Bij Andy van der Meyde in de auto, Anwar El Ghazi (Incl video)

0926ajax-groningen_elghazi2

Anwar El Ghazi stapt in de auto bij Andy. De mannen praten over hoe het is om in de Arena te voetballen. Kan El Ghazi nog wat leren van de oude rechtsbuiten van Ajax? Wat doet El Ghazi allemaal in z’n vrije tijd en… is hij net als Andy veel bezig met vrouwen?

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.Ajaxfanzone.nl via deze link

Related posts

35 Comments

 1. marc81

  Het gebaar dat als die gescoord heeft dat hij op het veld “moet” staan is op z’n zachts uitgedrukt OVERBODIG. @ Andy probeer hem dat uit te leggen.

  1. De Ajacied

   Ja zeker wel, Andy was echt een héél groot talent waR Anwar best wat van kan leren hoor ⚽️⚽️

   1. HURBIE

    Van mij mogen ze blij zijn als ze een doelpunt hebben gemaakt
    Dat moet zelfs
    Maar dat overdreven gedoe dat hoeft van mij helemaal niet
    Doe ik ook niet als ik weer een klus heb geklaard op mijn werk

    1. FdB=Ajax

     Ik weet niet wat voor werk jij doet, maar er staan vast geen 50.000 man toe te kijken op het moment dat jij die klus klaart

     1. HURBIE

      Ik ben president
      Al staan er 100,000 mensen te kijken je bent een voetballer maar geen clown
      Natuurlijk mag je blij zijn logisch
      Maar doe normaal

     2. Widi

      Ik kijk graag naar voetballers die oprecht en spontaan juichen. Die zo blij zijn dat ze eerst alleen maar gaan rennen. Ik heb niks met die ingestudeerde onzin.

     3. Widi

      Veel spelers zijn helemaal niet bezig met die 50.000 man. Alleen met zichzelf. En met hun ingestudeerde onzin. Ergerlijk.

  1. Oosterse Ajacied

   Ohhh afdrukken. Lijkt wel of in dyslectisch begin te worden. Las het net iets anders haha.

  2. Oosterse Ajacied

   Ohh afdrukken. Geloof dat ik dyslectisch begin te worden. Las het toch nét iets anders haha.

   1. Oosterse Ajacied

    Wat is dat toch met die app. Foutmeldingen en dan toch bericht plaatsten. Sorry voor 2 dezelfde reacties. Niet alleen dyslectisch dus :). (Schot voor open doel)

 2. Widi

  Ik schrok eerst. Dacht dat hij privé met Andy omging. Maar wat hij zegt en wat hem kennelijk bezig houdt, bevalt me. Met Anwar kan het best goed komen. En ik hoop dat Milik ook gekeken heeft: 1e paal!!!

  1. HURBIE

   vorig jaar schreeuwde. we met ze alle om Millik en nu word hij de grond ingeboord
   Kan hij er wat aan doen dat hij geen ballen krijgt van de zijkanten

   1. Widi

    Ik heb hem lang verdedigd. Maar hij doet ook echt veel dingen niet goed. Als hij wordt aangespeeld met een verdediger in de rug, lijkt hij wel bang om aan te nemen. Bang dat hij een schop krijgt. Daarom houdt hij geen bal vast. Ook zag ik tegen Groningen dat Davy hem moest aansporen om te jagen een moest wijzen waar hij dat moest doen. We inmiddels weer bijna een jaar verder, zonder progressie. Ik denk dat we iemand anders nodig hebben na de zomer.

 3. G-Force

  Volgens mij had Andy vroeger beter bij iemand in de auto kunnen zitten met goed advies. Nu is hij vooral een goed voorbeeld van hoe het niet moet. Doodzonde

 4. lezerG

  Als ik El Ghazi was zou ik aan één iemand geen voorbeeld nemen en dat is de heer Van Der Meyde. Tjonge, wat heeft die knaap er een bende van gemaakt.

  1. Widi

   Maar wat heeft hij ook geleefd!!! Niet dat Anwar het zo moet doen, maar ik wed dat Andy een leuker leven heeft dan lezerG

 5. Joeguh9

  Hetgeen El Ghazi zegt geeft mij het gevoel dat hij serieus met zijn vak bezig is! Wat ik een bijzondere opmerking vind is dat er in een groep van allemaal jonge jongens blijkbaar geen grappenmaker/gangmaker zit…

Comments are closed.