De Jong: ‘Ajax heeft al vaker bewezen dat het kan’

siemdejong

Siem de Jong vertrok afgelopen zomer naar Newcastle United maar desondanks volgt hij Ajax nog op de voet. De Jong verwacht weer een sterk Ajax in de tweede seizoenshelft en is van mening dat de ploeg redelijk goed bezig is.

‘Het klopt dat de tweede seizoenshelft bij Ajax altijd beter verliep dan de eerste de afgelopen jaren. Als ik kijk waar ze nu staan dan is dat in ieder geval beter dan de voorgaande jaren en we hebben in het verleden vaker bewezen dat dat het mogelijk is. Ik volg Ajax op de voet en merk ook dat er nog steeds kritiek is op de amusementswaarde maar dat was ook al zo toen ik er nog speelde. Soms moet je het niet mooi willen oplossen tegen ploegen die ver inzakken maar geef die bal maar een keer een ros naar voren, een beetje op z’n Engels zeg maar’.

Bron: NOS

Related posts

9 Comments

 1. Remco-Ajax-Nijmegen

  De Jong, heb hem voetballend nooit een leuke jongen gevonden. Qua personage is hij een topkerel en een echte Ajacied! Mooi om te horen dat hij Ajax nog steeds op de voet volgt.

  1. thijsAJAX1

   werkvoetballer… voor werkvortballers moet je in 010 zijn, de jong is geen werkvoetballer.

 2. AFCA my World

  En nu mag je de bal een ros geven om hem weg te krijgen,maar toen hij nog bij ons speelde mocht het niet! Hoe kan dat dan blijkbaar wat bijgeleerd?

 3. Veltman

  Volgt Ajax op de voet, daar heeft hij ook alle tijd voor…
  Geen slechte zaak dat Ajax hem verkocht heeft, wat een blessures

 4. AjaxForEver

  Wel grappig, omdat zijn broer bij Pisvee voetbalt moet ik nog zien of Ajax dit jaar wel kampioen worden zal???

 5. Nummer 12

  Wij denken allemaal dat Ajax de 2e seizoenshelft de pannen van het dak gaat spelen.
  Ik zie t niet gebeuren !!

Comments are closed.