Ajax won slechts één van laatste tien duels onder Nijhuis

0121Bas_Nijhuis

De KNVB heeft Bas Nijhuis aangewezen als leidsman voor De Klassieker tussen Ajax en feyenoord van aankomende zondag. De statistieken voorspellen weinig goeds voor Ajax wat dat betreft. Het lijkt namelijk wel alsof Nijhuis Ajax ongeluk brengt: Ajax verloor maar lieft zeven van de laatste tien wedstrijden onder leiding van Nijhuis. Twee keer werd er gelijk gespeeld en slechts een keer werd er gewonnen.

“Dit zijn natuurlijk geen lekkere statistieken”, zegt oud-topscheidsrechter Dick Jol in gesprek met De Telegraaf. “Uit eigen ervaring weet ik dat hij bij discutabele beslissingen door de Ajax-spelers op de afgelopen reeks zal worden gewezen. Dat Ajax de laatste drie thuiswedstrijden onder Basje één punt heeft gehaald, betekent misschien dat hij overdreven graag wilde laten zien dat hij niet onder de indruk was van de ArenA. Hij weet nu in elk geval dat hij onder een vergrootglas ligt.”

Volgens Roelof Luinge is dat onzin. Volgens hem is Nijhuis helemaal niet bezig met de statistieken en zal hij zich op een normale manier voorbereiden op de Klassieker. Ajax staat momenteel tweede in de Eredivisie en heeft acht punten meer dan nummer drie feyenoord. Eerder dit seizoen won Ajax met het nodige geluk de Klassieker in De Kuip (0-1).

Related posts

22 Comments

  1. Ajacied407

    Heb echt zo’n hekel aan die man. Hij benadeelt Ajax echt iedere wedstrijd in mijn ogen.

  2. Lukoki4

    wat een gelul zeg, ajax moet gewoon goed spelen om van feyenooit te winnen, boeit niks wie de scheids is

      1. lrsvdrk

        Heb jij je pret (oma)onderbroek aan ofzo? :p feyenoorders stinken toch gewoon, ik zou geen medicijnen willen die ervoor zorgen dat ik feyenoorders minder vind stinken hoor.. Je weet toch hoe hardnekkig kakkerlakken zijn?

          1. lrsvdrk

            Haha faal, feyenoorders verdedigen… en dan mij gek noemen? volgens mij moeten ze jou ophalen met het busje. ok doei groetjes!

  3. cabfred

    Hij is gewoon anti Ajax, al zo vaak gezegd en gezien van dichtbij… Een schande dat deze kerel nog op het veld staat!!

  4. sabrina

    Hij zal PSV wel een handje willen helpen. Dan zorgen wij er gewoon voor dat ze heerlijk in een illusie blijven zitten )

  5. ferike

    Onzin. Geen probleem. Die looser speelt niet mee. Hij fluit zo af en toe wat voor de lol, meer niet !!!!

  6. Jeroen2305

    Vind het een beetje raar om zo te praten over de scheids. Ajax speelt vaak gewoon matig voetbal

Comments are closed.