Telegraaf: ‘Voormalig topman ABN Amro nieuwe directeur Ajax’

Ajax_letters

De Telegraaf weet via Mike Verweij te melden dat Ajax een nieuwe algemeen directeur heeft en dat deze komende week zal worden gepresenteerd. Het zou gaan om voormalig topman van ABN Amro Dolf Collee.  De Telegraaf meldt dat hij in eerste instantie voor één jaar de functie zal gaan bekleden. Collee zal de opvolger worden van Michael Kinsbergen die enkele maanden geleden vertrok bij Ajax. Edwin van der Sar heeft al meerdere malen aangegeven nog niks te voelen voor de functie van algemeen directeur.

Bron: Twitter

Related posts

37 Comments

     1. Velibor

      Beter iemand die er wat vanaf weet dan iemand die denkt dat ie er wat vanaf weet ,geldzaken bedoel ik dan en een algemeen directeur hoeft ook geen verstand van voetballen te hebben tenminste als hij er zich niet mee bemoeit. Een goeie bakker wil nog niet zeggen dattie een goeie zakenman is !

    1. huub

     Ajax is beurs genoteerd, Ajax is een bedrijf. Als men niet presteert in een bedrijf dan kan men vertrekken! Zal hij dit ook doen bij Ajax als er niet gepresteerd wordt!! (Miljoenen mis gelopen in de CL)

  1. FrankiC

   Prima toch. Ervaren bestuurder, veel commissariaten, goeie mediator, loopt al jaren bij Ajax. Tuurlijk wel even de bonussen in de gaten houden bij een gewezen bankman…

 1. lezerG

  Het zal mij benieuwen. Laten we hopen dat hiermee dan (voorlopig) weer rust in de tent is en de resultaten op het veld verder gaan zoals tot nu toe in de competitie.

 2. BobbyHaarms

  Zegt me niks. Als ie z’n werk maar goed doet en de lijn Cruijff volgt waar nodig. Er zitten al genoeg mensen in en rond de club die onrust veroorzaken. Wens hem in ieder geval veel wijsheid en succes toe als ie het wordt

 3. Joep

  Gelukkig dat ze iemand hebben gevonden. Ben erg benieuwd hoe hij het gaat doen. De voetbalwereld is totaal anders dan het bedrijfsleven. Ik wens hem veel succes en welkom bij onze club.

 4. Joep

  Gelukkig heeft Ajax een nieuwe directeur gevonden. Heel veel succes bij onze club. De voetbalwereld is wel totaal anders dan het bedrijfsleven.

 5. Jerry 072

  investeren in wapens joh, kunnen we oorlog voeren in Europa. sanogo eidenlijk aanvalsleider

 6. Rene1964

  Is toch juist goed om een financieel goed onderlegde man aan de top te hebben. Ajax is immers een beursgenoteerd bedrijf en verstand hebben van geldstromen cq de beurs is dan wel een pre. Qua voetbal knowhow hebben we al voldoende toppers.

 7. CactusMokum

  oke! een bankier…als hij maar niet met al dat geld gaat beleggen! hij mag het het wel verdubbelen als hem dat lukt maar hij ziet er uit als een typische graaier

    1. Rene1964

     Oké. Dat is ie nu eigenlijk ook al toch?!
     En wie wordt de nieuwe bondscoach? Al iets over bekend?

 8. AjaxBarcelona

  Toch apart dat zoveel Ajax supporters zeggen hem niet te kennen maar wel commentaar hebben op alles wat directie en RvC doen. Vreemd.

Comments are closed.