De Boer: ‘Had de strijd liever uitgevochten met PSG’

1121deboer

Ajax gaat woensdagavond met APOEL uitmaken wie er derde gaat worden in de Champions League poule en daar zullen de Ajacieden alles aan doen. Toch baalt Frank de Boer dat de missie van overwinteren opnieuw niet is geslaagd en had hij liever gezien dat Ajax nog met Paris Sant-Germain had gestreden om de tweede plek.

‘Als je naar de thuiswedstrijd tegen PSG kijkt hadden we moeten winnen en ook uit bij APOEL was dat mogelijk geweest. Barcelona-uit was niet goed maar als je dan de thuiswedstrijd bekijkt dan geef je het in de tweede helft gewoon weg. Ik had liever met PSG gestreden om de tweede plek maar dat hoeft niet meer en dat is zonde. We moeten ons nu volledig richten op de derde plaats en zorgen dat we zolang mogelijk bij de beste teams in de Europa League horen, want ook daar zitten genoeg mooie tegenstanders tussen’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

7 Comments

 1. Ajaxwestsidelove

  Ja that’s a daimnzzz shame.. No worries Frank.. we gaan het gewoon Doen tegen apoel.. Volgend jaar beter..

  1. Misterajax

   Ik hoop dat het volgend jaar beter gaat maar hoop dat de spelers nu eens gaan beseffen dat ze ook gewoon hun best kunnen doen in de Europa League, helaas is het ieder jaar namelijk hetzelfde liedje: Spelers doen het goed/leuk in de Champions league maar ze worden 3e, ze gaan door naar de Europa League maar hebben geen motivatie en liggen er binnen 1 of 2 wedstrijden uit. Hopelijk heb ik niet gelijk, maar feit is dat het nu al een paar jaar zo gaat, een vicieuze cirkel waar Ajax snel uitmoet zien te komen. Je kan hier uitkomen maar dan moet je wat kwaliteit aankopen doen, en niet spelers die het nu goed doen bij de middenmoter in de Eredivisie, want die redden het niet in de Champions League!

 2. ajaxhunker

  zeker, ik zie elk jaar toch zeker verbetering inmiddels. en met de steeds groter wordende vaste kern komt het helemaal goed

   1. AFCA my World

    Idd wisten wij allang,zodat er bij een transfer nog wat geld binnenkomt! Zijn vervanger is er in ieder geval morgen al bij!

Comments are closed.