Stadionkassa vanaf 17:00 uur geopend

0912stadionkassa

Ajax speelt vandaag om 19:00 uur de eerste wedstrijd in de voorronde van de Europa League tegen FK Jablonec. Vanaf 17:00 uur is de stadionkassa geopend en er geldt vrije verkoop. Je hebt dus geen Club Card nodig om naar deze wedstrijd te komen. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf 16,50 euro. Bestel hier alsnog je tickets online of kom vanaf 17:00 uur naar de stadionkassa aan de noordzijde van de Amsterdam Arena. Tot op heden zijn er 30.000 kaarten verkocht.

Bron: Ajax.nl

Related posts

17 Comments

   1. BobbyHaarms

    Ik denk omdat er een hoop mensen zijn die zeggen Ajacied te zijn maar alleen komen als het goed gaat..echte supporter ben je in goede en slechte tijden m.a.w. tot straks in het stadion…de kelen zijn geschraapt

    1. Didron

     @ Bobby: je slaat de spijker op z’n kop!! Ajacied ben je in voor-, maar vooral ook in tegenspoed!!!

 1. Boristja

  Donderdag 19:00 wie bedenkt die tijden…. Snap dat mensen uit uithoeken van het land met werk en dergelijke niet in staat zijn dat te halen. Nou ik ben wel 1 van de 30000 we gaan er voor!

 2. SPHAFCA

  Het zit nooit vol.. Te groot stadion. Zelfs de eerste thuis wedstrijd (Willem II) waren er lege plekken. Sla deze over ivm de tijd, ga ik niet halen. Ben er in de groep als we 21.05 spelen gewoon weer bij, net zoals de komende 16 eredivisie wedstrijden.

 3. Slingertje.

  Waarom altijd een foto van die Celticlosers bij een artikel als dit. Zet er een foto van Ajaxsupporters bij.
  Het zal wel zo rustig zijn vanwege het rare tijdstip van de wedstrijd en veel supporters van buiten de stad redden het gewoon niet door alle files maar ruim 30.000 fans moet toch mogelijk zijn.
  Ongelovelijk dat het door mag gaan van Eby v d Laan samen met de Sail.

 4. RvHRuud

  Misschien kunnen ze beter gaan voetballen! Dit is Ajax onwaardig zeker als je de jaren 70 80 90 heb gezien

Comments are closed.