dan komt hij wel.

          11. nick-afca95

            Misschien kunnen ze beter Zlatan, Suarez, Benzema, Roony, Aguero of Vardy halen. Word even wakker De Seijs, A keus komt nooit, B keus is heel erg lastig met dit salaris plafon. Dus word het inderdaad C keus in de hoop dat het net zo’n succes word als Milik uiteindelijk. Ik baal er net zo hard van als ieder ander Ajacied maar het is nou eenmaal zo. Roeien met de riemen die je hebt noemen ze dat…

      2. marcussboss

        Ik hoef geen Namen waar de tegenstander bang van wordt hoor(behalve Zlatan ofzo) ik zie liever goede statistieken en dat heeft deze Zahavi wel! er zitten niet voor niets grotere clubs achter deze jongen aan..

        1. De Ajacied

          Zo is het creutz1977
          Heel simpel ja,
          Denk dat het IQ van
          Dr Seijs te vergelijken is met een winterwortel
          ❌❌❌

          1. De seijs

            Hee de ajacied is het waar wat ze zegen . Dat jij maandelijks een rood kruis heb ?

          1. marcussboss

            Ik kan geen specifieke clubs noemen, maar las grote clubs. ik wilde het bericht voor je kopiëren maar bericht is al weg. Dit neemt niet weg dat zijn cijfers goed zijn !

          2. De seijs

            Jaja net als de rest dus . Maar ik heb nog een nieuwtje ik heb gehoord dat bij de e tjes van voetbal club balophetdak de spits er 144 heeft gemaakt in 24 wedstrijden. Misschien is dat wat.

          3. marcussboss

            dat jij geen hoge pet op hebt van deze beste man is nu wel bekend volgens mij. mij hoor je ook niet zeggen dat dit 1 van de 2 kanonnen is waar ajax op zit te wachten, maar ik schrijf deze jongen ook niet meteen af. younes werd ook bekritiseerd toen hij gehaald werd en heeft toch goed uitgepakt. als ik jou was zou ik niet meteen de speler afschrijven op zijn naam en eerst kijken of het wat is

          4. De seijs

            oké je heb een punt.Maar ajax heeft al zoveel spelers net niet gehaald daar ben ik zo langzamerhand klaar mee. Hond in de pot noemen ze dat . (begrijp je dat indojood ). Dus ik wil wel eens een echte spits en dat bedoel ik steeds maar er zijn hier veel mensen (en dat is mijn fout) die snappen mijn snelheid niet . Dus bij deze.

          5. marcussboss

            Ja ik snap wat je bedoelt, maar zou het dan beter verwoorden hier. Ik hoop ook dat ajax een grote speler haalt, maar dit is onrealistisch en niet haalbaar. we blijven hopen als ajacieden!! ???

      3. Ajax1958

        Seijs-Onwijs, je bent niet goed bij je paasei, maar dat was al bekend.

        1. Indojood

          Los van het feit of deze speler wel of niet welkom zien we hier weer iemand die het nodig vindt om negatieve opmerkingen te maken over zijn afkomst. Wat is dat toch met die antipathie jegens Joden? En deze persoon heeft steeds zijn bek vol over respect.

          1. De seijs

            O o o Indojood waar staat dat ik iets negatief zeg over het jood zijn. Of iets negatief over buitenlanders. Jij kan redelijk iets op het scherm zetten. Maar Nederlands begrijpen kan jij echt niet. Dus ik neem het je maar niet kwalijk.

          2. De Ajacied

            De Seijs ga aub naar de ballenbak van de Ikea
            Wat een schuimpje ben je zeg,
            ❌❌❌ ja met rode kruisjes ja, joker

          3. Indojood

            Jij noemt deze speler een woestijnjood (een negatieve connotatie). Als je had willen vermijden iets negatief over joden te willen zeggen, dan had je deze uitspraak niet gedaan. En afgaande op de reacties hier zijn velen niet gecharmeerd van dit soort teksten. Met mijn Nederlands is niets mis, ik durf te beweren dat het beter is dan jouw Nederlands, en dat voor een buitenlander! Maar niet getreurd, jij hebt ook een gave en dat is domme uitspraken doen. Heb je daarvoor geleerd of is dat aangeboren?

          4. De seijs

            Ik weet het je bent gewoon gefrustreerd. Maar huil maar uit op mijn schouder. Ja je zit ergens mee altijd zo negatief. Is er wat gebeurd vroeger misschien. Zeg het me maar.

          5. Indojood

            Je kunt ook gewoon antwoord geven i.p.v. dit proberen te ontwijken. Ben je zo dom van jezelf of heb je ervoor geleerd?

          6. De seijs

            Nee Indo jij liegt en verdraaid de boel constant. En alleen in jou straatje jij bent niet eerlijk. Maar zo ben jij nou eenmaal. Gefrustreerd.

    1. De seijs

      Amoebe als die jood echt goed genoeg voor ajax is.Dus Europees ook veel scoort voor ajax dan mag hij natuurlijk komen. Maar van V. Janssen weten we dat hij wel bij ajax zou passen. En als die ook niet te halen is en er komt echt niet een super spits ja dan maar eigen jeugd.

  1. dylan020

    Als die ze naam wil zuiveren, haal dan maar spelers zoals ziyech en al helemaal de hunter!

    1. creutz1977

      ik weet niet maar Klaas zit niet op ajax te wachten ( zijn woorden) nou graag of niet… Wat is het toch altijd… kennen deze speler niet en ook zijn kwaliteiten niet, maar natuurlijk meteen afschrijven… En waarom moet hij zijn naam zuiveren… omdat hij bij feijenoord heeft gezeten! echt kinderlijk gebrabbel is dat…. Waar heeft onze Johan gespeeld… Maar Johan is AJAX toch… Om moe van te worden

    2. creutz1977

      ik weet niet maar Klaas zit niet op ajax te wachten ( zijn woorden) nou graag of niet… Wat is het toch altijd… kennen deze speler niet en ook zijn kwaliteiten niet, maar natuurlijk meteen afschrijven… En waarom moet hij zijn naam zuiveren… omdat hij bij feijenoord heeft gezeten! echt kinderlijk gebrabbel is dat…. Waar heeft onze Johan gespeeld… Maar Johan is AJAX toch… Om moe van te worden

  2. dickst14

    neem gewoon Janssen en wacht daar niet te lang mee anders loopt ie dalijk in Eindhoven.

    1. ritchy

      als je nu al depressief wordt ga dan niet kijken in het stadion ga dan maar een andere hobby zoeken

        1. ritchy

          Ajax is een manier van leven. maar als je depressief wordt dan zou ik maar je levensstijl aanpassen vriend (lol)

  3. Geroldkohlen

    pff hoop het toch niet dat ze dit bedoelen als kanon! want als er dit soort spelers gehaald worden, kunnen ze beter zeggen dat ze niks halen en ook niks verkopen!

    1. AjaxKat

      Hahahaha nee Bosz zelf is kanon 1 en die Zahavi is kanon 2. Met andere woorden: geen versterkingen meer voor aankomend seizoen… Wat een aanfluiting en PB is nog niet eens begonnen.
      Oh ja, kanon 3 was er ook: Hendrie Kruzen.

  4. Rinus

    Wel goed gemiddelde 99 op 120….Kunnen we over niveau gaan praten van competitie, nou denk dat Maccabi in NL in de top 4 speelt, dus dat moyenne zou dat spitsje hier ook moeten kunnen halen, maar ja internationals wedstrijden….lijkt dat ik voorstander ben hé? Maar das niet zo. Selectie is prima, talent kans geven en halen waar het team al jaren om schreeuwd: Twee MENEER’N die de regie pakken op het veld en de ballen hebben voorop te gaan in de strijd en de jeugd op zijn plaats te zetten, letterlijk en FIGUURLIJK!

    1. dickst14

      als we er maar een hadden gehad dan waren we nu kampioen. maar misschien is het ergens goed voor en gaan nu de ogen open al betwijfel ik dat. altijd verkeerde zuinigheid. mislopen CL is maar 15 miljoen

      1. BobbyHaarms

        Tsja en zo dwalen we steeds verder af van die Europese top, het is om te janken. Maar laten we idd maar hopen dat ze na zoveel gepruts nu eindelijk eens het licht hebben gezien, al zal dat het Noorderlicht wel niet wezen vrees ik. Maar goed, ik laat me graag positief verrassen dit keer 🙂

  5. Ajaxslied

    bosz past geweldig bij ajax eerst 6-0 winnen en een week later als het om een prijs gaat 1-0 verliezen van dezelfde tegenstander toppie. Hou mijn hart vast

  6. Indojood

    Woorden van een journalist, en heeft het ook nog over toezeggingen van basisplaatsen. Geloof er niet veel van.

    1. Velibor

      Weet het niet ,denk dat het met de eredivisie niet veel verschilt daar dus waarom niet ? Wel optie Jansen open laten desnoods allebei maar ook evt zyjech oid.

      1. Indojood

        Als een trainer een nieuwe club heeft, steken altijd dit soort verhalen op, Velibor. Het is wel een jood, dat wel.?

    1. Ajax1958

      Hmmmm, zie hem makkelijk koppend en 2 benig scoren. Weliswaar vaker met rechts, maar schrikt niet als de bal voor zijn linker komt.

      1. Ajax1958

        Volgens Wikipedia 2 benig, maar hij wordt toch elke keer als middenvelder omschreven. (Daar hebben we er gelukkig niet zoveel van)

  7. Iamsterdam2015

    Ok wacht…. Dus dit lees ik echt??????? ” mochten Ajax en Bosz hem toezeggingen doen over een basisplaats en mocht het salaris ook kloppen dan is er zeker wel wat mogelijk en zal men meewerken aan een transfer” hebben we het hier over Zlatan, Rooney, lewandowski, Sterling of over een omhoog vervallen te oude noet wetende dat er lucht in er bal zit voetballer die in een competitie voetbalt die in Nederland, waar het niveau ook laag is, als hoofdklasser wordt gezien??!?!?! Pleeeaaase hou op hoor!?!!????????!?!?!?

    1. SPHAFCA

      Sterling, slechtste aankoop ooit van City, goede vergelijking. Verder vinden we altijd iedereen te jong, nu willen ze iemand van 28 (niet eens heel oud) is het nog niet goed.

  8. SPHAFCA

    Weer heel veel mensen die denken dat de Nederlandse competitie veel meer voorstelt als die van Israël, die spits van Maccabi zal het hier vast veel lastiger krijgen tegen tegenstanders zoals, vd Paverd, Ard van Peppen en dat soort figuren

    1. Geroldkohlen

      gedeeltelijk geef ik je gelijk, maar speelt maccabi ook CL ? of in de voorronde CL?

  9. ajaxhoger

    ER komt weer helemaal niks fansoenlijks naar ajax , verkopen gaat vlug zat , maar kopen dat lijkt wel zo,n straf .

  10. Ajax nr 1

    Bosz veel plezier bij ons Ajax. Je bent nog niet aan het werk of er wordt al getwijfeld aan je. Iemand als Maccabi die 99 goals maak in 120 wedstrijden Is voor mij meer dan welkom. Ik hoop echt dat je meer van dit soort spelers aantrek. We kunnen zeker versterkingen gebruiken. Volgens mij Is de jeugd nog te jong en kunnen we spelers van rond de 28 jaar oud zeker gebruiken. Ik heb er vertrouwen in dat we weer mooi voetbal gaan krijgen. Dat tikkie terug en breed zal ik zeker niet gaan missen. Succes Peter geef Ajax niet alleen zijn gezicht terug maar ook het voetbal.

  11. Amoebe

    Ik lees net een stuk over Klaassen dat hij niet weg gaat….die man is gewoon echt een Ajacied in hart en nieren. Waar velen het zeggen laat hij het blijken.

    Top gozer

    1. Hika77

      Ja, maar vond het echt niet bijzonder dit jaar. Alleen de eerste 5 wedstrijden. Daarna was het bergafwaarts. Zo goed is die echt niet hoor. Voor een nummer 10 verdomd weinig gescoord..

  12. Joep

    Er worden vast nog veel meer namen worden genoemd waar Ajax interesse zou hebben.

  13. Hika77

    Ik heb het idee dat dit forum weer gevuld is met mensen met écht verstand,
    Kunde, inzicht en uiteraard een trainersdiploma..

    1. Velibor

      Inderdaad beetje vertrouwen mag al wel in PB hoor! Trouwens er wordt hier alweer iemand woestijnjood genoemd, mag dat wel want als we het hebben over een hoofddoek oid dan springt iedereen gelijk in een stuip…., welgeteld 1 iemand zegt er wat van en ik wil echt geen discussie oproepen en ben zelf helemaal niet joods of Marrokaans of een neef van silvana Simmons, zeg zelf ook wel es domme dingen maar laten we een beetje opletten wat er gezegd word.

  14. afcadeluxe

    laten we pas discussieren als hij getekend heeft,is nu komkommertijd en makelaars willen geld verdienen dus linken ze hun spelers aan zowat elke club,als bosz hem kent weet hij wat zahavi kan en of die geschikt is voor ons,en wie behalve janssen kunnen wij dan kopen?huntelaar wil niet,europese top en subtop niet te betalen dus moet je het daar zoeken!

  15. Niels1983

    Wat willen jullie nou als er jong spul gehaald wordt dan is er geklaag wordt een ervaren speler genoemd is het weer niet goed omdat hij daar speelt wees realistisch spelers die wij willen zijn niet meer haalbaar je moet geluk hebben hiermee wie weet schiet hij er wel 30 in

  16. Niels1983

    De seijs jij noemt Janssen en waarom is dat een naam waarvan spelers bang worden dan

    1. Ajax1958

      @Niels1983, en verder lezen, dan zie je dat, onwijze seijs zich discriminerend/denigrerend uitlaat over een speler. Het feit dat deze dorpsmalloot nog nooit van de speler heeft gehoord, is voor hem al een reden om hem af te branden. Kijk, dat is nou de maatstaf van seijs onwijs. Dom geboren en nooit wat bijgeleerd in het leven.

      1. In memory of J.C.

        Niet teveel aandacht geven aan het sausijsje, daar komt hij op klaar en dat willen we toch niet voor onze rekening nemen. Toch?

        1. De seijs

          Hee daar hebben we onze naam verkrachter van onze held ook weer. Hee beter weter weer gefrustreerd? hahahaha lullooo

          1. In memory of J.C.

            Zo, geef er nog een rukkie aan sausijs, is jou avond ook weer goed.

          2. De seijs

            Hahaha zoooo voorspelbaar. Hier kan ik zo van genieten kan weer effe Door. Hahaha

          3. In memory of J.C.

            Dat zeg ik, hier geniet je van. Op jouw manier. Veel plezier hoor.

    2. De seijs

      omdat dat echt een goeie spits is voor ajax. Ik ga er vanuit dat jij dat ook wel moet erkennen. Of vind jij dat niets voor ajax?

  17. Indojood

    “Jij liegt en verdraaid de boel constant”.

    Boehoehoe en dat is niet eerlijk. Piep-piep-hallo, piep-piep-hallo, Calimero. Haha, wat een jankmuil! En hier wat kwalificaties die ik vandaag voorbij heb zien komen: ééncellige, schuimpje, IQ van een winterwortel, infantiel. Ze zijn allemaal van toepassing op jou, en niemand anders.

  18. In memory of J.C.

    Kijk uit Indojood, volgens mij hebben we straks een ontploft sausijsje. Kanonnen wat kan iemand toch opgefokt en frustie reageren. Dan heb je echt een zwaar probleem. Het broodje heeft het alleen zelf nog niet in de gaten. Ik laat hem verder maar in zijn sopje gaar koken.

    1. Indojood

      Ach, elk internetforum heeft een dorpsgek nodig die af en toe een paar virtuele draaien om zijn oren krijgt van anderen. De seijs vervult die rol uitstekend, zo is vandaag weer gebleken.

  19. Ptr

    En daar gaan we Bosz neemt zijn paradepaardjes mee. Zelf is hij over 2 jaar weg en wij hebben de troep uit de woestijn die met meerjarige contracten en hoge salarissen achterblijven. Bosz is weer een tussenpaus.

Comments are closed.