There are no ads, please add some


Stap over naar Ziggo en krijg je seizoenkaart vergoed

0728seizoenkaarthouder

Ziggo, de hoofdsponsor van Ajax, komt met een mooi bericht voor seizoenkaarthouders van Ajax. Mocht je nog geen abonnee zijn van Ziggo dan lonkt er nu een aantrekkelijk aanbod. Ziggo sponsort maximaal € 222,50 op je Seizoenkaart 2016/2017. Dit betekent dus een vol seizoen voordelig genieten van voetbal in de Arena. En niet alleen dat, je krijgt ook Ajax TV en de Engelse en Spaanse competitie live op TV. Wat je hiervoor moet doen is je aanmelden als nieuwe klant via deze link en kiezen voor het Connect & Play Complete pakket wat 60 euro per maand kost. Al abonnee van Ziggo? Registreer je dan hier en maak kans op een van de elf seizoenkaarten die ook worden vergoed door Ziggo. Wat ons betreft een prima deal van onze hoofdsponsor.

Bron: Ziggo

Gerelateerde posts

88 reacties

   1. Indojood

    Wat een idioot. Aan de seijs heeft Ajax een goeie. Alles wat Ajax doet gaat er bij hem in als Gods woord in een ouderling.

    1. dickst14

     Hij heeft nog 7 duimpies ook. Heeft ie waarschijnlijk ook 7 telefoons met deze app.

     1. antonajax

      Hahaha hoe verzin je het die is goed.
      Maar het kan inderdaad bijna niet anders?

    1. De Ajacied

     Super goed ja
     De Seijs heeft het IQ van een winter wortel denk ik ???
     ❌❌❌

 1. Ramon1

  Heb ook ziggo weinig problemen mee hoor van andere mensen wel ja mja dat heb je bij KPN en de de andere ook

 2. Ajax nr 1

  Leuk voor de trouwe klanten die al jaren klant zijn bij Ziggo. En ook nog supporter bij Ajax zijn.

  1. slm020

   Degenen die al Ziggo klant zijn en een seizoenskaart hebben moeten ze juist belonen !!

   1. Ajax nr 1

    Precies. We worden al jaren een oor aangenaait. En weet je wat? Het zal nog wel een paar keer gebeuren ben ik bang voor.

 3. Amoebe

  Als ze een echte goeie sponsor willen zijn dan sponsoren ze alle stoeltjes bijv voor 50 euro per jaar!

  Dan kunnen ze ook wel enige privileges voor terugkrijgen.

 4. Joep

  Helemaal met jullie eens, heb ook al jaren ziggo. Het bevalt prima overigens. En ook al jaren een seizoenkaart. Trouwe supporters moet je ook belonen.

 5. Indojood

  TDK blijft voor mij de mooiste shirtsponsor. Die cassettebandjes vlogen de deur uit toen ze ons gingen sponsoren. SA90 was mijn favoriet.

  1. jood84

   toen TDK de sponser was, toen was de seijs nog een vieze gedachte van zijn ouders

   1. Indojood

    Jopie heeft ook nog het prachtige Le Coq Sportif met TDK gedragen. Oude logo linksboven. Schitterend!

 6. Amoebe

  Vele (legendes) met hem uiteraard maar bij mij schoot meteen Robbie de Wit naar voren….ik weet ook niet waarom!

  1. Indojood

   Zal misschien ook wel met zijn situatie te maken hebben. Rob de Wit was op weg om een topspeler te worden en dan gebeurt er zo iets vreselijks….

 7. vanzanten

  Ik kreeg vanmorgen ineens een briljant idee. Ajax wil seizoenkaarthouders dus verplichten om gebruik te maken van hun kaart. Ze moeten 12 van de 17 keer opdat, anders raken ze hun kaart kwijt. Misschien is het dan ook redelijk om ook aan de “andere kant” iets te doen. Als de spelers niet minstens 12 van de 17 keer hun uiterste best doen om te laten zien waar seizoenkaarthouders voor betalen, raken ze hun salaris kwijt en krijgen de seizoenkaarthouders hun geld terug.

  1. In memory of J.C.

   Even voor de duidelijkheid: het is geen idee van Ajax vwb opkomst plicht en maar van de supportersclub en het betreft niet iedereen maar alleen de fanatieke vakken.

 8. -buitenkantje rechts-

  Wat een gezeur over de reactie van de seijs..dan lees ik hier soms nog wel andere zaken waar je wat over kunt zeggen. Prima actie van Ziggo toch? Als je het niks vindt doe je er lekker niet aan mee. Iedereen beseft natuurlijk ook wel dat je met een abonnement van 60,- p mnd uiteindelijk gewoon zelf je seizoenskaart betaalt.
  Maar als sponsor van Ajax een leuk verzonnen actie.

  1. In memory of J.C.

   Ach ja oke, de Seijs for president en Ziggo Arena en vd Hoorn ipv Veltman en 3 punten boven aantrekkelijk voetbal en van Gaal terug naar Ajax. Nu nog de beeltenis van de Seijs op de shirts en alles is compleet 🙂 Maar …. Ieder zijn mening.

   1. -buitenkantje rechts-

    Zeg alleen iets over het collectieve “gehak” op de reactie van de seijs.. De rest laat ik over aan jouw fantasie.

    1. In memory of J.C.

     Ach, het is de aloude kwestie van wie de bal kaatst. Hij “hakt” bijv. op Veltman en vervolgens krijgt hij wat gehak retour. Geven en nemen. Hij verloochend volgens velen jet principe van Ajax (mooi voetbal tov Italiaans voetbal) en krijgt dat te horen. Geven en nemen. Als dit collectief gebeurd ben ik eigenlijk blij, want dat geeft aan dat het merendeel van de mensen een ander Ajax willen zien dan nu.

 9. Indojood

  BR, de uitspraak dat Ziggo gelijk staat aan Ajax is dom en onbenullig. Dat verdient toch geen verdere uitleg, mag ik hopen? Zelfs de commercieel verantwoordelijken bij zowel Ajax als Ziggo zal je niet betrappen op een dergelijke uitspraak, laat staan een supporter! Verder houdt de seijs constant een pleidooi voor de verdediging en moedigt hij Jong Ajax aan om zo door te gaan nadat deze thuis tegen de nummer 18 teleurstellend 0-0 heeft gespeeld. Ook irriteer ik me aan Ajacieden die Cruijff prijzen als de grootste aller tijden maar zijn voetbalvisie (en dus de onze) bij het grof vuil zetten.

  Prima dat hij nu even collectief de les gelezen wordt. Waait wel weer over. We zijn allemaal wel een keer aan de beurt wanneer je scherpe meningen er op na houdt.

 10. Heldenzoon

  “When the seagulls follow the trawler, it’s because they think sardines will be thrown into the sea”

 11. -buitenkantje rechts-

  Snap ook sommige negatieve reacties over Ziggo niet. Ajax ontvangt tussen de 8-10 miljoen per jaar van Ziggo.. Dat is meer dan PSV van Philips krijgt(9 miljoen) en meer dan Feyenoord van Opel (5 miljoen). Toen Aegon aankondigde er mee te willen stoppen heeft Ajax heel beleeft gevraagd of ze aub nog een half jaartje langer wilden sponsoren voor 3 miljoen omdat er nog geen nieuwe hoofdsponsor zich had aangediend.
  Ajax was en is dan ook heel blij met deze nieuwe hoofdsponsor.

  1. In memory of J.C.

   Het gaat niet om het wel of niet blij zijn. Feit is dat Ziggo Ajax niet is en feit is dat Ziggo vele storingen kent als je net ff pech hebt. Staat volledig los van het sponsor contract.

   1. -buitenkantje rechts-

    Je hebt volledig gelijk imoJ.C…het gaat in dit topic over de zenderontvangst van Ziggo en eventuele storingen.. Sponsorcontract staat helemaal los van dit topic.

 12. PvL020

  En wat als in allebei al heb? Moet ik nu verlengen, maar ik wil verplaatsen en dat kan pas vanaf 2 mei en dan zullen de 11 al weg zijn. Jammer dat ze er maar 11 doen

 13. De seijs

  Beste indojood. Zonder sponsors geen top voetbal bij ajax. ik vind dat de sponsors ook eens in het zonnetje gezet mogen worden. En daar hoeft niemand zich druk om temaken. Het zijn mijn worden. Ik ben zelf jaren lang verdediger geweest dus daar Let ik veel op.Cv vindt ik Veltman niet top. Opbouwend weer wel ijzersterk. Dat heb ik ook meerdere keren gezegd. Vd Hoorn daarin tegen vind ik verdedigend weer ijzersterk. Voetbal begint bij de verdediging die moet er staan als een huis. Nu naar 30 wedstrijden 18 tegen is echt top. En veltman op rechtsback is een verademing. Ja jammer nu voor Tete.Dat wordt volgens mij de beste rechtsback van Nederland. Dus daarom heb ik het veel over de verdediging. Is ook voetbal. Over jong ajax tegen rkc jong ajax wisselt vaak van elftal is heel moeilijk voetballen. Er is dus geen vertrouwen. Rkc staat een na laatste dus kan degraderen. Net als cambuur 0-1 weet je nog. Dit zijn andere Wedstrijden verder hoef ik dit toch niet uit te leggen. Dus 0-0 is zo slecht nog niet. En Cruijff is de beste speler dat weet iedereen. En zijn voetbal visie is prima.Maar zijn keuze om oud voetballers bij ajax in te brengen geeft dus problemen. En dat vind ik zonde. Daarbij zij ik dat Cruyff zelf dan maar meer bij ajax moest zijn om de boel te regelen. want zijn pupillen komen er niet uit. Dus in een of ander bestuur moest plaats nemen. Dan kan je zelf zo iets leiden. Probleem opgelost zou ik zeggen maar dat gebeurde niet jammer genoeg dus veel onrust bij onze club en de buitenwacht maar lachen En als ik hier naar boven kijk zie ik tot nu toe 16 duimpjes dus sta ik zeker niet alleen. Dus wat ik wil zeggen dat sommigen mensen te snel reageren ik zou zeggen tegen velen lees eerst eens goed en probeer het spelletje (voetbal ) eerst eens goed te begrijpen. Ik hoop indojood dat ik het een beetje duidelijk ben geweest naar jouw.En dat je dat respecteert het ga je goed ajacied enne laten we er vanuit gaan dat we dit jaar kampioen worden. Gr de Seijs

 14. In memory of J.C.

  Fijn dat jij het spelletje begrijpt de Seijs. Succes ermee en veel plezier met je duimpjes.

  1. In memory of J.C.

   Oh ja, toch even. Goed voetbal start niet met de verdediging maar met de linies ervoor. V.w.b. vd Hoorn ……. gelukkig heeft Veltman goed op hem gelet de afgelopen wedstrijden waardoor hij hier en daar behulpzaam kon zijn. Maar ja dit zijn de gedachten van een oud aanvaller uit Bal op het dak 12. Enne …… gewoon voor de lol …… schrijf Ajax ajb.

 15. Indojood

  Je bent heel duidelijk. Ik ben het oneens met jou, ik vind dat je onzin uitkraamt dus heb ik er ook geen respect voor. Dat is niet persoonlijk bedoeld maar dit heeft te maken met de visie van Cruijff, Ajax die zegt te werken volgens deze visie en het NL voetbal in het algemeen.

  Wat betreft de sponsoren, natuurlijk heeft een club deze nodig maar een sponsor is nooit gelijk aan een club! Ziggo vaart lekker mee op de reputatie en naam van Ajax en stelt daar een mooi bedrag tegenover. Prima maar dat is wat mij betreft de grens. Ik gruwel van een naam als Red Bull Salzburg.

  Dat je de 0-1 bij Cambuur en de 0-0 tegen RKC niet zo slecht vindt is dus precies het probleem van ons en het NL voetbal. Prachtig dat jij het spelletje snapt maar ik mag hopen dat je je ervan bewust bent dat het NL voetbal in een vrije val terecht zijn gekomen, die vooralsnog niet te stuiten lijkt. Zelfgenoegzaam accepteren steeds meer mensen dit niveau. Ik vind het onacceptabel en een grove schande dat we slechter zijn dan Molde. Cruijff heeft hiervoor dus al jaren gewaarschuwd en hij wilde er wat tegen doen, met Ajax’ jeugdopleiding als kraamkamer van het NL voetbal.

  Het model met oud-spelers zoals Cruijff voorstond vind ik nog steeds het juiste want het kan wel goed werken zoals bij Bayern München. Teleurstellend is het om te zien dat men het eigen ego belangrijker vindt dan het clubbelang. Hoe bestaat het dat de twee-eenheid Bergkamp-Jonk tegenover elkaar is komen te staan? Zoals Keje Molenaar al zei, ze hebben allen Cruijff laten vallen. Alleen Jonk had de ballen om voor het plan Cruijff te vechten. Nu Cruijff niet meer onder ons is, vrees ik nog meer toekomst van het NL voetbal. Hij was ons geweten, ons kritisch klankbord en onze wegwijzer.

  Iedereen die mijn reacties leest hier, weet wat mijn positie is. Ik ontken niet dat ik soms de discussie bewust scherp aanzet om een punt te maken. Leuk dat je schermt met duimpjes maar dat betekent dat er meer mensen zijn die dit allemaal wel prima vinden. Ik word daar niet vrolijk van. Het gaat niet om mij, om duimpjes, medestanders of de populariteitsprijs. Ik ben zoals iedereen hier Ajacied in hart en nieren maar ik ben ook 100% Cruijffiaan en zie het als mijn plicht om zijn visie uit te dragen en het TH en directie bij Ajax keer op keer het vuur aan de schenen te leggen en hen te herinneren aan wie we zijn: Ajax=Cruijff.

  Laten we dan ook, als Ajax zijnde, het plan Cruijff 100% uitvoeren, als eerbetoon en plicht maar ook om weer op een niveau te acteren waar we blij en gelukkig van worden. Als ons dat lukt dan komen de resultaten vanzelf. Ik weet heus wel dat een aansluiting bij de Europese top niet haalbaar is maar aanvallend voetbal, zorgen dat we toppers blijven opleiden zodat we incidenteel een succesje kunnen boeken en met het Nederlands Elftal mee kunnen blijven doen in de wereldtop. Mocht dat niet zo zijn dan sterft het maar in schoonheid, ik vind het een nobel streven. We zitten al op een bedenkelijk niveau dus we hebben niets te verliezen.

  Natuurlijk hoop ik met jou dat we kampioen worden. Wij moeten weer in de CL acteren. Als we wat meer geluk hebben met de loting (zoals die lampekapjes) dan kunnen we wellicht een stap vooruit maken.

  Gr, Indojood

  1. dickst14

   Hoi Indojood. Ik begrijp niet dat je zoveel tijd verspilt om dit uit te leggen aan iemand die het toch nooit zal begrijpen. De seijs is gek van verdedigers en zou er waarschijnlijk het liefst 10 opstellen.

   1. De seijs

    Ik zie dat jij het totaal niet snapt. Lees alles nog een keer of 10 en je gaat het misschien begrijpen. Beetje jammer. d 14.

    1. dickst14

     jammer de 14????? alsjeblieft doe elke ajax supporter een plezier en verdwijn van deze app. ik geef mezelf gelijk een duimpie.

     1. In memory of J.C.

      Ik merk dat de Seijs zichzelf niet meer kan volgen 🙂 Uitspraken getuigen van anti-Ajax en anti-Cruijff voetbal. Dat geeft rillingen over het hele lijf. Maar goed, de meningen zijn voor mij helder.

 16. -buitenkantje rechts-

  Hoezo? Ik vind het juist een uitstekende reactie van Indojood. Uitleggen wat je standpunten zijn en af en toe scherp aanzetten.. Niks mis mee. Alleen moet je ook accepteren dat er anders denkenden zijn. Die hoeven niet direct in de hoek gezet te worden. De charme van dit Ajaxforum is voor mij juist dat er verschillende meningen zijn.

 17. Indojood

  Dat is misschien zo maar hij heeft een lange reactie aan mij besteed dus vind ik het wel zo gepast om hem te antwoorden. Verder doe ik dit regelmatig om gewoon te laten merken dat Cruijff nog steeds belangrijk is, voor mezelf maar ook Ajax. Jammer dat mensen zoals de seijs Cruijff’s idealen bij het grof vuil zetten en hameren op een goede verdediging en de nul vasthouden. Dat is bespottelijk om te zeggen als Ajacied en ik zal daar tegen blijven ageren. Kost me geen moeite hoor?

  1. De seijs

   Cruijff s idealen zet ik niet bij grofvuil Hoe kom jij erbij? En je doet je eigen voor of jij er alleen verstand van heeft.Wat en wie ben jij dan?Leg me dat eens uit. Dan zal ik je misschien begrijpen. En ik bedoel dit dus posetief voordat iedereen zich er weer mee gaat bemoeien als een kip zonder kop. Dus indojood deze is alleen voor jou. (Hoop dat men dat begrijpt)

 18. In memory of J.C.

  Zelfs Frank geeft aan dat het verdedigen bij de aanvalslinie start. Dat het er niet uitkomt is triest maar ben in ieder geval al blij met de theorie.

 19. In memory of J.C.

  Goh, een privé forum met de Seijs regels. Nou Indojood, jou reactie is helder, zeer begrijpelijk en waar. Dit was dus een algemene reactie en een reactie alleen voor Indojood (Hoop dat dat begrepen wordt).

 20. Indojood

  De seijs, ik laat Cruijff de trainer aan het woord na een bloedeloze 0-0 tegen een degradatiekandidaat:

  “Toch weer een puntje erbij, ik heb tegen die gasten gezegd dat ze zo door moeten gaan en dat ze moeten proberen zo hoog mogelijk te eindigen. Voor de volgende wedstrijd is het vooral belangrijk dat we de nul houden. Daarom heb ik het accent op de verdediging gelegd.”

  Duidelijker kan ik het demonstreren dat jij Cruijff’s visie bij het grof vuil hebt gezet.

  1. Indojood

   Voor de mensen die nog niet wakker zijn, dit is fictie en heeft nooit plaatsgevonden…. ?

  2. De seijs

   indojood ik zie en begrijp uit jou reactie hier boven dat jij er echt geen kijk op het spelletje heb. En ik zie ook dat jij Johan Cruijff totaal niet begrijpt. Als jij die man namelijk gevolg zou hebben zou je hem misschien begrijpen maar jij geeft geheel naar eigen wijze een verkeerde draai aan dat mag maar doe dat aub niet meer in naam van Johan Cruyff. Echt Hij zou zijn eigen kapot schamen als jij zo praat. En van het spelletje heb jij dus ook geen kaas gegeten jij zoals meerdere hier echt die horen der eigen alleen maar praten. En Dan ook nog zijn naam gebruiken. Echt hij zou het zeker niet met die gene eens zijn . Regel 1 van cruijff is respect en dat was echt zijn hoofd regel en ja dan zal ik het dan toch moeten zeggen ik heb namelijk jaren voor Johan Cruyff (foundation ) gewerkt. En hier wil ik het bij laten. Respect daar draait alles om.

 21. In memory of J.C.

  Kan niet anders zeggen dan prachtig verwoord haha. Weet je wat me opvalt. Mijn reacties op een aantal mensen hier is vrijwel gelijk aan mijn reacties tegen een aantal Feijenoord en Den Haag fans op het werk. Je kan ze zalig van repliek dienen op hun niet al te slimme opmerkingen. En gek joh, ik kan daar gewoon van genieten 🙂 Soort van afreageer kamertje zeg maar.

 22. In memory of J.C.

  Werken voor de foundation maakt dat jij meer verstand van voetbal hebt dan een ander? Indojood begrijpt het spelletje niet? Ook ik heb er geen verstand van? En dan praat jij over respect? De Seijs je bent een bijzonder mens maar om met Maxima te spreken: wel een beetje dom :-). Ik twijfel of ik het hierbij zal laten, dat ligt volledig aan jou komende reacties. De zondag kent bij mij in ieder geval al een lach, ik ben gek op humor 🙂

  1. De seijs

   Nee daar wil ik mee aangeven dat ik zijn hoofdregels kan. Respect. Daar heb jij niets mee. En als jij Cruyff zo blindelings volgt dan moet je dat wel goed doen en niet met je eigen regels want daar zou Cruyff afstand van nemen. Dus nogmaals verander je naam want Cruyff heeft helemaal niets met jou. En nee indojood snapt helemaal niets van het spelletje anders zou hij beter moeten weten .En ja jij snapt het ook niet blijkt ook wel dat jij zegt dat je heb gevoetbald heb bij bal op het dak 12. waar of niet waar maar over tactiek en voetbal hoor ik je nooit ja een ander na praten nee uit jou reacties heb jij er echt geen verstand van. En ja ik blijf netjes dus geef ik respect en mijn mening. Al is dat wel eens moeilijk hier qua niveau. Zou jij ook eens moeten doen al is het maar uit naam van Johan Cruyff. Gr de Seijs

 23. Indojood

  Daar heb ik wel respect voor, de seijs. En Ik ben op de hoogte van de 14 regels die je bij de Cruyff courts zie en onderschrijf deze ook.

  Maar we waren hier over voetbal aan het discussiëren en ik heb simpelweg jouw mening tegen Cruijff’s visie aangehouden. Het spijt me te zeggen dat ik geen aanknopingspunten zie. Heel de wereld heeft n.a.v. Johan’s overlijden weer kunnen zien hoe de man over voetbal dacht en jij komt doodleuk aanzetten met de nul houden, puntje pakken tegen degradatiekandidaten etc. Sorry, maar ik vind dat volslagen bezopen. Dat je dit respectloos vindt interesseert mij niet.

  Voor de rest wens ik je het allerbeste en dat geldt voor iedereen hier, maar da’s logisch.

  1. De seijs

   Ik zei al is het moeizaam het is toch weer een punt. Als jij het spelletje snapt dan weet je dat het elftal heel veel rouleert de aanvallers krijgen daar Door geen vertrouwen zoals het hele elftal. Dat zit in de koppies daar verander je niets aan.En daarbij rkc vecht tegen degradatie zijn ook al flink wat ouder meer ervaring.Dus moet je achteraf blij zijn met een punt. Het zat er gewoon niet in. Net zoals iedereen wel eens minder is. En ze zijn nog jong of uit vorm.klaar. Het eerste is sinds vertrek van v gaal niet meer om aan te zien . Dat zie jij dat ziet iedereen. We moeten vissen uit een vijver waar iedereen in zit te vissen. Vroeger zaten wij ajax als een van de weinige daar in te vissen. Daarbij speelt de jeugd niet meer op straat. Daarom nu de Johan Cruyff voetbalveldjes. Daar maken nu de Marokkaanse kinderen gebruik van en zie het resultaat. De jeugd wordt nu anders opgeleid dan vroeger. Kan je het nog volgen. Voordat het weer wordt verdraait wat ik bedoel. En ja tegen cambuur was het heel slecht. (weer) ikhou van mooi aanvallend voetbal maar helaas heb je daar onder andere goede trainers voor nodig en ja die zijn er niet helaas. Trainers die spelers beter maken. De enige die dat zeker bewezen heeft en kan is in mijn ogen van Gaal. En dat weet jij ook. Alleen ajax is een grote slangekuil voor iedereen. Dus zoals het nu gaat zal het (helaas ) verlopig wel blijven. En oja bij Bayer München nam der kaizer de handschoen wel op.En zie het resultaat. Gr de seijs

    1. De seijs

     Ja maar zat me toch niet lekker en wilden het jou toch duidelijk maken hoe ik er over dacht.En wacht nu op jou reactie hier over . Gr de seijs

 24. Indojood

  De seijs, veel wat jij hier opnoemt is een gevolg van wanbeleid waar ik al tijden lang tegen tekeer ga en waar Cruijff al jaren lang heeft voor gewaarschuwd. Als je had opgelet met wat ik vooral schreef ten tijde van het ontslag van Jonk, de breuk met Cruijff en de transfermaand met dat gelul over een nieuwe spits, had je dit geweten en je de moeite kunnen besparen.

  Ik vind het leuk om discussies te heben maar van je tactiek van woorden in de mond leggen ben ik niet gediend. Ik weet niet wat jij weet en ik vind niet wat jij vindt. Ik vind niet dat Van Gaal is de oplossing is en hij is bovendien een vieze verrader die Cruijff een mes in zijn rug stak met die kale nazi Ten Have.

  En jij hebt het gore lef om over respect te praten….

  Ik laat het hierbij… of je dat nou lekker ziet of niet…..

  1. De seijs

   Beste indojood ik vraag om een reactie over rkc en cambuur. Wat je nou weer opnoemt zegt me niets en wil ik het ook niet over hebben . kom nou met een reactie hier voor en probeer er niet vanaf te komen met iets anders. Wees een kerel en geef hierop antwoord. En nogmaals respect dat is wat je grootste voorbeeld wil en uitdraagt. Mvg de Seijs

  2. De seijs

   En ik zeg ook niet dat v Gaal naar ajax moet komen .Lees eerst eens iets goed voor dat je wat schrijft. En voor de rest wat jij schrijft daar zou Joy grote voorbeeld zich van detacheren. schaam je . Nogmaals RESPECT.gr de Seijs

   1. Indojood

    Vreemd als je Van Gaal als de oplossing ziet maar niet zegt dat ie moet komen. En wie is Joy? Sorry, ik kan niets met jouw dronkemanspraat. Je zult uit een ander (alcoholvrij) vaatje moeten tappen om mij te kunnen overtuigen.

 25. Indojood

  RKC en Cambuur hoor je simpel opzij te zetten. Dat dit niet meer gebeurt is een gevolg van wanbeleid wat ik tot in de treure al heb geadresseerd. Het gedram om steeds om dezelfde reactie te vragen is verspilde moeite. Ik beweeg toch niet richting jouw standpunten. Daarvoor ben je niet overtuigend genoeg. Ik heb ook geen enkele ambitie om jou te overtuigen.

  1. De seijs

   Ik zei dat v Gaal wel spelers beter kan maken meer niet. En Joy is jouw (verkeerd getik ) maar als je een beetje Nederlands kan lees je daar doorheen. En zoals ajax tegenwoordig speelt zet je niemand even opzij. Moet jij toch weten.Je zegt niets anders. Jij zegt dat alleen het spel gespeeld kan worden als Johan Cruyff het ziet.En zoals het nu is is het niks dus zet je rkc cambuur en helaas Utrecht niet even opzij. Maar de oplossing weet jij niet jij weet niets over tactiek en techniek. Alleen Johan Cruyff weet dat zeg jij zelf .Dus doe iedereen een plezier en praat niet over wat jij vindt want de oplossing weet jij niet. Mvg de Seijs

Reageren is niet mogelijk.