Jong Ajax verliest met 3-0 op bezoek bij VVV Venlo

jupiler_league

Jong Ajax heeft vrijdagavond een gevoelige 3-0 nederlaag geleden tegen VVV Venlo. De Ajacieden begonnen goed aan de wedstrijd maar VVV had aan een kwartier in de eerste helft genoeg om de ploeg van Jaap Stam en Andries Ulderink op een 3-0 achterstand te zetten. Die klap kwamen de Ajacieden niet meer te boven al kreeg het in Venlo wel de kans om de eretreffer te maken. Met de nederlaag blijft Jong Ajax in het rechterrijtje staan in de Jupiler League.

Bron: Twitter

Related posts

8 Comments

 1. Pazuzzu

  Dat is niet iets om in de toekomst blijer van te worden ?? Ha auteur loop je een half uur voor? ?? Dat word vandaag en voetballen en op tijd bikkelen.

 2. Tinus

  Pff, hoe begin je dan aan een wedstrijd???? Hoe kan Ajax 2, onze nabije toekomst 1ste elftal spelers na 15 minuten met 3-0 achterstaan!? Verliezen in Jupiler League kan gebeuren met talenten team, maar 3-0 na 15 minuten achter in het shirt van Ajax? Kan niet toch?

 3. LeroyT

  Je moet niet vergeten dat hun nooit met dezelfde opstelling spelen. Trainer is altijd afhankelijk van wat hem toegeschoven wordt kwa spelers. Dus je heb nooit een team wat op elkaar ingespeeld is.

  1. Ajax nr 1

   LeroyT jij moet niet vergeten dat deze spelers allemaal de jeugdopleiding doorgelopen zijn bij Ajax aan gevult met spelers die meer talent hebben als menig speler in de eredivisie. Nee ik zeg ook als dit de toekomst is wordt het zeker tijd om nu al spelers aan te trekken voor in de 1ste selectie.

Comments are closed.