‘Ajax wijst last-minute bod van Milan op El Ghazi af’

 

0815ajax-willem2_elghazi

De bekende Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio liet zojuist bij Sky Italia weten dat AC Milan zich zondag tevergeefs bij Ajax heeft gemeld in een poging om Anwar El Ghazi over te nemen. Ajax zou de Italiaanse club hebben laten weten de aanvaller deze transferperiode niet te zullen verkopen. De journalist sprak de verwachting uit dat Milan komende zomer zal terugkeren voor El Ghazi.

Bron: AjaxNetwerk

Related posts

67 Comments

    1. Hika77

      Krijg je ook niet te horen. Ze gaan het “intern” oplossen. En gezien het huidige spelbeeld een zeer onverstandige keuze!!!

        1. Hika77

          Ajax kan wel een politieke partij beginnen. Een hoop praatjes maar er komt niks van terecht..

          1. De Ajacied

            Ze zeggen dadelijk dat ze Zivkovich terug hebben en dat is een spits ???? en verder komt er niets erg jammer hoor

    1. rickert

      Hij maakte bij RTL Late night ook wel een hele down to earth indruk. Moeders houdt hem met zn voetjes op de grond.. leuke gast is het!

      1. FdB=Ajax

        En ook nog eens een zeer talentvolle jongen, als je ziet hoe sterk, groot en explosief is en ook nog een goeie trap. Jammer dat sommigen hier hem afkraakten toen hij net terug kwam van zijn blessure

        1. ajaxhoger

          Hij is nog niet veel ,hij komt zelden iemand voorbij , ik weet niet naar welke wetstrijd jij kijkt , en de andere buitenspeler is ook niks

  1. Widi

    AC Milan is op een net iets hoger wat wij zijn: een club waar echt goede spelers niet meteen heen willen……

  2. Mokumertje020

    Ff off topic: echt idioot dat die vejinovic bedreigd is niet normaal ja het gaat slecht met 010 maar dat is toch niet alleen zijn schuld ik vind dat je altijd 100% achter je cluppie moet blijven staan laten wij als ajacieden daar een goed voorbeeld voor geven wzawzdb!!!!

    1. Widi

      Ik ben heel bang dat er ook wel een paar zulke idioten in een Ajax shirt rondlopen. Het is een maatschappelijk probleem: als je je zin niet krijgt of iets gaat niet naar je zin, ga je herrie schoppen.

  3. Sonsee

    Off-topic misschien maar van Ginkel waarschijnlijk naar Eindhoven op huurbasis. En bij Ajax is het beleid zo dat alles aan hun neus voorbij gaat, dagobert gedrag leidt in mijn ogen ertoe dat je spelers mist en waarschijnlijk geen kampioen wordt en niks voorstelt in Europa.

    1. AFCA my World

      Wat dat betreft is het echt klote met het beleid bij Ajax, altijd als er wat beschikbaar is kijken ze er aan voorbij en komen ze met een noodoplossing, hopelijk halen ze Ziyech of/en Larsson van de zomer anders gaan die ook weer naar concurrenten ! En ja El Ghazi is wat minder momenteel na een blessure en nog zo jong kan dat gebeuren ff een mindere periode en sterker terugkomen !

      1. Sonsee

        Waarschijnlijk beseffen ze niet dat je met over het algemeen eigen jeugd geen kampioen wordt, en waar ik al helemaal gek van wordt is ja goeie spelers willen niet naar Ajax komen. Ze staren zich blind op spelers die ook nog niet hun loopbaan bij Ajax willen afsluiten. Eindstand is dan dat je concurrentie wel versterkingen haalt en je zelf geen plan A,B of eventueel C hebt gehad.

    2. Sonsee

      Volgens VI stopt Heitinga ook per direct met voetballen. Over een goed beleid voeren pff dit is gewoon weggegooid geld geweest en dan maar klagen over het geld om een speler aan te trekken.

  4. Jeroen68

    Overmars zal wel zeggen : we zijn met Zlatan, Ronaldo, Messi etc. bezig geweest maar het is ons helaas niet gelukt. ?

  5. Respect

    off topic: Waarom lees ik hier niets over het definitieve vertrek van Tevreden? Volgens mij inmiddels de 8e praktijk man in rij die weg gaat na vertrek van Jonk.

  6. Respect

    Lees net dat Feijenoord een bod heeft uitgebracht op Overmars en de Boer samen. Ze hopen op een schrik effect bij het legioen en de spelers.

  7. Niels1983

    Het is elke keer weer hetzelfde PSV haalt van ginkel waarom gaat PSV elke keer met een betere naam aan de haal dan Ajax kom op zeg we zijn de grootste club van nederland

  8. PvL020

    Iedereen zegt maar dat we voor de gek gehouden worden, maar is dat ook zo. Ze willen een spits ja, maar dan nog even op zoek naar een spits. Marc de schuld geven? Ze mochten niks van de RVC! En op het laatste moment pas wel….. Dan is het moeilijk he? Van Ginkel is geen spits heren…… Wanneer kijken we eens reëel ? Ik wil ook het beste in het team. Poppetjes anders neerzetten, Shöne meer laten spelen, Zivkovic meer brengen, die heeft nu een klein voordeel denk ik doordat Sigthorson weg is en Sanogoal niet aan de bak komt. We worden niet voor de gek gehouden, dat wordt je als er namen geroepen worden en die niet komen…….

  9. Mauheb

    We laten ons weer piepelen zeg door die geweldige rvc!!! En maar gewoon weer naar de arena, net of er niets aan de hand is. Pfffffff

    1. PvL020

      Blijf jij toch weg….. Je hoeft niet, maar je club steunen in goede en slechte tijden is wat je hoort te doen

  10. Niels1983

    Dit gaf vorig jaar de beslissing om het kampioenschap op deze manier gebeurd dit jaar hetzelfde

  11. Mauheb

    Mij hoor je niet over een spits, maar een persoonlijkheid, en dat doet pisvee wel weer veel beter als wij, zoals ze dat deden met Guardado, de jong, lestienne, enz enz….. Droom lekker verder rvc,

        1. AFCA my World

          Jawel hoor ze wilden van hem af omdat hij te duur was en niet meer in het spelbeeld voor kwam !

  12. Oosterse Ajacied

    Tegen beter weten in check ik nog even of er al aankoopnieuws is, maar helaas…..

  13. kanu

    Nieuwe spits zivcovic kan bij Willem 2 nog geen potten breken. gewoon een lastig mannetje met 0 mentaliteit

  14. Oosterse Ajacied

    Lees op FOX dat FdB gezegd heeft dat Ajax geprobeerd heeft Huntelaar te halen. Tja

  15. Bert62

    Wat een fokking klote beleid is dit bij Ajax, wordt gvd tijd dat de supporters ze eens de les gaan lezen en in opstand komen

  16. Niels1983

    Klasse hoor Ajax 3 man weg heitinga,sanogo en duarte en niks erbij ze kunnen dus nog zuiniger zijn

  17. afcamike

    Ajax heeft zich op zn eigen manier aan hun woord gehouden, “”nieuwe”” spits in de vorm van Zivkovic en geen reet uitgegeven. Je hebt meer dan 100 miljoen op je rekening, maargoed dat is het natuurlijk niet waard om te inversteren in het spel van Ajax. Ben benieuwd wat ze er verder mee gaan doen, hun stoeltjes in de arena met goud bekleden ofzo, soort troon..
    Hou het geld maar lekker op zak, psv straks weer de lachende derde met rechstreeks plaatsen voor de Champions League en Ajax die een club treft die middenmoot staat in een achterlijke competitie en dan weer dr uit worden gegooid

    1. theomar

      Hier stelt de competitie ook niet meer zoveel voor, helaas. Komt allemaal door dat Engeland spelers nu nog sneller opkopen, en grote clubs met schuld kunnen doen wat ze willen.

    1. afcamike

      Overmars wilde héél graag een speler kopen, maar hij was alweer zn lijstje kwijtgeraakt…

  18. Iceman

    Oprotten met die RVC want er is weer geen speler gehaald waar wij als Ajax iets aan hebben. En ik lees net dat Heitinga per direct stopt met voetballen, weer een Ajacied die zo aan de kant wordt geschoven top beleid heel goed kut RVC.

  19. JCruijff

    Prima dat El Ghazi niet weg mag en prima dat er geen spits is gekomen. Ajax heeft spitsen genoeg: Sam Hendriks, El Azouzi, Dolberg, Milik, Elton Acolatse, Ezra Walian, El Ghazi, Fischer, Zivcovic. Allemaal jongens die in de spits kunnen spelen. Mits ze goed worden aangespeeld en de ballen voor de goal worden geslingerd van zowel links als rechts. Er moet beweging zijn voor de goal, spelers die naar de eerste paal lopen om ruimte maken. De voetbal visie is verpest doordat men alleen in looplijnen denkt en systemen. Op de pleintjes en op straat vroeger ging het er om je tegenstander uit te spelen op techniek en gogme. Ik zie liever een Younes 8 keer een actie maken waarvan er 6 mislukken dan dat de rechtsbuiten een bal ontvangt en er vervolgens helemaal niks mee doet anders dan de bal weer terug geven aan de back.

  20. Pazuzzu

    Beurs genoteerd dus de aandeelhouders zien liever F voetbal en centen dan voetbal en Ajax passie. Drama maar het beleid en dus prestaties doen al jaren pijn. Hoe lang duurt dit pijnlijke drama?

Comments are closed.