Andersen definitief op huurbasis naar Willem II

0419ajax-nac_andersen

Lucas Andersen speelt voor de rest van het seizoen op huurbasis voor Willem II. Beide clubs hebben overeenstemming bereikt en de verhuur is per direct met een looptijd van één jaar. Andersen speelde 54 officiële wedstrijden in Ajax 1 en wist daarin vijf keer te scoren. Andersen heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2018. Willem II speler Frenkie de Jong  bewandelt de omgekeerde weg en tekent een vierjarig contract in Amsterdam. De talentvolle middenvelder wordt door Ajax nog wel een jaar in Tilburg gestald.

Bron: Ajax.nl

Related posts

23 Comments

 1. Iwanov

  Goede keuze. Ik heb nog steeds het vertrouwen dat hij uiteindelijk een vaste en beslissende basiskracht wordt over een jaar of 2

  1. Litmanen

   Mee eens. Hij kan daar beter worden zonder die druk om te moeten presteren. Hoop voor die jongen en Ajax dat hij beter terugkomt. Toch, hoe komt het dat al die geweldige talenten onder De Boer niet slagen?

   1. AFCA my World

    Voornamelijk de druk die er op hun gelegd word,rustig brengen geeft veel meer resultaat ,de verwachtingen zijn veel te hoog om te moeten presteren !

  2. Ajacied1996

   Ja basiskracht voor de Ajax Amateurs! Over 2 jaar heb je Nouri, De Jong, Van de Beek, Sinkgraven en miss nog wel Klaassen als aanvallende middenvelders!

  1. BobbyHaarms

   Gefeliciteerd Lucas! Soms moet je 1 stapje terugdoen om er straks 3 voorwaards te zetten..heb vertrouwen in je!

 2. ACABafca

  Goeie zaken niet meteen de jong nemen maar eerst laten rijpen zouden ze vaker moeten doen? waren er ook niet zoveel talenten verhuurd zoals dit jaar is gebeurt?

  1. AFCA my World

   Je kunt ze maar beter onder contract hebben dan dat je concurrenten ermee vandoor gaan !

Comments are closed.