Opstellingen Cambuur – Ajax, Milik in de basis

Ajax begint om 12:30 uur aan de uitwedstrijd met Cambuur Leewarden en doet dat met Arek Milik in de spits. De wedstrijd in Leeuwarden staat onder leiding van scheidsrechter Makkelie.

Opstelling Cambuur: Nienhuis, Droste, Reijnen, Bijker, Vytas, El Makrini, Rusnak, Van der Streek, Narsingh, Ogbeche, Steblecki

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen; Ricardo van Rhijn, Joel Veltman, Niklas Moisander, Nicolai Boilesen; Davy Klaassen, Thulani Serero, Lucas Andersen; Anwar El Ghazi, Arek Milik, Lasse Schöne

Related posts

55 Comments

 1. afca511

  Met milik in de spits gaat het vandaag niet meer mis hij scoort dan hebben ze dat in 010 en boerenland gehoord. 1-4

 2. afcatheone

  als je het dan niet weet wat je met die bal moet doen schiet hem dan uit en niet door het midden in de voeten vam je tegenstander gelukkig hebben we nog 85 minuten

 3. kluivert

  Ik zei van de week hier dat we blij moesten zijn met 5 miljoen voor van rijn. Sorry mensen, foutje….ik bedoelde 5 ton !

    1. renszo

     2x want in het 3de seizoen kon hij al in september het veld ruimen voor jasper. Verder hadden ze hem nooit naar 010 moeten doen daar ben ik het mee eens. Maar een verrader en kakkerlak hoef ik niet terug.

     1. SteffanAFCA

      Bedoel het seizoen ervoor, toen die het eind van het seizoen Stekelenburg verving en heel wat punten pakte.

 4. SteffanAFCA

  Veltman die inschuift.. lekker hoor! We lijken eindelijk is met druk naar voren te spelen, hadden we best eerder mogen doen, maar ach beter laat dan nooit!

 5. davino003

  Justin bieber kom maar effe wisselen. Man man hij is niet helemaal wakker. Heerlijk milik zo moet het

 6. tothefuture

  Als eerste Ajax gefeliciteerd. Als tweede, aan het begin van dit topic zaten een peer echte grafzeikerds. Waar zijn ze nu, nu na 90 minuten, na een mooie 4-1 winst! Nu hoor je ze niet meer want er valt niets te zeiken. Blijf dan helemaal, weg ajb.

   1. tothefuture

    Ach, jij ziet spelers fouten maken die niet eens op het veld staan, of je keek naar andere wedstrijd, dat kan ook natuurlijk :-))

    1. afcatheone

     2-4 is het geworden ook jij bij de les blijven he….. en als het begin niet goed is van ajax zoals vandaag mogen mensen daar best wat van zeggen!!!!

 7. afcatheone

  zou wat zijn dat je niks mag zeggen over de fouten van anderson die maakte er een paar zeg

  1. Hazez

   Juist maar van hem mag je geen kritiek hebben over het spel van Ajax want hij heeft blijkbaar het voetbal uitgevonden

   1. SteffanAFCA

    Laat lekker lullen joh, kan me er allang niet meer druk om maken, rare vent die eigenlijk een ban heeft en toch steeds maar terug met een redactie die er niks aan doet is dat ook wel erg makkelijk. Altijd reacties dat iedereen zeikt, terwijl hij de enige is die tegen iedereen zeikt als ze iets zeggen wat heb niet aan staat, maar ach hij is politie, die zijn nou eenmaal zo.. nsb’er

 8. Iceman

  Arkadiuz Milik HAha die gast gaat er meer maken dit seizoen hij staat al gelijk met Sigi let maar op

Comments are closed.