Kishna blesseerde zijn oog in de tuin van zaakwaarnemer Raiola

Ricardo Kishna trok zondag tijdens het uitduel bij AZ Alkmaar de aandacht van menig kijker door een grote witte pleister onder zijn oog. Na afloop van het met 1-3 gewonnen duel in het AFAS Stadion gaf de vleugelaanvaller uitleg over de verwonding.

“Ik was zaterdag in de tuin van Mino Raiola een beetje aan het voetballen. Hij schoot de bal drie meter van me vandaan. Ik draaide me om, hoorde Mino nog roepen dat ik moest oppassen, maar was te laat. Ik liep vol tegen een steiger aan”, zo vertelt de jongeling aan Ajax Life.

De verwonding hinderde Kishna naar eigen zeggen niet tijdens het voetballen. “Ik kan er prima door kijken. Nee, ik weet dan ook nog niet waarom ik ben gewisseld. Ik begon wel goed aan de wedstrijd, maar vanaf halverwege de eerste helft had ik weinig acties. Ik werd misschien ook minder gevonden.”

Tekst: Soccernews

Related posts