‘Ajax biedt familie Gudelj contract aan’

0408gudelj_kishna

Ajax hoopt deze week nog Nemanja Gudelj te presenteren. Ook vader Nebojsa en broertje Dragi (17) kunnen de stap naar Amsterdam maken. Nebojsa kan in de scouting aan de slag, terwijl linksback Dragi bij Jong Ajax mag aansluiten.

Gudelj senior moet bij Ajax een rol in de scouting krijgen en werd vorig jaar oktober ontslagen als trainer bij NAC Breda. Volgens Ajax beschikt Gudelj senior over een flink netwerk van spelers in de Balkan en met name Servië en kent hij de eredivisie door en door. Het jonge broertje Dragi speelt momenteel zijn wedstrijden in Jong NAC. De linksback maakt deel uit van Servië onder 18. Deze week lijkt voor zowel Ajax als AZ het beste moment om Nemanja te presenteren, omdat hij zondag tegen NAC is geschorst. Bij AZ, dat de zes miljoen euro aan gelimiteerde transfersom goed kan gebruiken, verlaat Gudelj het stadion via de voordeur.

Bron: De Telegraaf

Related posts

19 Comments

  1. paullus

    Nou zie hier ze zouden 4 à 5 poppetjes er bij halen
    De eerste 3 zijn binnen
    En oma kan misschien koffie dame worden

    1. joodtotinmijndood90

      Miss kan moeder Guldej een dansje doen in de kleedkamer. Als die ook nog lekkere nichtjes heeft altijd welkom

        1. Oost80

          Ja die zwaar minderjarig!! 🙂 maar is top tennisster op de school van Kim Clijsters.

  2. steddie eddie

    ik vind het helemaal niks gaat op de bank belanden Let op mijn woorden

  3. Joeguh9

    Is die Dragi een talentvolle jongen? Ken hem alleen van naam. Nemanja beetje laten scouten gaat Ajax niet kapot aan dus prima dit.

  4. AFCA my World

    Dragi is zeker een talentje,en misschien dat hij zich bij Ajax beter ontwikkeld,ik ben blij met gudelj,heeft vechtlust en energie voor 2, kunnen de anderen nog een voorbeeld aan nemen !

  5. jojocoolio

    Een goed scout op de Balkan zou niet verkeerd zijn…. En een linksback kunnen we ook wel gebruiken…. Maar of dit op deze manier geregeld miet worden ben ik niet zo zeker van….

Comments are closed.