Ödegaard traint mee bij Bayern Munchen

0812MartinOdegaard

Martin Ödegaard staat in de belangstelling van vele clubs waaronder Ajax. Het jonge Noorse talent heeft de afspraak dat hij in januari bij Ajax komt kijken maar ondertussen lijken vele clubs al tussentijds de speler te willen verleiden tot een transfer. Bayern Munchen lijkt inmiddels ook werk te willen maken van de speler.

Ödegaard zou deze week al twee dagen in het geheim hebben meegetraind in Beieren en heeft van de leiding aldaar al te horen gekregen dat wanneer hij een contract tekent bij Bayern hij direct zal worden toegevoegd aan de hoofdmacht. In januari komt Ödegaard op bezoek bij Ajax en dan is het aan Marc Overmars en de zijnen om het Noorse talent te overtuigen.

Klik hier voor alle eerdere berichtgeving over Martin Odegaard

Bron: Nu Sport

Related posts

22 Comments

 1. Emilio4Ajax

  Vindt wel dat het artikel een verkeerd beeld van de situatie geeft. Als je zo’n artikel schrijft moet je het hele verhaal schrijven en alleen wat er nu staat. Laatste nieuws van Ødegaard vanuit Noorwegen is dat Martin heeft meegetraint met Liverpool en Bayern München en alleen maar een rondleiding gehad heeft bij Real Madrid. De oorzaak moet gezocht worden in het feit dat Ødegaard geen verzekering, lees invaliditeitsverzekering, heeft en daarom niet met Real Madrid heeft meegetraint. Dat kan er op duiden dat de trainingen bij Liverpool en Bayern München eerder geweest zijn dan het bezoek aan Real Madrid.
  Nu wil het geval dat ook een bezoek aan Ajax in de planning ligt, met een training. Dit zou dan half januari pas kunnen vanwege de verzekeringsperikelen. Wat ik ervan begrepen heb zouden ze, Martin en zn vader, eigenlijk al na de wedstrijd tegen Exelsior op bezoek komen, maar dan alleen een rondleiding krijgen. De wil om te trainen is te groot dus zijn ze nu op zoek naar een verzekeraar. Een zekere Aegon verzekering, toevallig ook sposor van Ajax, zou de oplossing kunnen zijn. Vandaar dat het bezoek nu uitgesteld wordt naar midden Januari. Dan hopen ze dat Martin verzekert is en met Ajax mee kan trainen. Wordt vervolgt… ;))

   1. Emilio4Ajax

    Zo’n verzekering hebben ze nodig omdat ze in relatief korte tijd veel geld kunnen vedienen, maar ook door een schop hun helen inkomen en carrière kunnen vergeten. Daar vezekeren ze zich dan voor… ;))

 2. Emilio4Ajax

  Klein detail vergeten…na de Excelsior wedstrijd is het 3 weken winterstop…Ajax gaat ook nog op trainingskamp en is daar pas op 11 januari van terug… vandaar dat het pas half januari aktueel is dat Martin Ødegaard kan komen… en nu maar hapen dat de verzekeringsperikelen dan opgelost zijn…;))

 3. gerrykoos

  He is saving the best club for last, en is dan zo onder de indruk van de trainingen bij Ajax dat z’n keuze niet moeilijk meer is.

 4. Moosie

  Die jongen doet het gewoon slim hij kijkt bij de grote clubs en zal als hij voor het voetbal kiest bij ons komen kiest hij voor de poen dan zal hij wel naar een van zakkenvul clubs gaan we zien het wel

  1. nick-afca95

   Zoals? Ik zie nergens anders een jongen van 15/16 rondlopen die zo met jong ajax mee kan draaien en ook al wel potentie heeft om in het eerste minuten te maken. Je moet voor de grap zijn naam maar intoetsen op youtube. Die jongen is een fantastisch groot talent waar er niet veel van zijn en niet veel van komen. Als je deze jongen binnen kan hengelen heb je een hele grote voor de toekomst en zal ajax als opleid club een nog beter aanzien krijgen waardoor andere grote talenten in de toekomst sneller voor ajax zullen kiezen.

   1. Dinandd1994

    Beetje zoals messi als ik zo zn bewegingen zie. Kleine, snelle bewegingen, en n hele goede pass, waar de spits van ajax (milik) wel raad mee weet.

   2. Emilio4Ajax

    Als je dan toch op you tube zit zoek dan ook even Ronaldo op van de tijd dat ie net bij Man U kwam als 17 jarige. En waarom ze Ronaldo toen dr tijd gehaald hebben…;))

 5. johnie stalker

  Ödegaard eet broodje pindakaas! Ödegaard koopt vouwwagen! Ödegaard leest een boek! Ödegaard zingt een liedje! Ödegaard doet een plasje!

Comments are closed.