‘Als Van Gaal deze zomer aanklopt hebben wij een big problem’

0226legia-ajax_cillessen

Frank de Boer vreest voor een vertrek van Jasper Cillessen deze zomer, zo laat de oefenmeester weten tegenover AT5. Volgens De Boer is de kans aanwezig dat Louis van Gaal opnieuw naar versterking speurt in de Eredivisie en dan heeft Ajax een big problem volgens De Boer.

‘Ik heb berichten gelezen dat de huidige keeper De Gea mogelijk deze zomer vertrekt bij Manchester en is het goed mogelijk dat Frans Hoek en Louis van Gaal dan uitkomen bij Cillessen. Als die opeens met een fors bedrag hier op de stoep staan hebben wij een big problem. Ik word niet snel nerveus maar dit zijn wel gevaarlijke situaties’. Cillessen heeft nog een contract tot 2018 bij Ajax en kwam in 2011 voor drie miljoen over van NEC.

Bron: AT5

Related posts

53 Comments

  1. AFCA my World

    Die hadden toch de Fransman Rémy op het oog ? Maar ja een grote zak en naar de mooiste club van Engeland, kzou ook gaan twijfelen !

    1. tijmen020

      Vraag dan in ieder geval een keer de hoofdprijs, ik zou d’r echt ziek van worden als ie voor onder de 20 miljoen weggaat

    2. De Ajacied

      Gewoon clausule in contract zetten dat hij minimaal 45 miljoen moet opleveren !!!!

    3. jojocoolio

      Halen we Stekelenburg toch terug…. Hebben we ook weer ervaring in de ploeg… 😉

  2. RobbyZ

    40 miljoen,strik erom en Stekelenburg weer terug halen want die komt toch niet meer aan de bak bij Monaco!

  3. Remco425

    Van Gaal moet lekker wegblijven. Heeft Ajax al eens helemaal leeggeroofd toe hij naar barcelona ging, dat was al genoeg voor de rest van zn carriere…

  4. JackattackAfca

    Hij was toen de tijd toch zo geil op Vermeer, dat was in zijn ogen toch de allround keeper. Ga maar lekker naar 010 en laat Japie lekker zitten waar hij nu zit.

    1. rickert

      hij knapt bij Cillesen misschien alleen een beetje af op de penalties, maar verder stond bij oranje ook onder de lat.

  5. hubert

    de gea heeft zijn contract verlengd voor 15 miljoen per jaar dus waar zijn we ongerust over????

  6. Litmanen

    Vermeer is geen optie. Pakt geen voorzetten. Voor Ajax zou Stekelenburg idd een goede optie zijn. Ervaring achterin en hij zit zo weer op zijn oude niveau. Die kan niet verleerd zijn wat hij in Zuid-Afrika liet zien. Was toen de beste van de wereld.
    En die dertig miljoen die we aan Cillesen overhouden kan hij niet kosten.

  7. Coenie

    Toch maakt deze gdachte mij wel zenuwachtig. Je raakt dan toch wéér je beste speler kwijt. En Van Gaal kennende… Op de laatste dag van de transfermarkt….!!! Dat is echt een nachtmerrie !

  8. Litmanen

    Duidelijkheid van Cillesen eisen. Hij wil ook niet het risico lopen dat er een goede keeper gehaald wordt en dat hij het risico loopt op de bank te belanden. Want als Stekelenburg zou komen, dan weet ik het nog niet hoor

  9. Litmanen

    Padt van Groningen is ook een optie. Ajax opleiding en inmiddels rustig en volwassen

  10. Marcie

    Van Gaal kennende komt hij een dag voor het sluiten van de transfermarkt.

    Death of the gladiols

  11. fantommie2

    Gaat niet gebeuren. Het is ook niet zo dat hier ENIGE aanwijzingen voor zijn. Het is helemaal niet zeker dat de Gea weg gaat. ALS hij weg gaat zijn de geruchten al weken dat Lloris hem zal vervangen. Cillesen is nog nergens genoemd. Het enige dat de Boer zegt, als antwoord op een directe vraag, is dat hij het vervelend zou vinden ALS zeer hypothetisch iemand een niet te weigeren bod doet op Cillesen.
    Het probleem tegenwoordig Is wel dat clubs in Nederland spelers niet meer aan hun contract kunnen houden als zo’n bod komt. Het verschil in geboden salaris is dan zo groot dat de speler een geschil altijd zou winnen.
    Gekke De pay gaat bijvoorbeeld ineens naar 6 miljoen per jaar….

  12. Valentino

    Je kan toch ook gewoon nee zeggen. Het geld hebben we toch niet nodig.

    1. fantommie2

      Je kan niet nee zeggen als de speler wel wil en jij als club niet hetzelfde kan bieden

  13. JohnDoe77

    Na dit seizoen hoeft hij zich geen zorgen te maken over welke uitgaande transfer dan ook! Misschien meer aandacht geven aan inkomende transfers…

  14. Wembley71

    Mocht dit “gerucht” op waarheid berusten dan betuigt dit weer van een enorm stukje koopmans geest! Regeren is vooruit zien! heb je een (redelijk) goede vervanger al jaren in huis, weliswaar op de bank beland, laat je die lekker naar de concurrent wandelen voor een habbekrats en dan hebben wij misschien nu ineens een “big problem” blijken de inkopers van onze geliefde club toch een stel incompetente kloothommels te zijn ? Zou het Orakel daar ook een oplossing voor hebben??? Hopelijk gaat ie niet zelf de inkopen doen, kan het Cabalero sherry echec al ruiken. Wordt weer een lekker seizoen, kijk er nu al naar uit.

  15. ferike

    Elk bod op Cillessen kan je tegenhouden. Een nieuwe club mag en kan zich melden, vóór 15 juli. Dan wordt er gesproken, nà 15 juli hebben ze pech, hoe hoog het bod ook.
    Dat is duidelijk voor iedereen. Als je dan je slag wilt slaan, bij Ajax, dan doe je dat dus voor die datum.
    Dit is voor ALLE spelers van toepassing. Geen geklets en duidelijk voor iedereen !!!

    1. Basbaard

      Ait…en jij bent degeen die dat bepaalt ofwa? Als ze op 30 augustus aankome kloppe en 25 mlj biede dan is ie ook weg…

  16. woody79

    anders ruilen voor de gea en rooney er voor een boilesen bij. Eens een keertje ballen tonen

  17. Ajax nr 1

    Het zal jammer zijn voor ons Ajax maar als het iemand is die het verdient is het Jasper wel.

Comments are closed.