There are no ads, please add some


Fotoverslag Fenerbahçe-Ajax

1022fenerbahce-ajax_dijks_vanpersie

Hierbij ons fotoverslag van de Europa League wedstrijd Fenerbahçe-Ajax; uitslag 1-0. Bekijk via deze link het tekstverslag van dit duel.
App-gebruikers: bekijk de foto’s via deze link.

1022fenerbahce-ajax_elftal

De basiself van Ajax

1022fenerbahce-ajax_dijks

Dijks

1022fenerbahce-ajax_schone

Schone

1022fenerbahce-ajax_vanrhijn

Van Rhijn kreeg een basisplaats

1022fenerbahce-ajax_bazoer

Bazoer

1022fenerbahce-ajax_dijks_vanpersie

Dijks met Van Persie

1022fenerbahce-ajax_riedewald_vanpersie

Riedewald in duel met Van Persie

1022fenerbahce-ajax_klaassen

Klaassen

1022fenerbahce-ajax_bazoer1

Bazoer

1022fenerbahce-ajax_cillessen_vanpersie

Cillessen blokt een inzet van Van Persie


Gerelateerde posts

32 reacties

 1. Frenske

  Slechte wedstrijd van Ajax ,met een beetje meer lef en overtuiging had men kunnen winnen

   1. BobbyHaarms

    Dat denk/hoop ik dus ook Didron, inzet ontbrak het niet aan. Pech en onervarenheid des te meer…over 2 weken MOET er gewonnen worden anders is het echt klaar in Europa..

    1. War

     Was wel een slechte wedstrijd, de keeper van Fener heeft werkelijk geen reet te doen gehad en dat zegt genoeg over Ajax

 2. rebel62

  Struisvogels , zien jullie niet dat het niks is en ook niks meer zal worden onder Frank de Boer , hij wil niet dat er echt goed spelers komen er is nog nooit een trainer geweest die zoveel tijd kreeg om iets fatsoenlijks op de mat te leggen , ik begrijp zijn denkwijze niet meer opleiden doe je bij de jeugd tot en met Ajax 2 in het eerste moet gepresteerd worden. Er is nog nooit zoveel geld in kas geweest en kijk naar welk niveau wij zijn afgedaald. Doet pijn aan mijn ogen zoals er wordt gespeeld de wil is er ongetwijfeld alleen de kwaliteit ontbreekt, ben er nog niet geheel uit of dat ligt aan de spelers , als die gewoon niet beter kunnen ligt het aan het gebrek aan winnaars mentaliteit binnen het technisch hart. zijn dan gewoon zakkenvullers geworden

 3. pietprecies

  Van mij mogen FdB en overmars nu wel weg, FdB lijkt het allemaal wel best te vinden en verschuilt zich achter het feit dat het allemaal jochies zijn en overmars is gewoon totaal ongeschikt als TD. FdB moet zich eens beseffen dat er bij ajax gewonnen moet worden en dat we geen peuterspeelzaal zijn waar we het al leuk vinden als de peuters mama of papa kunnen zeggen (bal over 10 meter passen) maar we verwachten dat ze in elk geval een paar fatsoenlijke aanvallen op kunnen zetten en scoren. Tegen barca was de ploeg echt niet heel veel anders (ja oké blind) maar toen leken ze wel te beseffen dat je kan winnen met meer discipline.

 4. toon61

  s kopen die voldoen , en ja dat kost geld , maar levert ook op ..
  Frank de Boer buiten gooien , die man is mede verantwoordelijk voor dit elftal , hij had spelers moeten eisen , is niet gebeurd , in elke linie versterkingen zij hij hahahaha , geen een dus .
  Hij maakt niemand beter , en dat kan ook niet zonder dragende ervaren spelers , en neem overmars ook maar mee , die heeft nog niks fansoenlijks gekocht , allemaal halve bak , die bij een ander goed zijn voldoen bij ons niet.
  Als je ziet hoe ficher voetbalt , geen een bal god gister , el gahzi , geen een goede bal gegeven , elke keer de bal te ver voor zich uit spelen , klaasen werkt hard , maar geen schim meer van wie hij was .
  gudelj slecht , komt ook niks van uit , tikkie terug
  EEn paar lichtpnutjes zijn er wel , veldman was redelijk goed ,ook tete en dijks

  1. AjaxBarcelona

   Dat heb je met PSV supporters he, die kennen de namen van een andere club niet.

   1. AjaxBarcelona

    Ik had vroeger op school minimaal 39 streepjes met rode pen gehad als ik het stukje van Toon had ingeleverd 🙂 Ik kon het niet laten om te tellen :-))

    1. toon61

     Kan wel zijn heikneuter , ik was met mijn 45 al financieel onafhankelijk , dan werk jij nog heel veel jaren , met school is ook niet alles te winnen , wel gewoon iets durven hahahahaha
     WERK ZE en neem je rood potlood mee hahahahahahaha

 5. AjaxBarcelona

  Sinds wanneer weet jij iets van mijn financiële situatie? Waar staat in mijn commentaar überhaupt iets over een financiële situatie? De grootste oetlul kan op financieel gebied mazzel hebben dat zegt niets maar dan ook niets over enige vorm van slimheid. Kortom, de link die jij legt van jou onkunde op taalgebied naar jou financiële situatie is totaal niet aan de orde en voegt helemaal niets toe. Maar dat is logisch. Succes met PSV van het weekend. Oké, speciaal voor jou dan: ik werk wel, dat klopt maar al jaren pro bono en ik moet nog heeeel lang wachten op mijn AOW 🙂 Ben je toch ff op de hoogte he Toon, is dat argument van je ook weer weg.

 6. toon61

  Wat heb ik met die kut pisvee, ers , helemaal niks , jij begint erover te zeiken ik niet , , ik heb geen geluk gehad , wel heel hard gewerkt , met 25 man personeel , dus zo slecht was het schrijven nog niet , hahahahah
  werk ze hahahahahahahahahah

  Psv ligt bij jouw wel voor in de mond he , ik zie je liggen onder zo,n psv dekbed

  1. AjaxBarcelona

   Toon, beste vriend. Als eerste complimenten, slechts 17 rode streepjes. Verder ben jij het persoontje die telkens alles met jou club PSV vergelijkt. Je eigen club een kut club noemen is trouwens niet zo netjes. Ik den k overigens dat die 25 man personeel heel erg blij zijn dat jij niet meer werkt. Maar goed, genoeg off-topic gezever. Jij bent gewoon net een irritant puistje wat telkens weer terugkomt. We zullen er mee moeten leren leven.

   1. toon61

    Geef je adres maar dan kom ik jouw wel even uit nijpen , ik weet zeker dat je dat niet durft , ik kom hoor , dan kan je beter zorgen dat je weg bent met je vriend ,hahahah

  2. Mooi

   Waar gaat het over ? We praten toch over Ajax dat wederom niet kon overtuigen weer helaas niet best .

   1. toon61

    Juist mooi dat snapt die stomme eikel niet , hij begint over pisvee .
    Het was weer kut met ons ajax , wedden dat ze een jas krijgen van vitesse

 7. AjaxBarcelona

  Cafe de kleine beurs in Hillegom. Vragen naar Robert Nuy. Ik ben er morgenavond tond 21.00 uur. Ik zie je heel graag komen.

   1. AjaxBarcelona

    Ach, als er een muizensnoetje met een PSV sjaal binnenkomt merk ik het snel genoeg. Iedereen is welkom hoor maar ik ga er niet van uit dat ik Toontje zal zien.

 8. Respect

  Als jij de Robert bent die ik denk dat je bent, is handje schudden al listig voor Toon 🙂 hou het respectvol ajb

 9. Always4Ajax

  Mis naam en adres van Toon nog hier 🙂 Eindhoven weten we maar ja ….. is toch wel groot 🙂

  1. BobbyHaarms

   Gezellig hier! Toon breng je nog wel even verslag uit van jullie ontmoeting, of ga je vanavond toch maar liever je zuurverdiende duiten poetsen? 😛

   1. Respect

    Dit weekend hebben we wel wat anders om ons druk over te maken. JC bijvoorbeeld. Geen moment voor kroeg gevechten

  1. Respect

   Nog uitroeptekens ook. Ben je er zo blij mee? Veltman heeft een hele puike wedstrijd gespeeld hoor.

 10. LeroyT

  Gewoon meelopen met je man en het kopduel aangaan. Hij laat hem gewoon weglopen bij hem.

Reageren is niet mogelijk.