There are no ads, please add some


El Ghazi versterkt geruchten met bezoek aan Milaan

0926ajax-groningen_elghazi2

Door voorafgaand aan bezoek aan familie in het Italiaanse Modena eerst een dag door te brengen in Milaan versterkt Anwar El Ghazi de geruchten over een aanstaande transfer.

Na diverse geruchten de afgelopen dagen op de geruchtenwebsites meldt Gazzetta zondag in haar ochtendeditie dat de interesse van Milan voorlopig op een laag pitje staat, maar vooral Inter nu serieus aan de aanvaller zou denken en inmiddels in contact staan met Ajax over een mogelijke transfer. Afgelopen winter werd een poging van AC Milan voor naar verluidt 10 miljoen euro door Ajax nog afgewezen; zie bericht.


Gerelateerde posts

47 reacties

 1. Joep

  Met alle respect in Italië heeft hij nog niets te zoeken. Eerst maar eens een aantal jaren presteren bij onze club. Nu speelt hij matig, hij is niet in vorm

  1. De seijs

   Laat hij nog maar effe hier bij ajax blijven. Zou beter zijn voor zijn ontwikkeling. Als hij nu zou gaan is er weer een die het niet zou gaan redden.

   1. jood84

    van mij mag die weg. En zeker naar Italië, daar spelen ze toch allemaal zonder buitenspelers, dus volgende tribune klant

  2. antonajax

   Lekker laten vertrekken die gast. Heeft jaren de kans gehad zich te bewijzen maar het komt er gewoon niet uit

   1. Charka53

    Ben het met je eens antonajax hij loopt de laatste tijd er voor spek en bonen bij en als de geruchten waar zijn loopt hij in gedachten al in Italië te voetballen.

     1. Litmanen

      Italië wordt erg overschat. Buiten Juventus stelt het niet zoveel voor. Als ze genoeg betalen? Ga maar. Makkelijk te vervangen, zeker op dit moment met al die talenten.

     2. Charka53

      Het ga ook niet over voetbal maar daar is het weer het ga over €€€€€€€€

 2. PvL020

  Snap er niks van hij laat hier wekelijks echt helemaal niks zien!!?? Is alleen maar met zichzelf bezig. Maar goed als ze hem dan toch willen hebben, verkopen zeg ik en dan kan de rest mooi doorstromen

  1. FdB=Ajax

   Slaat nergens op wat je zegt, dat El Ghazi alleen maar met zichzelf bezig is. Hij probeert juist heel vaak de voorzet te geven en was laatst nog doorslaggevend met een belangrijke assist. Het is nog lang niet goed genoeg, maar dat komt meer omdat we allemaal kunnen zien dat hij veel meer talent heeft dan wat hij laat zien.
   Daarom zou ik zeggen, Ajax hou ‘m nog even vast, kun je er goed bij hebben deze jongen.

   1. PvL020

    Tegen Cambuur idd verder is het toch veel te weinig rendement, dat moet je toch met me eens zijn. Afgezien van zijn start in dit seizoen. Ik hoopte echt dat hij dat door kon zetten

 3. In memory of J.C.

  Was misschien gewoon een dagje Milaan net zoals vele anderen ook doen. Elk uitstapje krijgt gelijk een transfer lading.

    1. Indojood

     Ala het tot een transfer komt dan moeten we alle credits aan het bestuur geven…. ??????

  1. Remco425

   Dat denk ik ook, hij was op familiebezoek in Modena en doet een dagje Milan omdat dat toch redelijk in de buurt is. Zouden de meesten doen.

 4. KBouter

  Veel te vroeg om te vertrekken, naar mijn inzien nog te weinig laten zien, ook in Internationale wedstrijden. Zorg eerst dat je vaste basisspeler bent, en een toegevoegde waarde voor het elftal.

 5. De Ajacied

  @Joep,
  Helemaal met je eens,
  Weer een speler die de bank warm mag gaan houden bij AC Milan,
  Hopelijk is Anwar en of zijn ouders slimmer en blijft zeker nog 1 jaar in Amsterdam
  ❌❌❌

  1. Remco425

   Heb je het artikel wel gelezen? Want de interesse is van Inter, niet meer van Milan…

 6. Germain

  Het is een matige voetballer met incidenteel een mooie uitschieter. Tien miljoen? Meteen doen!

  1. Remco425

   Ongeveer 6 maanden geleden nog maar stonden we op de banken voor hem met 8 doelpunten in iets van 9 wedstrijden. Zonder hem hadden we nu niet 1e gestaan…

 7. a.p.

  jammer als hij weggaat, in het begin van het seizoen presteerde hij goed. Nu zeker een stuk minder. Maar bij Ajax kan hij nog groeien en daar moet hij er gelijk staan.

 8. hackitjacki

  Sorry maar ga eerst eens even twee seizoenen goed presteren. Hij begon geweldig dit jaar maar na zijn blessure hebben we dienEl Ghazi niet meer gezien.

 9. Johan065

  Wat moet hij in Milaan? Laat hem hier maar eens een een paar wedstrijden achter elkaar goed spelen.

 10. ajaxhoger

  Dan kan je ze bij milaan allemaal naar Hans anders sturen , zelden speelt hij goed , kan geen man voorbij komen , en hij vind zich zo goed als ronaldo , daar mag hij alleen zijn z schoenen van poetsen .
  natuurlijk heeft hij wel goede dingen gedaan , maar veelste weinig , weinig bruikbare voorzetten geleverd voor een buitenspeler , als hij scoorde was hij die game nog een van de slechtste , ik zou zeggen vlug verfkopen voor een mooie cent , da zijn we daar ook vanaf .
  Een matige voetballer met een huizehoge eigendunk

  1. Remco425

   Dus omdat hij fan is van Ronaldo en daar voor uitkomt, denkt hij dat hij net zo goed is. Volgens jou. Klinkt logisch…

 11. Arnold711

  Geld en commercie. De dooddoeners van het voetbal. In andere landen krijgen clubs veel meer geld voor tv rechten en reclame. Door die Zeeuwse zuinigheid is Nederland een soort Action geworden waar je spelers bijna gratis kunt ophalen. Zo maken ze de eventuele concurrentie meteen zwakker. Ik denk dat we terug moeten naar maximumaantal van 3 buitenlandse spelers per team. Wordt het ook weer leuker voor onze eigen spelers.

 12. Dagrump

  Speel maar eerst eens 2 seizoenen goed en constant. Anders wordt het zo’n M van ginkel verhaal

 13. Geroldkohlen

  voor zijn blessure was hij echt goed bezig , el ghazi is nog erg jong, die jongen moet gewoon weer volgend seizoen gaan laten zien wat hij waard is, en een heel seizoen goed spelen daar moet hij eerst naar streven, nu weg gaan zou carrière zelfmoord zijn.

  1. BobbyHaarms

   Klopt, maar dit geldt momenteel voor meerdere spelers. Op dit moment zijn er bij Ajax maar erg weinig spelers die ik een geslaagde toptransfer zie maken, en daarmee bedoel ik met een redelijke garantie op een basisplaats daar. Hooguit Klaassen en misschien Tete nog maar dan houdt het ook echt wel op.

  2. Remco425

   Heb je helemaal gelijk in. Gewoon komende voorbereiding weer op 0 beginnen, dan geloof ik echt dat het weer helemaal goed komt met hem.

 14. ferike

  Ik zou het niet doen als ik El Ghazi was. Teveel spelers zijn te vroeg weggegaan om vervolgens te mislukken. Hij heeft mijn sympathie ????

 15. Iamsterdam2015

  Hebben ze de beelden met een soort “video-shop” bewerkt !?!? Want ik zal bij god niet weten, op de eerste paar wedstrijden aan het begin van het seizoen na, op wat voor een basis dit gebaseerd is.
  Wordt een flop. Helaas, ook el Ghazi gaat naar het land der vergeten en mislukte voetballers. Want hij gaat daar echt de bank verwarmen.

 16. Velibor

  Maakt me eigenlijk niks uit wat hij doet en geloof niet dat we hem echt gaan missen volgend seizoen,begin vh seizoen deed ie het wel aardig maar juist in de spits en niet als rechtsbuiten dus ja het zal wel.

 17. polaroids

  Geld en de reservebank of ontwikkelen met een mindere salaris en een topspeler worden?

Reageren is niet mogelijk.