Selectie Ajax A1 voor duel met Schalke’04

youth_league

Ajax A1 speelt woensdagavond om 19:00 uur de returnwedstrijd in het Domestic Champions Path tegen Schalke’04 A1 en de Ajacieden verdedigen een 3-2 voorsprong uit de eerste wedstrijd in Duitsland. Donny van de Beek en Abdelhak Nouri zijn opnieuw van de partij terwijl Vaclav Cerny moet passen vanwege een heupblessure. Mocht Ajax zich ten koste van Schalke plaatsen voor de volgende ronde dan treft het zo goed als zeker Spartak Moskou dat in de eerste wedstrijd Ravan met 4-0 versloeg.

Selectie Ajax A1

Leon Bergsma
Conner Blöte
Reda Boultam
Jeffrey de Lange
Matthijs de Ligt
Dani de Wit
Vince Gino Dekker
Kasper Dolberg
Carel Eiting
Zakaria El Azzouzi
Noussair Mazraoui
Abdelhak Nouri
Mauro Savastano
Kaj Sierhuis
Stan van Bladeren
Donny van de Beek
Teun van Zweeden
Ezra Walian
Deyovaisio Zeefuik

Bron: Ajax.nl

Related posts

19 Comments

   1. De Ajacied

    Ja laat de Duitsers maar zien dat wij in Nederland wel degelijk kunnen voetballen, zijn ze bij Bild ook weer even stil ⚽️⚽️

   2. dioajax

    ja goed gezegd bobby…maak die duitsers kapot…na een nieuwe contract komt er ook een mooie overwinning bij…

 1. dioajax

  Nouri waaaaaaaat een supertalent zeg!!!wat een speler…als hij zo doorgaat dan komt hij volgend jaar bij het eerste…als hij volgend jaar niet meteen bij het eerste begint zal hij het talent van jupiler league worden…

 2. LeroyT

  Sws van Beek en Nouri volgend jaar bij 1. Maar voor wie gaan die spelen dan? Zie Gudelj, Klaasen en Bazoer voorlopig nog niet weggaan.

  1. Mijn Club

   Ik denk dat ze voor het eerste echt nog wel tekort komen. Technisch prima, oke. Maar nog te weinig body voor het eerste. Dijks is bijv 2 koppen groter dan Nouri. Hopelijk winnen ze weer van die Duitsers. Onderschat die niet!

   1. Mijn Club

    Van het spel van onze jeugd, kan ik altijd wel van genieten! Onze A1 hoort sowieso in die CL te spelen. Maar eigenlijk die van Schalke ook. Is immers het beste Duitse jeugdteam.

Comments are closed.