NAC Breda wil Duarte en Ligeon huren

0102duarte

NAC Breda heeft een teleurstellende eerste seizoenshelft achter de rug wat een zeventiende plaats op de ranglijst van de Eredivisie tot gevolg heeft. De club wil zich dan ook graag versterken in de winterstop en denkt hierbij aan de Ajacieden Ruben Ligeon en Lerin Duarte.

Ligeon mag van Ajax ervaring op gaan doen bij een andere club. De stand-in van Ricardo van Rhijn komt tot weinig speelminuten in de basis van Ajax waardoor een verhuur de beste optie lijkt. Voor Duarte ligt de zaak iets anders. De van Heracles overgekomen middenvelder heeft te horen gekregen dat er geen toekomst meer voor hem ligt bij Ajax en hij mag definitief vertrekken. Echter kampt NAC met geldproblemen waardoor het geen transfersom kan betalen en huur dus de logische optie is.

Bron: BN De Stem

Related posts

8 Comments

  1. fjonkman

    Ik zeg: doen! Voor Ligeon zijn ontwikkeling is het goed om bij NAC verder te gaan tot het eind van het seizoen of voor anderhalf seizoen. Wie weet komt hij dan bovendrijven. En de Boer kan dan ook meteen kijken hoe Tete door kan groeien bij Ajax 1. En Duarte moet de kans krijgen om elders een contract af te dwingen, daarvoor is NAC voor hem een mooie kans.

Comments are closed.