Prijsvraag: Win het Ajax-uitshirt! Wie is de Ajax-speler op de foto?

vraagteken

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen: Wie is de Ajax-speler op de wedstrijdfoto? Ditmaal een foto van de laatste competitie thuiswedstrijd tegen Vitesse, van enkele weken geleden. Opnieuw is de vraag: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens die wedstrijd? Denk jij het te weten wie het is? Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens en de gewenste maat naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl. De winnaar ontvangt het originele nieuwe uitshirt van Ajax! Het Uit-& thuis tenue is overigens nu met 30% korting te verkrijgen bij Bouds-Inn.nl.

App-gebruikers: Bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL en doe mee!

0123ajax-vitesse_prijsvraag
Wie is de verborgen Ajacied op bovenstaande foto?!
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!

Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met woensdag 17 februari a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Op donderdag 18 februari zullen we de winnaar bekend maken via deze site! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

0625nieuwtenue

Win het originele Ajax-uitshirt!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen 10% korting!

Related posts

14 Comments

 1. jitske 1

  antwoord : lasse schone

  je tante
  Een straat met nummer
  *dam

  (Antwoord ivm privacy aan gepast door de redactie. je adresgegevens mailen en niet posten!! Red.)

Comments are closed.