‘Cardozo mogelijk in winterstop alsnog naar Ajax’

0427cardozo

Ajax toonde afgelopen zomer serieuze belangstelling in spits Oscar Cardozo die in het verleden furore maakte bij Benfica. Tot een transfer kwam het afgelopen zomer niet en koos de speler voor een vertrek naar het Turkse Trabzonspor. Volgens Ajaxshowtime heeft de speler het daar niet naar zijn zin en zit hij merendeels op de bank. Cardozo zou dan ook azen op een winterse transfer maar of Ajax in beeld is blijft de vraag. Cardozo strijkt in Turkije een slordige 2,5 miljoen aan salaris op en dat ligt ver boven het salarisplafond bij Ajax. Enkel een verhuur van de speler zou een optie kunnen zijn waarbij Trabzonspor een deel van het salaris voor hun rekening blijft nemen.

Bron: Ajaxshowtime

Related posts

44 Comments

  1. De Ajacied

   Is dit dan dé oplossing?
   Weer een bankzitter die Ajax wil?
   Nou nou doe maar niet hoor ⚽️⚽️

  1. BobbyHaarms

   Tsja idd, waarom zit hij daar op de bank?? Aan de andere kant past ie misschien beter bij onze voetbalstijl, en die Sanogoal doet zijn naam nog niet bepaald eer aan van wat hij buiten zijn blessure om heeft laten zien. Ik ben allang blij als ze de portemonnee trekken 🙂

  1. Toppertje

   Wat versta je dan onder een mega salaris? Bovendien zal zijn lopende contract nog eens afgekocht moeten worden. En dan hebben we het nig niet gehad over de vraag of Huntelaar al bereid is om te komen.

   1. BobbyHaarms

    Voor geld doen ze een hoop tegenwoordig. Mix dat met wat clubliefde en je maakt een kans hem binnen te halen

    1. BobbyHaarms

     En als ze dan toch bezig zijn…pols dan ook gelijk Nigel de Jong voor een terugkeer

     1. Toppertje

      Nigel de Jong heeft van de zomer nog aangegeven geen interesse te hebben voor een overstap naar Ajax.

    2. Toppertje

     Huntelaar verdient bijna 7 miljoen bij Schalke, alleen al salaris. Als Ajax dat zou betalen + een afkoopsom van ongeveer 10 miljoen. Kom je op een bedrag van ongeveer 10 miljoen per jaar. Ik ben absoluut voor om eens een keer de buidel te trekken. Maar dit soort bedragen zijn binnen NL en binnen de selectie van Ajax waanzin.

     1. Toppertje

      Inderdaad. Het is leuk dat iedereen om Huntelaar roept maar dat is gewoon niet aan de orde.

 1. ajaxdegekste

  heb wel mijn twijfels over hem, als hij daar ook al de bank warm houd mist hij wel spel ritme.

 2. Didron

  Ik hoop dat het bestuur van ons aller Ajax inziet dat dit toch niet de beoogde optie is. En ik hoop dat we in de winterstop een gerenomeerde (ex-AFCA) spits erbij krijgen die trots is op het mooiste shirt van heel de wereld!

 3. ajaxdegekste

  Ik heb mijn twijfels als hij daar ik de bank warm houd, hij mist dan wel het spel ritme en dat is niet zo best lijkt mij.

 4. ruben464

  Geruchten circus is weer in volle gang! Ik zeg: neem het allemaal maar met een korreltje zout…

 5. DOL

  ik win misschien wel de Lotto rond die tijd, of krijg een dikke auto van mn baas, maar misschien ook niet

 6. Geroldkohlen

  aan de ene kant zeg ik ja doe maar gewoon, want doelpunten maken verleer je niet en dit is wel een doelpunten machine en in onze competitie moet het wel kunnen lukken, en aan de andere kant waarom zit hij daar op de bank? als dat is doordat hij niet presteert dan zeg ik pas en ga voor een spits die speelt en scoort en 2 jaar jonger.

 7. pietprecies

  Tja je kan zeggen wat moeten we met een bankzitter van een Turkse club maar z’n gemiddelden zijn nog altijd uitstekend want zelfs in de schamele minuten die hij bij trabzon maakt scoort hij en bij Benfica was hij echt heel goed

  1. Geroldkohlen

   als dat zo is dan moet ajax hem gewoon halen! wanneer je als bankzitter scoort dan zou ik niet twijfelen maar halen! zoals onze heilige cruijf al eens zei: “voor uitzonderingen moet je een uitzondering maken want anders zou het geen uitzondering zijn”!

 8. Velibor

  Eh huren tot eind vh seizoen en dan verder kijken,Zivkovic maakte gister anders een wereldgoal en dat doen alleen de groten( in wording) onder ons…..

 9. Hika77

  In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.
  Als die het in Turkije al niet kan laten zien, dan hoef ik m hier ook niet. En dan nog een beetje lopen miepen over z’n salaris..

 10. Always4Ajax

  Laten we reeel zijn, een spelende topspits komt nooit naar Ajax. Iemand die op de bank zit is niet per dfinitie niet goed. De grote clubs hebben in hun selectie van 23 spelers bijna alleen top spelers. Daar zitten spelers op de tribune die Ajax maar wat graag zou hebben of zijn al verhuurd aan ander clubs.

  1. Toppertje

   Precies. Het is of een risico nemen door voor veel geld een talent te halen zoals ooit met Ibra. Of een risico nemen door een bankzitter te halen die in een recent verleden wel goed gepresteerd heeft.

 11. Kingerwin

  Ik zou die spits van Utrecht halen. Koelbloedig voor de goal en kan ook goed voetballen. Echte Ajax spits

 12. fjonkman

  Je bedoelt Sebastiaan Haller?? Dat lijkt mij ook wel een goeie en zal ook genoeg kosten. Maar hij kan tenminste nog doorgroeien en nog veel beter worden… Kun je van Cardozo niet zeggen..

Comments are closed.