Willem II gebruikt Ajax-huurling Ligeon als vleugelaanvaller

0911ruben_ligeon

Willem II huurt dit seizoen rechtervleugelverdediger Ruben Ligeon van Ajax. Ligeon beschikt in de ogen van Willem II-trainer Jurgen Streppel over de kwaliteiten om het voorin te redden. Streppel ziet Ligeon nu als extra wapen in de voorhoede.

Streppel wilde in de transferperiode graag ook een buitenspeler naar Tilburg halen maar dat lukte niet. In zijn zoektocht naar een alternatief kwam de coach uit bij Ligeon. In een oefenduel met AA Gent speelde de huurling een uur op de flank en dat beviel goed. Volgens Streppel kwam Ligeon drie keer vrij voor de keeper., zo verteld hij in het Brabants Dagblad.

“Dankzij zijn enorme snelheid is hij ook voorin goed inzetbaar. Dit is niet het ei van Columbus, maar wel een extra optie waarvan we gebruik kunnen maken”, aldus Streppel. Ligeon speelde bij zowel het eerste van Ajax (12 wedstrijden) als bij Jong Ajax (33 wedstrijden) nooit in de voorhoede.

Bron: Brabants Dagblad

Related posts

12 Comments

  1. BobbyHaarms

    Elk nadeel heb zo dus zijn voordeel. Die gasten daar in Tilburg zijn helemaal zo gek nog niet, toch? Jammer alleen dat we Kishna daar niet heen hadden gestuurd, hadden ze die in Tilburg kunnen opleiden tot ballenjongen 🙂

    1. Martin_FSide

      Dat is juist de bedoeling ook van onze staff die deze toppers opleiden. Door multifunctionaliteit ben je veel completer dan anderen. Wij zijn Ajax wij zijn de beste ❌❌❌

Comments are closed.