Milik: ‘Ik voel geen druk voor een penalty’

0417ajax-utrecht_penalty2

Arek Milik schoot Ajax vlak voor tijd vanaf de penaltystip naast FC Utrecht. Een zeer belangrijk moment in de strijd om de landstitel. “Of ik druk voelde bij de penalty. Nee, dan voel ik geen druk, echt niet. Ik heb er zoveel op getraind, elke training weer. Dan ben je zo zeker dat je geen druk voelt”, aldus de Pool voor de camera van FoxSports.

‘Vandaag hebben we veel geluk gehad. Het was niet goed van ons vandaag, hadden veel balverlies en creëerden weinig kansen. Milik liet weten tijdens de wedstrijd niet getwijfeld te hebben over de penalty. ‘Tijdens de wedstrijd voelde ik dat het een penalty was, er was contact. Als ik de beelden nu terugzie is het geen strafschop. Geluk dus. Ik ben heel blij met het punt, dat is cruciaal in de titelstrijd.’

Bron: FOXSports

Related posts

29 Comments

  1. jood84

   hij zat er prima in, of de penalty nou verdient was of niet, je moet hem er wel maar even inschieten

    1. BobbyHaarms

     Dat zeker. Maar die andere 10 mogen nu ook wel eens hun best gaan doen anders is het echt dag titel.

  1. Mooi

   Daar is ook alles me gezegd ,andere vrolijke heb ik niet gezien ik snap er geen reet van dat we blij zijn met deze penalty we hebben ze gewoon moeten pakken met drie punten.

   1. jood84

    je moet wel realistisch blijven Mooi, want we hadden nieteens een punt mogen hebben

 1. Velibor

  Ik was spits op laag niveau maar als ik de porem kon drukken dan deed ik dat want ik vond het helemaal niks laat staan in zon vol stadion haha, knap hoor van wie ook trouwens!

 2. Indojood

  Goed ingeschoten maar als linksbenige moet ie loepzuiver zijn. Een linksbenige speler trapt de bal bijna altijd in de rechterhoek (dus links van de keeper).

  1. FdB=Ajax

   Ik schiet ze juist altijd met links in de linker hoek. Maar deze zat goed in de hoek en dan zit een penalty altijd.

 3. PvL020

  Klasse gedaan Milik. Niet te veel kijken of praten dat het geen pingel was, Makkalie geeft hem daar kunnen wij niets aan doen. BAAS!!

 4. f-side64

  wat een ophef zeg over 1 onterechte penalty dit is pas de 1ste x dat ajax eens de scheidsrechter mee heb pisvee heeft dit seizoen hem vaker mee gehad.

 5. fjonkman

  Ik kan me niet voorstellen dat ie niet op zijn minst even heeft gedacht van:”Tering, als ik deze mis sta ik morgen aan de Poolse grens!”. Het zou je toch dun door de broek lopen dat je op zo’n moment het seizoen kan maken of breken…

Comments are closed.