Zivkovic, Bazoer en Menig in selectie voor duel met APOEL

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft Richairo Zivkovic opgenomen in de 19-koppige wedstrijdselectie voor het UEFA Champions Leagueduel met APOEL, woensdagavond in de Amsterdam ArenA. Ook Anwar El Ghazi is van de partij net als Menig en Bazoer. Er moet overigens nog één naam afvallen. De Boer mag namelijk maar achttien spelers op het wedstrijdformulier zetten van de UEFA.

Zivkovic vervangt Kolbeinn Sigthórsson die afgelopen weekend in de wedstrijd tegen Willem II geblesseerd uitviel en tot de winterstop is uitgeschakeld. Anwar El Ghazi miste de afgelopen twee competitieduels vanwege liesklachten, maar is zoals verwacht weer op tijd fit voor het duel met APOEL.

Ajax dient tegen de Cyprioten één punt te halen om zich te plaatsen voor de knock-outfase van de Europa League. Paris Saint-Germain en Barcelona gaan als nummers een en twee door naar de laatste zestien van de Champions League.

Selectie Ajax voor duel met APOEL:
Van Rhijn, Veltman, Moisander, Van der Hoorn, Klaassen, Kishna, Riedewald, Andersen, Milik, Schöne, El Ghazi, Cillessen, Denswil, Serero, Viergever, Bazoer, Zivkovic, Boer en Menig

Bron: Ajax.nl

Related posts

16 Comments

 1. lklajacied

  Gok dan op Menig als afvaller. Zivkovic als vervanger van Kolbeinn en Bazoer die Zimling vervangt. Verder met El Ghazi, Kishna, Schöne en eventueel Andersen genoeg mensen voor op de flanken dus geef Menig de kleinste kans!

 2. AFCA my World

  Gooi aub Denswil eruit die is absoluut ongeschikt voor Ajax ,kan je beter Bazoer erbij houden!

  1. AFCAoostNL

   Dus een centrale verdediger weg en een verdedigende middenvelder erbij? Zo hou je geen verdediging over 😉

 3. quadsboy

  Als Kishna slecht speelt of gewoon gewisseld word,komt Menig wel zeker erin. De Boer nam Menig mee naar Barcelona om de champions League effe te ruiken,meschien nu wel effe proeven. Gewoon doen wat hij altijd doet,gewoon die heren eruit sprinten want snel is die en zijn boys mooie voor zetjes geven dat zal Lekker zijn.;))

Comments are closed.