De Boer heeft veel vertrouwen in duo VDHoorn / Moisander

1130ado-ajax_vdhoorn_moisan

Frank de Boer heeft het volste vertrouwen in zijn centrale verdedigingsduo Mike van der Hoorn/Niklas Moisander. De Boer heeft ook weinig andere keus: De hamstringblessure van Joël Veltman en het vertrek van Stefano Denswil bieden de coach weinig andere alternatieven.De Boer: “Ik denk dat Mike en Niklas voldoende kwaliteit hebben om het samen op te lossen.”

“Ik heb er alle vertrouwen in en vind het een mooie combinatie: de echte killer Van der Hoorn en met Moisander een techniscus ernaast. Dat was in de tijd van De Boer / Jaap Stam ook zo. Joël is meer de killer dan de voetballer Niklas, maar ik denk dat dit een goede combinatie is”, aldus De Boer. De Boer en Stam vormden overigens nooit bij Ajax een centraal duo maar maar wel bij het Nederlands elftal.

Bron: AjaxLife

Related posts

32 Comments

    1. Mooi

      Ik heb nog niet gezien dat hij beest is wat heeft hij nu in de basis gestaan dat je kan zien dat hij goed is.

  1. JCruijff

    Ik heb aktijd gezegd dat Killer Mike een topper zou worden. Een tweede Jaap Stam idd. En hij kan ook in de spits spelen en scoren (bij corners).

  2. Mooi

    Ik hoop enkel dat het in de op bouw niet tikkie breed en tikkie terug wordt want daar zijn we wel klaar mee.

  3. JCruijff

    De punten daar gaat het om. Hoe maakt nu niks uit. Kennelijk voelt iedereen zich senang bij deze said

  4. JCruijff

    Zich senang bij deze speelstijl. Gewoon punten pakken, bij een voorsprong de wedstrijd dood maken en PSV inhalen. In mei find op Rij, in mei 5 op rij….

  5. AFCA my World

    Niet alleen de Boer heeft veel vertrouwen in hun,dat moet toch iedere Ajacied hebben? Wij in ieder geval wel!

  6. Bastoflex

    Veltman een killer? verbaast mij dat ik de enige ben die dit in twijfel trekt. Van de Hoorn gaat het ongelijk van veel mensen bewijzen die het niet in hem zagen zitten, let maar op

  7. dathijn26

    Ben het volledig met je eens. Veltman is juist totaal geen killer. Hoop dat vd Hoorn hem uit de basis speelt want met Veltman win je de oorlog niet.

    1. Veltman

      Hey ik sta gewoon hier he.. 😉
      Nee, ben het met je eens dat Veltman geen killer is. Hij is juist een “voetballende verdediger”. Ik zie dan ook een gouden combi in Veltman met VdHoorn. Vind Moisander een beetje een slappe vaatdoek.

  8. Cootje Adriaanse

    Ik vraag me oprecht af waarom velen hier zo enthousiast zijn over Mike vd Hoorn. Deze jongen scoorde dan wel de 0-1 tegen Excelsior voor de winterstop (was zeker een belangrijke) maar verder waren het toch vaak hachelijke momenten van hem waarin hij vaak door de mand viel? Misschien hebben anderen een ander/beter beeld van hem doordat ze hem ook op trainingen zien hoor, maar ik zie alle wedstrijden van het eerste en met het beeld wat ik van hem heb, ben ik er niet gerust op met Van der Hoorn in de verdediging…

  9. Gert Ajax

    Ik heb wel vertrouwen in van der Hoorn zijn fouten hiervoor waren te wijten aan onervarenheid en onzekerheid.
    Als hij nu wat vertrouwen krijgt in zichzelf en het publiek achter hem staat kan er wat moois uit voortkomen hij heeft een body om een beul worden!

  10. Geroldkohlen

    mike een killer?? en vergelijken met stam?? ondanks die belangrijke en goede goal tegen excelsior, hou ik mijn hart vast en ik hoop dat hij mij het ongelijk bewijst.

  11. bass1331

    Dat het bij Mike niet is gelukt het eerste seizoen ligt denk ik gewoon aan het tekort aan vertrouwen wat hij heeft gekregen. Veel spelers hebben juist dat even nodig wanneer ze zich niet helemaal top voelen.
    Nu Mike wel het vertrouwen krijgt en met een goed gevoel uit de winterstop is gekomen ben ik ervan overtuigd dat hij ons op een positieve manier gaat verrassen.

    Dat terzijde, een speler met zoveel kwaliteit in luchtduels moeten we koesteren denk ik. Hij wint bijna alles in de lucht.

Comments are closed.