Voorzitter Excelsior volledig door het lint na afloop wedstrijd

1221excelsior-ajax_veltman1

Dat Ajax niet lekker ligt in rotterdam en omstreken is algemeen bekend maar de manier waarop de voorzitter Albert de Jong van Excelsior dat nog eens duidelijk maakte na afloop van de wedstrijd Excelsior – Ajax slaat de plank volledig mis.

De Jong stoof na afloop de catacomben in en schold medewerkers van Ajax luidruchtig uit. Ook scheidsrechter Van Sichem moest het ontgelden en kreeg door de preses een ernstige ziekte naar zijn hoofd geslingerd. De Jong was van mening dat Excelsior een penalty had moeten hebben en dat dit de uitgelezen kans was om een keer van Ajax te winnen. ‘Ik bied alle betrokkenen mijn excuses aan. Ik reageerde als supporter en had me als voorzitter moeten gedragen’, besefte De Jong inmiddels dat hij over de schreef was gegaan.

Bron: De Telegraaf

Related posts

18 Comments

 1. ajaciedpiet

  Zooo triest dat ze op deze, een van de beste ajax-nieuws, site nog steeds Rotterdam PSV en Feyenoord met kleine letters schrijven.

    1. Sazzz

     ik heb niet altijd zin om extra moeite te doen om die hoofdletter in te tikken en vreemd genoeg staat psv klein in mijn woordenboek. Feyenoord niet, zo te zien. geen haat, puur luiheid

 2. Sazzz

  deze man dient geschorst te worden en zwaar ook. ik kan me indenken dat hij baalt, wat nog erger wordt doordat zij beter waren en het ook nog eens Ajax is. maar hij is een voorzitter. als een voorzitter zich al misdraagt, hoe kun je dan ooit van je supporters verwachten dat zij dat wel doen? plus dat hij mensen uitscheldt die niks met de wedstrijd te maken hebben. gewoon schandalig gedrag

 3. jeroen81

  die man moet zwaar bestraft worden en als een supporter bestraft worden niet als voorzitter deze man mag deze functie niet meer voortzetten als je al met ziekte gooid klootzak jah

 4. Warnsveldseajaxied

  Lekker zo’n gehaktbal als voorzitter, fijn voorbeeld voor de supporters. Weg wezen met dit gedrog, mag niet meer op de velden komen.hopelijk krijgt hij de ziekte wel die hij een ander wenst.

 5. Toppertje

  Aangezien de KNVB bij iedere scheet van Ajax onderzoek doet ben ik benieuwd of ze nu ook een onderzoek instellen.

 6. JCruijff

  Maak je niet zo druk gappies. Het bewijst des te meer wat een jalouzie er is omdat wij de beste zijn en blijven. Juist super toch dat ze daar in 010 gaan schelden. Ik zou me pas zorgen gaan maken als ze zich niet meer druk zouden maken over Ajax. Want zeg nou zelf hebben jullie het ooit over Feijenoord? Je weet wel die club die al 15 jaar geen enkele titel heeft behaald!

Comments are closed.