Ajax A1 wint met 0-4 van FC Utrecht A1

De_Toekomst

Ajax A1 heeft zaterdagmiddag met 0-4 gewonnen van FC Utrecht A1 en ook het vlaggenschip van Ajax is verwikkeld in een strijd met PSV om de landstitel. Beide elftallen staan in punten én in doelsaldo gelijk. In de Domstad werd het 0-4 dankzij goals van Vince Gino Dekker, Carel Eiting, Kaj Sierhuis en Adham El Idrissi. 

Coach Gery Vink wist vooraf dat zijn ploeg moest winnen om kampioen te worden en dat deden de Ajacieden dan ook met flair. ‘Na vandaag wachten nog maar twee wedstrijden: AZ op de Toekomst en Willem II in Tilburg. Ik zei vooraf dat als we kampioen willen worden, dat we drie keer moeten winnen. Ik voel dat dat genoeg is. Wij krijgen volgende week AZ thuis en PSV moet de laatste wedstrijd uit naar AZ. Vandaag hebben we uitgestraald dat we kampioen willen worden. We hebben ervoor gevochten’.

Opstelling Ajax A1: De Lange; Zeefuik, De Ligt, Bergsma, Blöte (82. Van Zweeden); Eiting, Walian (76. Mazraoui), De Wit; Nunnely (67. El Idrissi), Dolberg, Dekker (79. Sierhuis).

Bron: Ajax.nl

Related posts

22 Comments

   1. De seijs

    Hoop dat de A1 dit jaar kampioen wordt. Zou weer een goed resultaat zijn van het ajax bestuur. Klasse ajax.

 1. In memory of J.C.

  Ik hoop dat wanneer ze kampioen worden in de speech Wim niet zullen vergeten te noemen.

 2. In memory of J.C.

  Lees net dat zowel de A2 als de B2 worden opgeheven. Is van Gaal al terug?

  1. Remco425

   B2 ook? Dat zou ik raar vinden. A2 begreep ik nog wel enigszins. Maar bij de B2 zijn ze nog genoeg om ineens het licht te kunnen zien. Hebben ze ook net een groeispurt achter de rug wat behoorlijk tegen kan werken.

  2. BobbyHaarms

   Laat die maar lekker wegblijven, er lopen momenteel al genoeg gluiperts rond bij Ajax.

 3. Remco425

  Maar top resultaat. Al is het van ondergeschikt belang, jeugdteams van Ajax horen natuurlijk wel kampioen te worden. Daar zijn we de beste jeugdopleiding voor.

 4. lezerG

  Uiteindelijk gaan het er historisch gezien misschien één à twee redden in Ajax 1 dus het is leuk voor nu maar voor de toekomst zegt het niets.

 5. In memory of J.C.

  Volgens mij staan er in de huidige basis toch flink wat “eigen” jongens.

Comments are closed.