Tete: ‘Personal trainer heeft van mij een monstertje gemaakt’

0815ajax-willem2_tete

Kenny Tete krijgt van Frank de Boer de voorkeur boven Ricardo van Rhijn en beschaamt het vertrouwen van de oefenmeester tot op heden niet. “Het is met mij heel erg snel gegaan”, erkent de pas 19-jarige Tete in gesprek met Goal. “Het ene moment kent niemand je en nu opeens iedereen. De afgelopen weken zijn mij erg goed bevallen.” Tete traint hard om topfit te blijven. “Ik train bijvoorbeeld extra voor mijzelf. Ik doe dat wel gewoon bij Ajax op De Toekomst, maar wel met een personal trainer. Hij heeft van mij eigenlijk ‘een monstertje’ gemaakt.”

De jongeling denkt nog niet aan Jong Oranje of het Nederlands elftal. “Nee joh, ik weet niet eens of ik daar goed genoeg voor ben. Ik merk het allemaal vanzelf wel”, benadrukt Tete. Toch is de kans groot dat Danny Blind de naam van Tete heeft genoteerd omdat andere rechtsback opties om verschillende redenen momenteel geen zekerheidjes zijn: Zo speelt Gregory van der Wiel niet bij Paris Saint-Germain en maakte Daryl Janmaat afgelopen zaterdag geen goede indruk bij Newcastle United.

Bron: Goal.com

Related posts

32 Comments

 1. Gmail iwan

  klasse hoor Kenny Tete heel goed gedaan jonge jij verdedigt zo goed dat jij zelfs ricardo van rhijn heb gepasseerd heb en dat is heel goed voor zoon jonge van jou leeftijd ga zo Door nog ff en dan wil van gaal jou ook ga zo Door Kenny ben trots op je

  1. rob1955

   Is alleen jammer dat hij nog niet mee naar voren gaat net als van Rijn deed. Maar misschien mag hij dat niet van fdb

   1. Rene1964

    Het eerste jaar was van Rhijn toch echt wel goed hoor. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat TETE van Rhijn uit de basis zou gaan spelen, maar wat ik tot dusver van hem heb gezien, is meer dan prima. Ook meer solide dan van Rhijn. Complimenten voor Tete en zijn instelling op het veld.

 2. Gmail iwan

  Ik denken dat luis van gaal over 3 jaar aan de deur klopt dat hij Kenny Tete wil halen voor 10,000,000 wil hallen

 3. Didron

  Zoals Tete zich ontwikkeld (samen met Bazoer en Riedewald) is HET bewijs dat de jeugd goed is! Ga zo door ventje, je wordt een grote!!

 4. Remco425

  Van Rhijn gaat z’n minuten nog wel maken. Dit kan een jonge speler niet het hele seizoen volhouden. Krijgt heus nog wel een dip en dan moet hij gewoon weer ff in de luwte gehouden worden. Wel prettig 2 van zulke opties te hebben.

 5. quadsboy

  Ja man ik hoop dat je door blijf strijden geen diepe val krijgen want de manier hoe jij verdedigt plus mee voetbalt ziet er echt top uit fouten ga je maken maar ik denk dat jij snel van die gaat leren Go On Boy

 6. fjonkman

  ff Offtopic… zitten jullie allemaal ook Voetbal Inside te kijken? Ga dan ook ff stemmen op Jairo Riedewald bij Speler van de Week. Het kan toch niet zo zijn dat een feijenoorder dik bovenaan staat terwijl Riedewald veel beter gespeeld heeft??!! Ga ook ff stemmen jongens!!

   1. BobbyHaarms

    En laat de E ook weg dan wordt het al wat nu lijkt het meer een gasmonteur waar je het over hebt 😉

 7. Tuna028

  Het is toch een beest, even afwachten hoe die zich dit seizoen ontwikkeld als hij die vast houd komt hij heel ver

Comments are closed.