Sigthorsson verlengt contract bij Ajax tot 2016

sigthorsson

Ajax en Kolbeinn Sigthorsson hebben overeenstemming bereikt over het verlengen van het contract en daarmee ligt de IJslandse spits tot 2016 vast in Amsterdam. Lang leek het erop dat Sigthorsson komende winterstop zou vertrekken maar naar nu blijkt was er afgelopen zomer al mondeling een akkoord om het contract tot 2016 te verlengen.

De stelregel bij Ajax ‘verlengen of vertrekken’ zou weleens de doorslag hebben kunnen geven bij Sigthorsson, die door zijn contract niet te verlengen de kans liep om de rest van het seizoen op de bank te belanden, en zich zodoende minder in de kijker kon spelen van andere clubs. Met het verlengen kan Ajax nu in ieder geval tot en met de winter van 2015/16 een transfersom ontvangen voor Sigthorsson.

Bron: AT5

Related posts

78 Comments

      1. Voetbal is kennis

        Dan zal Milik wel ergens anders een contract tekenen. Voor de zekerheid Sigi maar houden pfff

    1. ollie90

      Dit meeeen je niet! Laat die gozer gewoon gratis vertrekken ofso. Nu hij zijn contract heeft verlengd word zijn transfer waarde nog meer en dan vinden clubs hem veel te duur en dan blijf hij gewoon weer een jaar.

  1. thijsAJAX1

    droom ik? milik die moeten ze kopen, die laat dit seizoen veel meer zien. en dan komt ook de jeugd eraan. maar ik denk dat hij alsnog verkocht wordt.

  2. 020 king of 010

    Voor als milik toch te goed wordt gevonden door clubs die meer geven , gebakken peren achter de hand houden

    1. AFCA my World

      Dat heeft geen zin,er ligt een waterdicht contract voor Milik klaar,dus andere clubs kunnen hem toch niet halen!

  3. AFC98

    Dit had ik niet verwacht… Maar ik heb er vertrouwen in. Ook al is dit niet echt een goed teken voor Zivkovic

  4. nicks

    Hoe breder de selectie Hoe beter! laat ze het maar uitvechten met elkaar! zou het ermee te maken kunnen hebben dat het verwaande jongetje zivkovich er duidelijk nog niet klaar voor is? volgend jaar heb je toch twee spitsen nodig in je selectie! Dus begrijp dit wel!

    1. Anti sigi

      Hij niet zo over mijn held praten het is wel leuk als hij iederen keer zn tegenstander onver loopt hahahaha

  5. jeroen81

    die sigtorson raken ze toch nie kwijt dat weet ie zelf ook anders verlengd die toch nie

  6. heesch@ajax

    Wat is er zo moeilijk te begrijpen dan? Of hij komt op de bank als hij nu niet verkocht word.Of hij tekent bij krijgen wij meer geld bij verkoop. Lijkt mij logica.Prima beleid

    1. Veltman

      Nou ja, zo logisch is het toch niet dat je het contract openbreekt van een spits die geen rendement heeft, totaal uit vorm is, niet goed ligt bij de supporters, etc…?

  7. War

    Hoezo worden we als supporters in de maling genomen, Sana wordt zeker ook verlengd en Milik teruggestuurd naar Duitsland.
    Leuk vooruitzicht voor Zivkovic, blijft voorlopig nog 2 jaar bij de beloften dan.

  8. Moosie

    Het is toch niet zo moeilijk.We hebben 2 of 3 miljoen betaald voor die koekebakker en dat geld moet terug dus verlengt Ajax het contract met een jaar niet 2 of 3 jaar nee 1 jaar.Dat Pisvee supporters als geen kennis over voetbal dit aangrijpen om te zeiken over de staf tja…En Zivco krijgt echt zijn kansen wel maar blijkt gewoon een mentaliteitsprobleem te hebben en millik heeft al lang een aanbieding gehad en ook daar heeft Overmars alle troeven in handen,we hebben de optie tot koop en mocht hij onverhoeds zijn benen breken voor het einde van het seizoen is het wel zo handig om nog effe te wachten tot het einde van het seizoen,lijkt mij gewoon gezond verstand.kortom goed gedaan van de staf en bestuur.

    1. Voetbal is kennis

      Hey koekwaussie wil je niet zo over onze spits praten je noemt hem koekebakker. Zo praat je niet over een spits die een contractverlenging van onze superstaf krijg.

          1. Moosie

            Waarom zou ik jou moeten kennen ik heb geen kennissen in eindhoven of rotterderdam dus lul lekker tegen iemand anders mafkees

  9. Anti sigi

    Ik ben zo blij echt waar 🙂 wereld speler dit hij gaat geschiedenis voor ons schijfen wat een held deze man

  10. Starks75

    Idd, verlenging met voorwaarde van bepaalde hoogte van afkoopsom. In de winterstop weg en ajax en sigi blij…

  11. Bob0667

    Zal wel logisch zijn, maar ik snap er niet veel meer van. Dat gesjok en trage handelen van Sigi wordt beloond??

  12. Ajacied1999

    Ik heb altijd het gevoel gehad dat hij toch enigszins een goeie spits is. Alleen als je het niet laat zien ben je niet Ajax waardig. Maar een tweede spits is altijd handig.

  13. gianni_ajax

    Verlengen om z’n waarde te vergroten heb ik geen problemen mee, zolang die maar geen speeltijd krijgt. In deze inhaal race met PSV hebben we scorend vermogen nodig!

  14. Ajaxboy12

    Waarom verlengen na de winterstop is Fischer ook weer teug dus je kan. Hem niet gebruiken en e leest ook dat zivkovic een door slag maakt dus waar hebben we siggtorson dan nog nodig!!!

  15. Velibor

    Dit mag wel een hele goeie reden hebben,waarschijnlijk iets in de financiële sfeer?:))

  16. Basbaard

    Dat zou je denken toch…. Ik begin steeds meer te denken aan een geheime affaire tussen frankie en siggi

  17. pietprecies

    Hopelijk is het omdat ze zo nog een paar ton voor die opgepoetste hondendrol willen vangen

    1. LevenslangAjaxfan

      Beter dat dan een preciese konijnenkwutel van Pietje. Oftewel, lul normaal man, toon beetje respect en vooral voor je eigen club spelers.

Comments are closed.