De Boer tevreden over debutant Zivkovic

Frank de Boer was na afloop van het duel met Urk tevreden over het optreden van Richairo Zivkovic. De aanvaller mocht zijn debuut maken in het eerste elftal van Ajax en scoorde de 0-4 wat tevens de eindstand was.

‘Richairo heeft het goed gedaan. Ik zie dat hij nu stappen maakt en dan is scoren een mooie beloning. Wij hebben vanaf het begin gezegd dat hij het eerste jaar bij Ajax aan de cultuur en het systeem van Ajax moet wennen en daar zien wij nu vorderingen in. Volgend jaar moet hij er staan maar dat hij nu al speelminuten maakt in het eerste is alleen maar goed en voor hem mooi meegenomen’.

Bron: Elfvoetbal

Related posts

8 Comments

 1. jojocoolio

  Hij is jong en zal niet gelijk een dragende speler worden… 2jaar wachten en dan moet hij er staan…. Wij willen te snel als Ajax supporters en dat is niet rieel… Geduld

  1. AFCA my World

   Als hij bij bekerwedstrijden mag spelen krijgt hij steeds de mogelijkheden om ervaring op te doen,daarom hoop ik hem af en toe te zien in het eerste!

  2. Ajacied

   Hier heb je helemaal gelijk in, maar, met alle respect, tegen een club als een Urk moet je er toch wel minimaal 6 meer maken en een stuk meer kansen creëren. En dan had ik wel wat meer van Zivkovic verwacht die al 3 maanden op z’n debuut wacht.

 2. Beast ajax

  Ik snap de boer heel goed zivkovic is een zeer goede speler en maakt de kansen prima af

Comments are closed.