There are no ads, please add some


Maduro hoopte stiekem op terugkeer naar Ajax

0215ajax-twente_maduro_vak410

Hedwiges Maduro speelt de komende twee seizoenen bij FC Groningen en daar is de oud-Ajacied best tevreden mee. Echter hoopte Maduro stiekem op een terugkeer naar Ajax maar merkte al gauw dat er bij zijn jeugdliefde geen plaats voor hem was.

‘Het is ook niet aan de orde geweest want ik heb geen contact gehad met Ajax toen bekend was dat ik transfervrij mocht vertrekken bij PAOK. Ik denk wel dat ik nog goed genoeg ben en van waarde had kunnen zijn. Tevens had ik er met mijn ervaring ook wel gepast, maar helaas is dat niet het geval. Ik ga nu mijn best doen voor FC Groningen en ik merk wel dat de clubs in Nederland ‘realitischer’ worden in hun spelopvatting. Het mag tegenwoordig ook wel met iets lelijker spel. Vroeger was dit schandalig, nu telt gelukkig steeds meer het resultaat. Ajax speelt met 0-0 gelijk tegen Jablonec en wint thuis nipt met 1-0 maar speelt daardoor wel in Europa, daar gaat het om. En als ze daarin goed presteren, heeft niemand het nog over Jablonec”, aldus Maduro.

Bron: VI


Gerelateerde posts

36 reacties

    1. De Ajacied

     We hebben middenvelders voldoende, Urby zou nog wel een versterking kunnen zijn,
     Dus Overmars ga ervoor en haal Urby binnen

     1. Oosterse Ajacied

      lollig bijv.naamw. als je vrolijk van iets wordt Voorbeeld: `een cd met lollige kinderliedjes`Synoniem: grappig © Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: ‘lollig’ komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal …

  1. qazqaz

   Kon er wel om lachen, beter dan al die azijnpissers..

   Als je weer een “lollige” bui hebt sla je maar weer toe!! 😉

   Want op een forum/fansite/ofwatjehetmaarwiltnoemen mag ook gewoon gedold worden.

 1. BobbyHaarms

  Jammer vriend. Je hebt leuke potjes gespeeld in het verleden, maar resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst. Desondanks veel succes bij je nieuwe club en juich inwendig dan maar wekelijks voor Ajax 🙂

 2. ajaxpers

  Ik hoop dat het altijd stiekem blijft en nooit de waarheid wordt. Te traag. Succes verder

  1. Geroldkohlen

   ervaren spelers worden allemaal trager, maar ervaren spelers worden wel daar in tegen weer slimmer en herkennen sneller een situatie waar je als speler voordeel uit kan halen, en kunnen vooral jonkies ontlasten waardoor jonkies zich sneller en beter kunnen ontwikkelen jonkies herkennen situatie niet vandaar dat ze nog wel eens dure foutjes maken en nog wel eens dipje kunnen krijgen! maar maduro heb ik te weinig van gezien om te beoordelen of hij iets zou kunnen toevoegen aan dit team.

 3. Teuntje

  Gek toch eigenlijk. Op dit forum vraagt men zich frequent af waarom er niet meer ex Ajacieden naar het oude nest terugkeren.
  Echter, wanneer er een oud-speler is die z’n (stiekeme) wens uit spreekt is die nooit nodig:-)!

 4. SPHAFCA

  Lekker een jaar vlammen bij Groningen en dan zien we je volgend jaar misschien wel terug in ons shirt

 5. FrankiC

  Goeie speler hoor. technisch briljant. Ik ben zó benieuwd naar zijn huidige niveau. Maar ik neem aan dat de scouts hem gewogen hebben…

 6. Jari1995

  Jammer voor Maduro. Als hij wel de overgang naar Ajax had kunnen maken, hoor mensen weer roepen waarom hij niet speelt. Dit zelfde geldt voor Johnny, reken er maar op dat die nog geen 25 potjes speelt. Laat Maduro maar lekker bij Groningen spelen dan pakt hij in ieder geval veel wedstrijden. Bij Ajax is dat gewoon geen garantie meer. Jeugd krijgt de voorkeur.

 7. Rene1964

  Sorry, maar zowel Maduro als Emanuelson zijn echt geen meerwaarde meer voor Ajax. De enigen die dat nog wel hadden, waren Stam, Ooijer en vooral Rijkaard. Alle anderen niet tot nauwelijks. Qua sentiment is het allemaal leuk en aardig, maar het terughalen van spelers brengt weinig tot niets. Nou ja, tenzij Zlatan volgend seizoen terugkeert 🙂

 8. Didron

  Hedwiges had wellicht wat kunnen bijdragen, maar ben toch blij dat we het met Klaassen, Gudelj en Bazoer doen op het moment!!

 9. Ramon1

  Denk dat de selectie goed is en we hebben in jeugd nog nouri enzo dus ik heb er wel een goed gevoel bij

 10. Cootje Adriaanse

  Maduro zou totaal geen versterking zijn. Zie liever frisse en gretige jongens als Klaassen en Gudelj dan een trage speler die enkele seizoenen óf bij weinigzeggende clubs heeft gespeeld óf de bank c.q. tribune hebben mogen bezetten (of een combinatie van beide).

Reageren is niet mogelijk.